Niyeti cinsellik olan, duygusu olmadığı halde cinsellik için rol yapan insanları nasıl anlayabilirim?

Ya şimdi konu sahibi ben sizin esas derdinizi anladım.
Aslinda mevzu çok basit.
Siz zaten cinsel içerikli şaka yaptiginda bundan hoşlanmadım demişsiniz bitti bu kadar.
Kendisi tekrar tekrar yapmış yani ilk şakayı yaptığında ulan bu kız rahatsız oldu birdaha yapmayayım böyle şeyler deyip gecmeliydi.
Karşıdaki istememiş çünkü ve sizin hazır olacağınız zamanı beklemeliydi.

Evet karşı tarafı anlıyorum hoşlandığı beğendiği kızla opusmus tam hormonların tavan yaptığı yaşlar ama karşı taraf istemiyorum diyorsa herkes kendine hakim olacak.

Ve birde konu sahibi bahsettiğiniz şekilde ilişki yasamak ne demek biliyorum ve kıymetli de buluyorum bunu.
Ama hem erkek hem de kadın için bu tarz ilişkiler için erken diye düşünüyorum.
Bu yaşlar daha çok kendini keşfetmek, gezmek, okumak, kendine yatırım yapmak, istiyorsanız biraz flortoz takılıp karşı cinsi tanımakla geçmeli bence.

İnsan otuzlu yaşlara gelince anlıyor bunu.

Birde konu sahibi naçizane bir tavsiyem daha.
Malesef bazı şeyleri de anlamak mümkün olmuyor.
Ne kadar kirilmayalim uzulmeyelim vaktimizi harcamayalim desek bile öyle olmuyor gerçek hayat.
Yani öyle guzel rol yapan manipülatif biri çıkar ki hayatımın erkeği dersiniz başka bir şey çıkar.
Veya ilk izleniminiz kötüdür sonra harika biri çıkar tanıdıkça.
Veya cinsellik yaşadıkça karşısındaki kadına bağlanıp ondan vazgeçemeyen erkekler de var.
Benim eşimle mesela cinsellikle birlikte daha da guclenmisti ilişki daha çok bağlanıp aşık olmustuk.
Sevişmeden önce seni seviyorum demedik mesela birbirimize.

Merhaba, umarım yazdıklarım sizlere saçma gelmez ama kendimden deneyimli olan sizlerden yardım almak ve bir tık da dert yanmak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlamış 19 yaşında bir genç kızım,yaşıtlarımın çoğunluğu kadın erkek fark etmeksizin cinsellik odaklı ilişkiler istiyor. Aynı yurtta kaldığım insanların çoğunluğu ya biriyle cinsel ilişki yaşamış ya da kendileriyle cinsellik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkeklerle ilişki kurmuşlar ve benim bu tarz bir ilişkiler kurmak istememem garip karşılanıyor. Sorun burada değil aslında ben hala standartlarımın arkasındayım yani ben birisiyle tanıştıktan hemen sonra konunun hemen buraya gelmesini hala saçma buluyorum ama bana yaklaşanlar da bu şekilde yaklaşıyor maalesef ki. Sevgilimle ayrılmamızın sebebi de buydu aslında, konunun sonunu mesajlaşırken cinsel şakalara bağlaması beni irrite ettiği için kendisine bundan hoşlanmadığımı söyledim, benden ayrıldı. Bu kişiyle olan ilişkim yaklaşık bir ay sürdü ve ben beni muhtemelen sadece cinsellik için isteyen birisine bir ayımı harcadım. Ben ona duygusal olarak yaklaşırken ve bu hislerimin karşılıklı olduğunu düşünürken onun bana cinsellik yaşayana kadar seviyor rolü yapması beni bir tık yaraladı ve daha önemlisi zamanımı aldı. Bu tarz insanların niyetlerini baştan nasıl anlayabiliriz? -ya da niyetlerini baştan anlayabilir miyiz- Beni sadece arzuları için değil de duyguları olduğu için isteyen erkeği nasıl anlayacağım ya da öyle bir erkek var mı dünya üzerinde? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bu senin tercihin ister yaşarsın ister yaşamazsın.
Bir erkeğin niyetini hareketlerinden ve sözlerinden anlarsın. İlişkinin başında nasıl bir ilişki istediğini ve nelerden rahatsız olduğunu anlat. Kabullenen ona göre hareket etsin.

Merhaba, umarım yazdıklarım sizlere saçma gelmez ama kendimden deneyimli olan sizlerden yardım almak ve bir tık da dert yanmak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlamış 19 yaşında bir genç kızım,yaşıtlarımın çoğunluğu kadın erkek fark etmeksizin cinsellik odaklı ilişkiler istiyor. Aynı yurtta kaldığım insanların çoğunluğu ya biriyle cinsel ilişki yaşamış ya da kendileriyle cinsellik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkeklerle ilişki kurmuşlar ve benim bu tarz bir ilişkiler kurmak istememem garip karşılanıyor. Sorun burada değil aslında ben hala standartlarımın arkasındayım yani ben birisiyle tanıştıktan hemen sonra konunun hemen buraya gelmesini hala saçma buluyorum ama bana yaklaşanlar da bu şekilde yaklaşıyor maalesef ki. Sevgilimle ayrılmamızın sebebi de buydu aslında, konunun sonunu mesajlaşırken cinsel şakalara bağlaması beni irrite ettiği için kendisine bundan hoşlanmadığımı söyledim, benden ayrıldı. Bu kişiyle olan ilişkim yaklaşık bir ay sürdü ve ben beni muhtemelen sadece cinsellik için isteyen birisine bir ayımı harcadım. Ben ona duygusal olarak yaklaşırken ve bu hislerimin karşılıklı olduğunu düşünürken onun bana cinsellik yaşayana kadar seviyor rolü yapması beni bir tık yaraladı ve daha önemlisi zamanımı aldı. Bu tarz insanların niyetlerini baştan nasıl anlayabiliriz? -ya da niyetlerini baştan anlayabilir miyiz- Beni sadece arzuları için değil de duyguları olduğu için isteyen erkeği nasıl anlayacağım ya da öyle bir erkek var mı dünya üzerinde? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bence en başta zaten cinsellik olarak bakr. Baktıkı bundan bir şey çıkmıyo tek amacı oysa bırakır gider. Diğer ihtmalde deneyip kız hayır derse ilişki ciddiye döner.
ay şimdi linç yicem
Bu sebeple simdiden açıklıyım belli bir zihniyetteki erkek grubu için geçerli bu yazdıklarım.

bu senin tercihin ister yaşarsın ister yaşamazsın.
Bir erkeğin niyetini hareketlerinden ve sözlerinden anlarsın. İlişkinin başında nasıl bir ilişki istediğini ve nelerden rahatsız olduğunu anlat. Kabullenen ona göre hareket etsin.
ben ilişkinin başında ilk tanıştığımız zamanda bunu kendisine anlatmama ve buna oldukça "anlayışlı" yaklaşıyor gibi görünmesine rağmen yaptı bunu. sınırlarımı çizmeyi biliyorum baştan cinsellik içeren bir ilişki istemediğimi açık açık kibarca belirttim ve kendisi de güya buna saygı duyacaktı. kendisine olan hislerim yok denilecek kadar az ama hayal kırıklığım bir dünya dolusu. sanırım artık karşı cinsten birisiyle öylesine laflamak bile istemiyorum. sanırım bu tarz flört ve sevgililikler beni hep yaralayacak :KK43:

X