Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 kuzum yaCanım çizgi var kaçıncı günündü
Ay inşallah canımmm allah razı olsun sağlıklı olsun ne olursa olsunaağol güzel dileklerin içinMaşallah maşallahhhhhh ohh ne güzell ayy bence kız geliyor çıtı pıtı
Ya hayır öyle düşünme işte canım olumsu düşünme herşey çok güzel olacak güzel haberlerini bekliyorum yarın bak ter temiz bembeyaz bir sayfaYarın gidicem bakalim doktora.. bilmiyorum nasıl olacak ama olumsuz olacak hersey gibi geliyor
Ayyyy sorma omuzlarım rahatladı çok şükür perşembe doktor kontrolü artıkallah razıcolsun bitanemOy kuzum cok sevindim cok güzel artmış değerin çok şükür
Yok kuzum o rengi atan test buAy dur heycan yaptım bu yeni test mi
Allah allah kaç dkk geçti ama üstünden onu ciddiye almaYok kuzum o rengi atan test bu
Yenisini yap kuzu kaçıncı günü iğneninAllah allah kaç dkk geçti ama üstünden onu ciddiye alma
Dogru diyosyn canımAllah allah kaç dkk geçti ama üstünden onu ciddiye alma
9. Canım yarın yapıcmYenisini yap kuzu kaçıncı günü iğnenin
İnşallah pozitif cıkar kuzum9. Canım yarın yapıcam
Haydiii bismillaaahhhh hayırlı uğurlu olsun canımumarım pozitifle sonuçlanır canım 36.saatini iyi hesap la ve değerlendirmelere başla sakın yataktan hemen kalkma duş alma vajinal yıkama da yapma uzan ben şahsen bu ay bunlara dikkat ettim ve uyguladım sonucum 2.iğnemde pozitif oldu ve 36.saatimde değerlendirme oldu sabah 06:30 da sonra saat 11:00 daha sonra gece değerlendirme oldu ertesi gün olmadı yani şöyle diyim 36.saat cumartesiye denk gelmişti cumartesiyi full değerlendirdim sonra pazar olmadı pazartesi olmak üzere diğer günler olduçok dikkat et kendine bu süreçten sonrastresten kesin ve kesinlikle kaçınmerhaba hanımlar geçen ay yumurta catlatma iğnesi oldum olmadı bu ay fermara kullandım bugün iğne oldum yine tavsiye verebilirmisiniz
Canım ben yeni g3ldim.İlk kez klomen çatlama tedavisi görecem.Beni de bilgilendirebilir misiniz.Özellkle dikkat etmem gerekenler nelerBismillahirrahmanirrahim
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım
Öncelikle hoş geldiniz Bu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle
Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim
Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu AydınlıkHepimiz güneşi göreceğizŞimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun
@Butimarr , @gulenyuzumsunsen , @Hayirlisi123 , M Minelsu66 ,@zeynepyildiz32 ,@ozkaplan ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN
Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsun iğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruz Yapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Sizin ilki çatlatma iğnesi ile mi oldu acabaMerhaba..
Benide eklerseniz sevinirim :)
Ocak ayına yazmistim ancak subata denk geliyor.
7 ocakta adet olucam nasipse. 25 27 gun sürüyor.
1 oğlum var.
Herkese hayirli evlatlar diliyorum simdiden :)
Amin amin kuzumİnşallah pozitif cıkar kuzum
stresten uzak durmak çok zor bu durumdaHaydiii bismillaaahhhh hayırlı uğurlu olsun canımumarım pozitifle sonuçlanır canım 36.saatini iyi hesap la ve değerlendirmelere başla sakın yataktan hemen kalkma duş alma vajinal yıkama da yapma uzan ben şahsen bu ay bunlara dikkat ettim ve uyguladım sonucum 2.iğnemde pozitif oldu ve 36.saatimde değerlendirme oldu sabah 06:30 da sonra saat 11:00 daha sonra gece değerlendirme oldu ertesi gün olmadı yani şöyle diyim 36.saat cumartesiye denk gelmişti cumartesiyi full değerlendirdim sonra pazar olmadı pazartesi olmak üzere diğer günler olduçok dikkat et kendine bu süreçten sonrastresten kesin ve kesinlikle kaçın
Canım igne yapınca ovulasyon dan takip olmuyor diye biliyorum benBugün iğnemin üçüncü günü yumurtam çatlamış mı diye ovulasyon testi yaptım şuan bu daha çatlamış mı demek bir bakar mısınız Eki Görüntüle 3187741