Niyeti cinsellik olan, duygusu olmadığı halde cinsellik için rol yapan insanları nasıl anlayabilirim?

luminescence_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
98
101
22
Merhaba, umarım yazdıklarım sizlere saçma gelmez ama kendimden deneyimli olan sizlerden yardım almak ve bir tık da dert yanmak istiyorum. Ben üniversiteye yeni başlamış 19 yaşında bir genç kızım,yaşıtlarımın çoğunluğu kadın erkek fark etmeksizin cinsellik odaklı ilişkiler istiyor. Aynı yurtta kaldığım insanların çoğunluğu ya biriyle cinsel ilişki yaşamış ya da kendileriyle cinsellik yaşamak isteyen ya da yaşayan erkeklerle ilişki kurmuşlar ve benim bu tarz bir ilişkiler kurmak istememem garip karşılanıyor. Sorun burada değil aslında ben hala standartlarımın arkasındayım yani ben birisiyle tanıştıktan hemen sonra konunun hemen buraya gelmesini hala saçma buluyorum ama bana yaklaşanlar da bu şekilde yaklaşıyor maalesef ki. Sevgilimle ayrılmamızın sebebi de buydu aslında, konunun sonunu mesajlaşırken cinsel şakalara bağlaması beni irrite ettiği için kendisine bundan hoşlanmadığımı söyledim, benden ayrıldı. Bu kişiyle olan ilişkim yaklaşık bir ay sürdü ve ben beni muhtemelen sadece cinsellik için isteyen birisine bir ayımı harcadım. Ben ona duygusal olarak yaklaşırken ve bu hislerimin karşılıklı olduğunu düşünürken onun bana cinsellik yaşayana kadar seviyor rolü yapması beni bir tık yaraladı ve daha önemlisi zamanımı aldı. Bu tarz insanların niyetlerini baştan nasıl anlayabiliriz? -ya da niyetlerini baştan anlayabilir miyiz- Beni sadece arzuları için değil de duyguları olduğu için isteyen erkeği nasıl anlayacağım ya da öyle bir erkek var mı dünya üzerinde? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

amacı cinsellik olmayan erkek çok nadirdir..hele o yaşta hormonlar tavan. aileden yeni kopmuş ve özgürsün. çoğu arkadaşlarım ben dahil tavşan gibiydik o yaşlarda. şimdi baksan 20 yaşındaki istiyor bekliyor. 50 yaşında olan da cinsellik bekliyor. bunu anlamanın bir yolu yok. yüz vermeyeceksin sadece

Böyle adamlar genelde vücudunuzu çok süzer. Gözleri hep başka yerdedir. O gözler pek yerinde durmaz. Lafı döndürüp dolaştırıp cinselliğe getirir. Küfür, argo kullanmaktan çekinmez pek. Çok rahattır. Dokunarak iletişim kurmaya çalışır. Siz sosyal, romantik ortamlar, şeyler isterken adamın aklı fikri tenhalardadır. Hemen ev ortamında olmak isteyebilir. Kültür, sanat diye film izleyelim dersiniz ama o sinemada pek ekrana bakmaz. Cüretkardır. Pek laftan da anlamaz. Sizin o taraklarda beziniz olmadığını anlarsa iyice yavşamaya çalışabilir. Her yolu dener etkilemek için ama baktı ki olmuyor; zerre umursamadan duygularınızı ortamdan sıvışır.

Kısaca sığ ve sığır insanlardır.

Bu tarz insanlar genellikle başlarda da bel altı şakalar yaparlar, yeni tanışmış olmalarını bile umursamadan cinsellikten bahsederler. Yaklaşımları az çok belli ediyor aslında. Ancak ilişkide net belli ederler. En azından 1 ay sonunda görmüşsünüz. Daha fazla zaman geçirseniz belki de daha fazla bağlanırdınız. Sizi bu seçiminizden dolayı yargılayan kim varsa uzaklaşın boşverin. Benim de sevgilim olmadı dediğimde ortaokulda dahi alaya alınmıştım. Saçma ve anlamsız tepkiler. Bi insanın sevgilisinin olmamasının, cinsellikten uzun bi süre uzak kalmasının birden fazla sebebi olabilir ancak bunu yargılama, araştırma hakkına sahip olduklarını zanneden çok insan var. Önce sevgiyle yaklaşan kişi bekliyor, siz incinmeyin diye uğraşıyor.

amacı cinsellik olmayan erkek çok nadirdir..hele o yaşta hormonlar tavan. aileden yeni kopmuş ve özgürsün. çoğu arkadaşlarım ben dahil tavşan gibiydik o yaşlarda. şimdi baksan 20 yaşındaki istiyor bekliyor. 50 yaşında olan da cinsellik bekliyor. bunu anlamanın bir yolu yok. yüz vermeyeceksin sadece
mesele sadece cinsellik değil aslında, evet cinsellik bir ihtiyaç ama ben safi cinsellik niyetiyle yaklaşan insanlardan bahsediyorum. 20 yaşında hormonların tavan yapması çok normal ama bahsettiğim şey bu değildi. yine de fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim size, sevgiler

