Niyeti cinsellik olan, duygusu olmadığı halde cinsellik için rol yapan insanları nasıl anlayabilirim?

Merhaba, umarım yazdıklarım sizlere saçma gelmez ama kendimden deneyimli olan sizlerden yardım almak ve bir tık da dert yanmak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlamış 19 yaşında bir genç kızım,yaşıtlarımın çoğunluğu kadın erkek fark etmeksizin cinsellik odaklı ilişkiler istiyor. Aynı yurtta kaldığım insanların çoğunluğu ya biriyle cinsel ilişki yaşamış ya da kendileriyle cinsellik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkeklerle ilişki kurmuşlar ve benim bu tarz bir ilişkiler kurmak istememem garip karşılanıyor. Sorun burada değil aslında ben hala standartlarımın arkasındayım yani ben birisiyle tanıştıktan hemen sonra konunun hemen buraya gelmesini hala saçma buluyorum ama bana yaklaşanlar da bu şekilde yaklaşıyor maalesef ki. Sevgilimle ayrılmamızın sebebi de buydu aslında, konunun sonunu mesajlaşırken cinsel şakalara bağlaması beni irrite ettiği için kendisine bundan hoşlanmadığımı söyledim, benden ayrıldı. Bu kişiyle olan ilişkim yaklaşık bir ay sürdü ve ben beni muhtemelen sadece cinsellik için isteyen birisine bir ayımı harcadım. Ben ona duygusal olarak yaklaşırken ve bu hislerimin karşılıklı olduğunu düşünürken onun bana cinsellik yaşayana kadar seviyor rolü yapması beni bir tık yaraladı ve daha önemlisi zamanımı aldı. Bu tarz insanların niyetlerini baştan nasıl anlayabiliriz? -ya da niyetlerini baştan anlayabilir miyiz- Beni sadece arzuları için değil de duyguları olduğu için isteyen erkeği nasıl anlayacağım ya da öyle bir erkek var mı dünya üzerinde? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben de vereyim ufak bir tüyo.Alkollü ortamlara çağırıp sarhoş olmanı beklerler, şuan üzerinde ne var derler, fotograf isterler, kendi evlerine çağırırlar.

Sosyal medyadan birini bulma onlar sadece cinsellik için yazar. Çabuk baslayan hızlı giden ilişkilerde de konu hemen cinselliğe geliyor. Buluşmalarda elini senin saçına yüzüne götürmeye çalışırlar öpme pozisyonuna hazırlamak için, yeni görüştüğünü biriyse zaten hareketlerinden belli edecek ve rahatsız olacaksın. Gece mesajlasirken cinsel şakalar yaparlar. Açık giyinmenden rahatsiz olmaz, eve çağırır, alkollü mekana götürür, illa belli eder ya.
Uzun sürerse ilişkin (yıl falan) cinsellik kaçınılmaz olabilir ama haberin olsun. Bir de kendinden büyük biriyle ilişkiye girmemeni öneririm. Onlar belli de etmez.

Rahat tavirlari olan disa donuk herkesin sevdigi ve arkadas olmak isteyecegi turde yakisikli adamlar genelde p.c oluyor (noktayi i ile degistir). Cocuk senden hoslandigini acikca soyluyor mu? Sadece cinsellikse amaci, hoslandigindan hislerinden pek bahsetmezler, issiz adam gibi takilip direkt olaya baslamak icin uygun atmosferi yakalamak isterler. Seni tanimaya calisiyor mu, seni merak ediyor mu, nasil biri oldugunu neleri sevdigini ogrenmeye calisiyor mu? Bunlardan etkilenip ben de boyleyim diyerek ortak yan bulmaya cabaliyor mu? Hoslanan insan bunlari yapar.

erkeklerin şu yatak uğruna herşeyi yapabileceklerine eminim ama kanıtlayamam. hani diyolar ya işte ben sadece yatmak için onu yapar mıyım bunu der miyim falan aynen de yapıyolar ve diyolar.
Ay doğru ben salya sümük ağlayan erkek biliyorum yatmak için. Anasından babasından vazgeçerler asla inanmamak lazım.

