Cıktımı bebegım sonuç bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıktımı bebegım sonuç bekliyoruz
Ne sonucu cnm.. ben geriden geliyorum kimin sonucu belli olacakCıktımı bebegım sonuç bekliyoruz
He anladim cnm inşallah yukselerek devam eder hayirliguzel bir gebelik olur
Cnm özel mesaj mi yoksa yorum yapmadan sadece senin mesajin mi ciksij istys
Ortakidi gibi nasıl atılıyor onu soruyorum canım yorumla degilde ayrıCnm özel mesaj mi yoksa yorum yapmadan sadece senin mesajin mi ciksij istysn
Bugün de yenile canom ay hadi inşallah olacaköyle hissediyorumCanım bak 5.6.8 günler
Aminnnn inşallah canom aminnnnnn tüm dualarım sizlerleAyy inşallah olur ya o zaman çalışmalara devam edeyim teşekkür ederim inşallah bu ay hepimiz için bebişlerimizin haberini alacağımız ay olur
Ohhh maşallah masallah daha da güzel artışlar olsun inşallah
Ya kuzum digerinin rengi gitti kızardı çizgi dur atıcsm şimdiBugün de yenile canom ay hadi inşallah olacaköyle hissediyorum
Sağolll bitanemm benimm aminnn inşallahdarısı size bu ay artık ilaçlara başlayında hemen bebişler olsunOhhh maşallah masallah daha da güzel artışlar olsun inşallah
Maşallah maşallahhhhhh ohh ne güzell ayy bence kız geliyor çıtı pıtıKızlar kan sonucum bugün 105.7 çıktı çok şükür sağlıklı yükseliyo O ozkaplan M Minelsu66 zeynepyildiz32 M mavissevdam M Mrv135
Yarın gidicem bakalim doktora.. bilmiyorum nasıl olacak ama olumsuz olacak hersey gibi geliyorSağolll bitanemm benimm aminnn inşallahdarısı size bu ay artık ilaçlara başlayında hemen bebişler olsun
Bak kuzum böyle oldu buBugün de yenile canom ay hadi inşallah olacaköyle hissediyorum
Kuzum öyle düşünme iyi düşün iyi olsunn herşey senin elindeYarın gidicem bakalim doktora.. bilmiyorum nasıl olacak ama olumsuz olacak hersey gibi geliyor
Göremedim ben yaEn alt kısımda mesaj yaz yaziyor orays tiklayp direkt yaziyorsun cnm
Bak kuzum böyle oldu bu
Oy kuzum cok sevindim cok güzel artmış değerin çok şükürSağolll bitanemm benimm aminnn inşallahdarısı size bu ay artık ilaçlara başlayında hemen bebişler olsun