Böyle adamlar genelde vücudunuzu çok süzer. Gözleri hep başka yerdedir. O gözler pek yerinde durmaz. Lafı döndürüp dolaştırıp cinselliğe getirir. Küfür, argo kullanmaktan çekinmez pek. Çok rahattır. Dokunarak iletişim kurmaya çalışır. Siz sosyal, romantik ortamlar, şeyler isterken adamın aklı fikri tenhalardadır. Hemen ev ortamında olmak isteyebilir. Kültür, sanat diye film izleyelim dersiniz ama o sinemada pek ekrana bakmaz. Cüretkardır. Pek laftan da anlamaz. Sizin o taraklarda beziniz olmadığını anlarsa iyice yavşamaya çalışabilir. Her yolu dener etkilemek için ama baktı ki olmuyor; zerre umursamadan duygularınızı ortamdan sıvışır.

Kısaca sığ ve sığır insanlardır.
bu insanda siz söyledikten sonra gözüme çarpan şey insanlar hakkında 'o...pu' ya da erkekler için de benzer yorumları yapması. teşekkür ederim bir liste oluşturup yazacağım kenarıya çünkü sonunda benim kalbim kırılıyor bu insanlar hayatlarına devam ediyorlar hiçbir şey olmamış gibi

Bu tarz insanlar genellikle başlarda da bel altı şakalar yaparlar, yeni tanışmış olmalarını bile umursamadan cinsellikten bahsederler. Yaklaşımları az çok belli ediyor aslında. Ancak ilişkide net belli ederler. En azından 1 ay sonunda görmüşsünüz. Daha fazla zaman geçirseniz belki de daha fazla bağlanırdınız. Sizi bu seçiminizden dolayı yargılayan kim varsa uzaklaşın boşverin. Benim de sevgilim olmadı dediğimde ortaokulda dahi alaya alınmıştım. Saçma ve anlamsız tepkiler. Bi insanın sevgilisinin olmamasının, cinsellikten uzun bi süre uzak kalmasının birden fazla sebebi olabilir ancak bunu yargılama, araştırma hakkına sahip olduklarını zanneden çok insan var. Önce sevgiyle yaklaşan kişi bekliyor, siz incinmeyin diye uğraşıyor.
kendisine başından bu tarz bir ilişki istemediğimi konusu açılınca söylemiştim aslında, bana hiçbir zaman sahibi olamadığım 'big sister' tavsiyesi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Cinselliğe sınır çekip net duruş sergilediğinizde ortamı terk ederler zaten. Tek yapmanız gereken bu. Henüz flört döneminde eve çağırmalar, hayata dair paylaşımların az veya yüzeysel olması, küfürlü konuşmaktan çekinmemek, manasız cinsel sorular ya da cinsel espriler. Tabii bunları herkes yapmıyor bazıları daha kurnaz oluyor. O yüzden anlamanın tek yolu kendiniz hazır olana kadar cinsellik yaşamamak. Bence 3-4 ayın sonunda herkes gerçek yüzünü gösteriyor

25 yaşındayım bende hala çözemedim. seviyorum ediyorum diyolar sevgili olmak istiyolar falan ama sonrası yok. biz erkolara bir günde küsmedik😹 bazen bile bile lades durumu oluyo tabiki illaki anlarsın. sanırım önemli olan kendi dengin birini bulmak.
aslında o kadar dengim olduğunu düşünmüştüm ki... aynı liseden mezunuz + aynı üniversitede okuyorduk, hayata bakış açılarımız da benzerdi ama ilişkilere bakış açılarımız benzer değilmiş yani daha doğrusu öyle sanmışım. beni yatağa götürene kadar sevgisi varmış gibi göstermeye çalıştı benzerleri birçok kişinin başına geliyor ve "istediğini" alınca birden ilgileri azalıyor.gerçi istediğini vermeyince de terk ediliyorsun. erkeklerden soğuyorum git gide...

Sevgili olsan dahi mesafeli bir kişiysen ve karşı taraf konuyu buraya getiriyorsa evet sen sıkıntılı tiplere denk geliyorsun ve bazı kişiler malesef kendini belli etmezler tanıdıkça anlarsın. Fakat sevgili ol gez toz sarıl öpüş sonrada adam beklentiye girince onu garipsiyorsan orda bi durman lazım. Bu noktadan sonra zaten cinsellik istemeyen erkeğe garip bak bence. Birde üçüncü kesim var tabi. İlk buluşmada hadi eve gidelimciler. Onları zaten ilk görüşmede halinden tavrından anlarsın.
Tabi bunun yanında en önemlisi senin kendi değerlerin..