Rahat tavirlari olan disa donuk herkesin sevdigi ve arkadas olmak isteyecegi turde yakisikli adamlar genelde p.c oluyor (noktayi i ile degistir). Cocuk senden hoslandigini acikca soyluyor mu? Sadece cinsellikse amaci, hoslandigindan hislerinden pek bahsetmezler, issiz adam gibi takilip direkt olaya baslamak icin uygun atmosferi yakalamak isterler. Seni tanimaya calisiyor mu, seni merak ediyor mu, nasil biri oldugunu neleri sevdigini ogrenmeye calisiyor mu? Bunlardan etkilenip ben de boyleyim diyerek ortak yan bulmaya cabaliyor mu? Hoslanan insan bunlari yapar.
Herkes neleri seversin cart curt diye soruyor zaten ona da inanmamak lazım. Seni yaşayarak tanımaya çalışır, küçük detayları aklında tutar. Kız 19 yaşında daha ya çocuk resmen inşallah karşısına zırtapoz bir herif çıkmaz. İlk cumlenize aynen katılıyorum fırlama tipler çok tehlikeli

Merhaba, umarım yazdıklarım sizlere saçma gelmez ama kendimden deneyimli olan sizlerden yardım almak ve bir tık da dert yanmak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlamış 19 yaşında bir genç kızım,yaşıtlarımın çoğunluğu kadın erkek fark etmeksizin cinsellik odaklı ilişkiler istiyor. Aynı yurtta kaldığım insanların çoğunluğu ya biriyle cinsel ilişki yaşamış ya da kendileriyle cinsellik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkeklerle ilişki kurmuşlar ve benim bu tarz bir ilişkiler kurmak istememem garip karşılanıyor. Sorun burada değil aslında ben hala standartlarımın arkasındayım yani ben birisiyle tanıştıktan hemen sonra konunun hemen buraya gelmesini hala saçma buluyorum ama bana yaklaşanlar da bu şekilde yaklaşıyor maalesef ki. Sevgilimle ayrılmamızın sebebi de buydu aslında, konunun sonunu mesajlaşırken cinsel şakalara bağlaması beni irrite ettiği için kendisine bundan hoşlanmadığımı söyledim, benden ayrıldı. Bu kişiyle olan ilişkim yaklaşık bir ay sürdü ve ben beni muhtemelen sadece cinsellik için isteyen birisine bir ayımı harcadım. Ben ona duygusal olarak yaklaşırken ve bu hislerimin karşılıklı olduğunu düşünürken onun bana cinsellik yaşayana kadar seviyor rolü yapması beni bir tık yaraladı ve daha önemlisi zamanımı aldı. Bu tarz insanların niyetlerini baştan nasıl anlayabiliriz? -ya da niyetlerini baştan anlayabilir miyiz- Beni sadece arzuları için değil de duyguları olduğu için isteyen erkeği nasıl anlayacağım ya da öyle bir erkek var mı dünya üzerinde? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
sen seçiçi olur, Sınır koyarsan bu konuda niyeti öyle olanlar kendi kendine gider zaten. 19 yaş daha masum geliyordu bana ya orta yaş grubu erkeklerden, değil miymiş öyle? 🙄🙃

anlarsın tabi ki
erkekler öyle pat diye aşık olmazlar evet heyecan tutku coşku hoşlanma hissedebilirler
etkilenebilirler dibine kadar ama aşık olmaları zor
duygusal bağ kurmaları zor
bu sebeple çok yeni tanıştığın birinin seviyorum aşığım sensiz yapamam gibi love bombinglerine kanmayacaksın
bunlar kızları yatağa atmak için uyguladıkları en yaygın taktik
bunun dışında en önemli gösterge seninle amacı doğru düzgün duygusal bir ilişki yaşamak olan adam
konuyu bi şekilde cinselliğe getirmez
hadi bi eşeklik yaptı bi kere konuyu oraya getirdi diyelimki
sen bundan rahatsız olduğunda söylediğinde saygı duyar ve keser bu davranışı
zaten cinsel beklentisi olan erkek istediğini alamadığı kadınla pek zaman kaybetmiyor
uzaklaşmasından anlarsın zaten
dikkat etmen gereken en önemli nokta cinsellik için her şeyi yapabilen bi canlı türü olmaları
yani amacına ulaşmak için çok romatik çok duygusal çok kibar çok iyi biri gibi gözükebilir
para pul harcayabilir yüzlerce km öteden kalkıp gelebilir bile
bunlara kanmamak lazım
manevi anlamda yanında oluyo mu olmuyo mu ona bakacaksın sen

Genellikle ilk zamanlar aşkından ölüp bitiyormus gibi davranır bu tipler atli kovaliyormus gibi sevgili olmak isterler hemen ben seninle ciddi düsünüyorum moduna girerler. Baslarda eve cagirmalar cinsel gecmisinizi sorgulamalar. Ev muhabbetine hayir dediginizde öfke patlamaları vs... ilk 3 ay cinsellikle ilgili olumlu olumsuz hicbir görüs belirtmeyin. Cizginizi cekin ve arkaniza yaslanin.