Cinselliğe sınır çekip net duruş sergilediğinizde ortamı terk ederler zaten. Tek yapmanız gereken bu. Henüz flört döneminde eve çağırmalar, hayata dair paylaşımların az veya yüzeysel olması, küfürlü konuşmaktan çekinmemek, manasız cinsel sorular ya da cinsel espriler. Tabii bunları herkes yapmıyor bazıları daha kurnaz oluyor. O yüzden anlamanın tek yolu kendiniz hazır olana kadar cinsellik yaşamamak. Bence 3-4 ayın sonunda herkes gerçek yüzünü gösteriyor
sıkıntı beni çevresiyle tanıştırmak istemesi, kalabalık yerlerde buluşmamız yani en tenha olarak buluştuğumuz yer yıldız parkı. kurnazlardanmış demek ki. en azından çok zamanımı yemedi diyip kendimi avutuyorum ben de. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

mesele sadece cinsellik değil aslında, evet cinsellik bir ihtiyaç ama ben safi cinsellik niyetiyle yaklaşan insanlardan bahsediyorum. 20 yaşında hormonların tavan yapması çok normal ama bahsettiğim şey bu değildi. yine de fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim size, sevgiler
canım anlıyorum zaten ondan bahsettim. o yaşlarda amacı cinsellik olmadan yaklaşan erkek azdır. çoğu saf cinsellik beklentisi ile yaklaşıyor. flört ilişki de buna dahil. çoğu cinsellik yaşamak için seviyor gibi yapıyor. manipüle ediyor. bunlara kanmaman lazım. yapman gereken şey istemiyorsan açıkça söylemek. reddetmek. sana cinsel şakalar yapıyorsa dokunmaya çalışıyorsa mesrla engellemek. sırf o istiyo. diye kendinizden ödün vermeyin sonra pişman oluyorsunuz. her şey zamanla tadında güzel oluyor. öyle tipler gördüm ki. eskiden tesettürlüydüm ve seks yapmıyordum. sevgilim bana çok aşık olduğunu öldüğünü bittiğini söyleyip mememi görmek için yalvarıyordu. alternatif çözümler bulmayı da iyi bilirler...

Sevgili olsan dahi mesafeli bir kişiysen ve karşı taraf konuyu buraya getiriyorsa evet sen sıkıntılı tiplere denk geliyorsun ve bazı kişiler malesef kendini belli etmezler tanıdıkça anlarsın. Fakat sevgili ol gez toz sarıl öpüş sonrada adam beklentiye girince onu garipsiyorsan orda bi durman lazım. Bu noktadan sonra zaten cinsellik istemeyen erkeğe garip bak bence. Birde üçüncü kesim var tabi. İlk buluşmada hadi eve gidelimciler. Onları zaten ilk görüşmede halinden tavrından anlarsın.
Tabi bunun yanında en önemlisi senin kendi değerlerin..
sevgili olup öpüşen herkes cinsellik yaşamak zorunda mı? sadece bir kere öpüştüğüm birisinin benden bunu beklemesi -ki başta da bu tarz ilişki istemediğimi belirtmeme rağmen- normal değil bence. 3 kere buluştuk zaten.

canım anlıyorum zaten ondan bahsettim. o yaşlarda amacı cinsellik olmadan yaklaşan erkek azdır. çoğu saf cinsellik beklentisi ile yaklaşıyor. flört ilişki de buna dahil. çoğu cinsellik yaşamak için seviyor gibi yapıyor. manipüle ediyor. bunlara kanmaman lazım. yapman gereken şey istemiyorsan açıkça söylemek. reddetmek. sana cinsel şakalar yapıyorsa dokunmaya çalışıyorsa mesrla engellemek.
katılıyorum kesinlikle, ben sizin dediklerinizi yapmama rağmen sadece o 1 ayımın gitmesini istemediğimden sormuştum. buradaki ablalarım benden deneyimli hayat konusunda bir bilene sormak lazım dedim kldenfosdf

sıkıntı beni çevresiyle tanıştırmak istemesi, kalabalık yerlerde buluşmamız yani en tenha olarak buluştuğumuz yer yıldız parkı. kurnazlardanmış demek ki. en azından çok zamanımı yemedi diyip kendimi avutuyorum ben de. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Evet bazıları kurnaz maalesef. Siz bu kişinin size cinsel odaklı yaklaştığını neden düşündünüz peki?

katılıyorum kesinlikle, ben sizin dediklerinizi yapmama rağmen sadece o 1 ayımın gitmesini istemediğimden sormuştum. buradaki ablalarım benden deneyimli hayat konusunda bir bilene sormak lazım dedim kldenfosdf
zaten 1 ay çok erken bir şeyler için. benim sana abla tavsiyem ilişki oturmadan böyle paylaşımlar yapmaman. sonra bakıp ıyyy diyorsun kendine. 1 ay daha ne ki :)

Evet bazıları kurnaz maalesef. Siz bu kişinin size cinsel odaklı yaklaştığını neden düşündünüz peki?
bir kere öpüştükten sonra konunun sonunda cinsellikle alakalı şakalara bağlanması maalesef. yüzyüze her şey oldukça normal aslında, mesajlaşırken yapıyordu bunu. iki kere ikaz etmeme rağmen hiçbir şey değişmedi ve terk etti hoşuma gitmediğini söyledim diye. böyle olmamasını ve buraya yazmamayı gerçekten çok isterdim inanın ki

X