Öyle bir erkek yok diyeceğimizi sanıyorsunuz ama var.ama sen bu yaşta o tarz erkekleri ne yapacaksın ki evlenecek hâlin yok.çılgın zamanlar.tecrübe edinecek yaşlar.aileden gelen değer yargılarıyla kendini suçlu hissediyorsun bence.ama gerek yok.dişin varken yiyeceksin 😀😀.bir süre sonra da derdin ki beklemişim beklemişim kocamın performansı çok kötü.ya da ayda 1 defa bana yaklaşıyor.bunun için mi beklemişim.hayat bir süre sonra çok esnekleşecek zaten.kendini tanıyamamaya başlayacaksın.ne garip garip şeyler düşünüp kendimi baltalamamışım diyeceksin.cici kız modu sana hoş geliyor ama gerek yok yani.ne farkın var ki diğer arkadaşlarından.hepimizin mayası aynı işte.hazır birileri i bulabiliyorken değerlendir gitsin.koskoca hayat. Evlenecek yaşa gelene kadar ohooo.şimdi bu pişkinlikle ialstemem yan cebime koy yapıyorsun ama sonradan da performansı iyi erkek bulamıyorum ablalar diye gelirsin valla.hepimiz bu yollardan geçtik.ne onlar kötü kız ne sen onlardan daha kaliteli birisin.onlardan ayrı tutmana gerek yok kendini.boş şeyler bunlar.
ben hiçbir zaman arkadaşlarımdan "daha kaliteli" olduğumu iddia etmedim. sanırım sizin bununla alakalı bir yaranız var ki böyle bir şey ima etmişsiniz. aileden gelen değer yargıları değil bunlar, birkaç kez yattıktan sonra ortadan kaybolan erkek istemiyorum. sizin yaşamamı söylediğiniz hayat sadece erkeklerin işine geliyor bu ülkede. bilimsel araştırmalara göre -isterseniz link verebilirim- kadın ilk üç cinsel partnerle birliktelikten sonra o kişiye bağlanma oranları yüzde yirmiye düşüyor. siz bu tarz ilişkiler yaşamak istiyor olabilirsiniz ya da bunu tavsiye edebilirsiniz. ben hiv hpv kapıp yüz elli erkekle yattıktan sonra acı çekmeyi kendime reva görmüyorum. sanırırm birisi sizi bu konudan vurmuş ki bu kadar beni aşağılamaya çalışmışsınız

Genellikle ilk zamanlar aşkından ölüp bitiyormus gibi davranır bu tipler atli kovaliyormus gibi sevgili olmak isterler hemen ben seninle ciddi düsünüyorum moduna girerler. Baslarda eve cagirmalar cinsel gecmisinizi sorgulamalar. Ev muhabbetine hayir dediginizde öfke patlamaları vs... ilk 3 ay cinsellikle ilgili olumlu olumsuz hicbir görüs belirtmeyin. Cizginizi cekin ve arkaniza yaslanin.
teşekkür ederim yorumunuz için, aklımda bulunsun, sevgiler.

Sadece cinsellik için yaklastıklarını söyluyosunuz ama bişey atlıyosunuz, onlar erkek.. Beyınlerı bızde farklı.. Onlar için cinsellik de aşk sevgi gösterisi bence.. O yuzden Dıorm ya bırlıkte olmak istedıklerı kadınlarla aşk ilişkisi isterler... Resmi olarak evlılıkte bıle bu boyle.. Evlenmeden önce erkeklerin baktıgı sey bu kadınla uzun yıllar seks hayatım olur mu.. Sevıyor evet ama sevişmek de onlar için sevginin bir parçası.. Bende bunu dıyorum, eger bır erkek ılıskının basında nıyetı seksse dua edın kendını maskelemiyordur, oldugu gibidir.. Diğerleri efendi takılanlar kendını dızgınleyıp kadına o sekılde yaklasık istedıklerını elde edene kadar efendi roluna devam ederler.. Bence siz ne istedgınıze emın degılsnz.. Önce sevişmek isteyıp ıstemedgnze emın olun, istiyorsanz öpüştükten snra fantazili konusmalar cok normal, karsı taraftakı erkegın size yukselmesi filan.. Cunku öyle öpüşeyim ama aşk dolu cicili bicili konusalım olmuyor artık, erkeklerin beklentisi bu yonde.. Ha eger istemıosanz sevişmek dedıgım gibi hayatınızı tek tabanca yasayın öyle keyfine varın.. Cunku dedgm gibi öbür türlü zor yani👍
dediklerimi pek anlamamışsınız sanırım, söylediklerinize belli bir yere kadar katıldığımı belirttim zaten. ben cinselliği hemen yaşamak istemiyorum yaşayan arkadaşlarımın deneyimlerinden, anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum bunları... evlenmekten de bahsetmedim ayrıca. öpüşmek = anında sevişmek istemek olmadığını anlamıyorsunuz sanırım. her şeyin bir zamanı var ben benimle sadece yatmak isteyen bir erkeği istemiyorum. yazdıklarımın nesini anlamadınız anlamadım.

bu kişi herkesin sevgili ya da arkadaş olmak istediği bir tip de değildi oldukça averaj bir tipti yani, hoşlandığını da açıkça söyledi, arkadaşlarıyla a da tanıştırmak istedi ama o zaman bana bir tık erken geldiği için hemen tanışmak istemedim. merak ettiğine de eminim yani fotoğraf falan da istiyordu ama müstechen fotoğraflar değil yani ya da boydan fotoğraf falan da değil en kısa tabiriyle. bu olay yaşanana kadar iyi birisiyle sevgili olduğumu düşünmüştüm ama anlayamamışım demek ki, güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Öyle bir erkek yok diyeceğimizi sanıyorsunuz ama var.ama sen bu yaşta o tarz erkekleri ne yapacaksın ki evlenecek hâlin yok.çılgın zamanlar.tecrübe edinecek yaşlar.aileden gelen değer yargılarıyla kendini suçlu hissediyorsun bence.ama gerek yok.dişin varken yiyeceksin 😀😀.bir süre sonra da derdin ki beklemişim beklemişim kocamın performansı çok kötü.ya da ayda 1 defa bana yaklaşıyor.bunun için mi beklemişim.hayat bir süre sonra çok esnekleşecek zaten.kendini tanıyamamaya başlayacaksın.ne garip garip şeyler düşünüp kendimi baltalamamışım diyeceksin.cici kız modu sana hoş geliyor ama gerek yok yani.ne farkın var ki diğer arkadaşlarından.hepimizin mayası aynı işte.hazır birileri i bulabiliyorken değerlendir gitsin.koskoca hayat. Evlenecek yaşa gelene kadar ohooo.şimdi bu pişkinlikle ialstemem yan cebime koy yapıyorsun ama sonradan da performansı iyi erkek bulamıyorum ablalar diye gelirsin valla.hepimiz bu yollardan geçtik.ne onlar kötü kız ne sen onlardan daha kaliteli birisin.onlardan ayrı tutmana gerek yok kendini.boş şeyler bunlar.
ya deminki yorumumda yazmadığım bir şey var. siz neden istemem yan cebimde dursun tarzı bir şey yaptığımı düşündünüz ki? kendi gençliğinizde böyleyseniz bilemeyeceğim ama ben böyle birisi değilim. sizin tavsiye ettiğiniz yaşam tarzı bana uymuyor, hoşuma gitmiyor diye tü kaka yapmanızı da anlamış değilim. ben monogam bir insanım sizler gibi daldan dala atlayıp mutlu olamıyorum bilmem anlatabildim mi? sizin gibi ablalar gelip ağlaşıyorsa benim geleceğim bu şekilde olacak diye bir kaide yok. sizin gibi "özgür" bir hayatı tercih etmiyorum diye beni burada aşağılamanız, bu kadar yaş alıp da olgunlaşamamanız da bunun belirtisi. kendinizi bir gözden geçirin bence sizden deneyimce ve yaşça az olan birisine bu tarz tavsiyeler vermek sizin hangi yaranızdan ötürü hoşunuza gidiyor diye. sizi kim bakire değilsiniz diye yargıladı da böyle oldunuz? dışı sizin gibi bir hayat tarzı yaşamak isteMEdiği için aşağılayacağınıza kendi sıkıntılarınızla ilgilenin. çünkü bu yaşa gelip de bana üstü kapalı bir şekilde öfke kusmaya çalışmanızın kendinizle olan sorunlardan başka hiçbir açıklaması yok. aynaya bakıp dürüst olmanız lazım bence. kişi en çok neyi aşağılıyorsa orayla ilgili bir yarası oluyor çünkü.

y
Aynı sekılde dusunuyorum.. Ya valla yasanacak gezılecek oyle guzel seyler var ki, bir erkegın gözetiminde olup onla beraber karar verip bişiler yapmak o yaşlarda çok sacma gelıo bana.. Özgürlüğün, üniversitenin, hayatının belkıde en guzel ve uzun tatilinın tadını cıkarsana, ne erkegi.. En üretken yaşlar ve bir daha geri gelmiyor.. Erkek her zmn bulunuyor, mezun ol sıraya giriyorlar.. Hiç kafaya takılacak Bi mevzu degıl yani.. Bende sizin gibi çok pişmanım unıversıtede sevgili yaptıgıma👍
yapıcı yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim

Burnundan hormon fışkıran yaşlar onlar cinsellik düşünmeyeni olmaz. Yaşlı erkekler de öyleler. Erkekler öyleler ya sen şöyle bi 5 sene uzak dur 😄

A bi de full gelecek vaadi verir. Evleneceğim seninle, senden çocuğum olsun, seninle aynı evde yaşamak istiyorum vs…
Olur sevgili olur da aynı eve girersen bakiresin ya benimle durmaktan korkmuyor musun derler. Sanki yılan var, kasığına yediği bir tekmeyle dünyası değişiyor nefessiz yere yapışıyorlar.

Kİz yanlıs akıl verme bence türkiyede 19 yasinda cinselik yasama pismanliktir. Ben ilkimi 24 yasinda beni seven ve benim sevdigim biriyle yasadim pisman değilim. Performansi iyi miydi pek sayılmaz. Ama salağin biri de değildi. Geriye dönünce timsintiyle hatirlamiyorum.

ben hiçbir zaman arkadaşlarımdan "daha kaliteli" olduğumu iddia etmedim. sanırım sizin bununla alakalı bir yaranız var ki böyle bir şey ima etmişsiniz. aileden gelen değer yargıları değil bunlar, birkaç kez yattıktan sonra ortadan kaybolan erkek istemiyorum. sizin yaşamamı söylediğiniz hayat sadece erkeklerin işine geliyor bu ülkede. bilimsel araştırmalara göre -isterseniz link verebilirim- kadın ilk üç cinsel partnerle birliktelikten sonra o kişiye bağlanma oranları yüzde yirmiye düşüyor. siz bu tarz ilişkiler yaşamak istiyor olabilirsiniz ya da bunu tavsiye edebilirsiniz. ben hiv hpv kapıp yüz elli erkekle yattıktan sonra acı çekmeyi kendime reva görmüyorum. sanırırm birisi sizi bu konudan vurmuş ki bu kadar beni aşağılamaya çalışmışsınız
Evet zamanında çok eziklik çektim.inkar etmiyorum.allahtan sonradan toparladım.kısmetim biraz açıldı ama yasanması gereken şeyler zamanında yaşanmayınca izleri hep kalıyor ne yazıkk ki.doğu tespit.bir anda bilinçsizce açığı kapatmaya çalışınca.ortaya anlattığınız gibi bir tip çıktı işte.😀😀 bu arada seni aşağılamakla ilgisi yok.aklımdan böyle birşey geçmedi.cinsel hastalıklar da sandığınız kadar yaygın değil.bana birşey olmadı mesela.abartıldığını düşünüyorum.kimse 3,5 kişiyle seks yaptı diye kolay kolay hasta olmaz yani.o cinsel hastalık dönemleri savaşlara falan denk geliyor.ya da fuhuş olan yerlerde.

X