Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

merhaba hanımlar geçen ay yumurta catlatma iğnesi oldum olmadı bu ay fermara kullandım bugün iğne oldum yine tavsiye verebilirmisiniz

merhaba hanımlar geçen ay yumurta catlatma iğnesi oldum olmadı bu ay fermara kullandım bugün iğne oldum yine tavsiye verebilirmisiniz
Haydiii bismillaaahhhh hayırlı uğurlu olsun canım❤️umarım pozitifle sonuçlanır canım 36.saatini iyi hesap la ve değerlendirmelere başla sakın yataktan hemen kalkma duş alma vajinal yıkama da yapma uzan ben şahsen bu ay bunlara dikkat ettim ve uyguladım sonucum 2.iğnemde pozitif oldu ve 36.saatimde değerlendirme oldu sabah 06:30 da sonra saat 11:00 daha sonra gece değerlendirme oldu ertesi gün olmadı yani şöyle diyim 36.saat cumartesiye denk gelmişti cumartesiyi full değerlendirdim sonra pazar olmadı pazartesi olmak üzere diğer günler oldu❤️çok dikkat et kendine bu süreçten sonra🥰❤️stresten kesin ve kesinlikle kaçın

Bismillahirrahmanirrahim🤲
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım❤️
Öncelikle hoş geldiniz🥰 Bu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle🥰🤲❤️

Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim 🐣🤰😍❤️

Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu Aydınlık☀️Hepimiz güneşi göreceğiz🥰❤️🧿Şimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ🥰❤️😍 Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun🥰❤️🎉🎊
@Butimarr 🤰 , @gulenyuzumsunsen 🤰, @Hayirlisi123 🤲, M Minelsu66 🤲,@zeynepyildiz32 🤲,@ozkaplan 🤲 ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN🥰❤️🤲🙏

Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsun🥰😍❤️ iğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir🥰❤️🙏🐣🧿
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruz🫣☺️🤪 Yapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir🥰❤️😍
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Canım ben yeni g3ldim.İlk kez klomen çatlama tedavisi görecem.Beni de bilgilendirebilir misiniz.Özellkle dikkat etmem gerekenler neler 🙏🙏🙏😘

Merhaba..
Benide eklerseniz sevinirim :)
Ocak ayına yazmistim ancak subata denk geliyor.

7 ocakta adet olucam nasipse. 25 27 gun sürüyor.

1 oğlum var.

Herkese hayirli evlatlar diliyorum simdiden :)
Sizin ilki çatlatma iğnesi ile mi oldu acaba

Bugün iğnemin üçüncü günü yumurtam çatlamış mı diye ovulasyon testi yaptım şuan bu daha çatlamış mı demek bir bakar mısınız
16730235180897700147093300539814.jpg

Haydiii bismillaaahhhh hayırlı uğurlu olsun canım❤️umarım pozitifle sonuçlanır canım 36.saatini iyi hesap la ve değerlendirmelere başla sakın yataktan hemen kalkma duş alma vajinal yıkama da yapma uzan ben şahsen bu ay bunlara dikkat ettim ve uyguladım sonucum 2.iğnemde pozitif oldu ve 36.saatimde değerlendirme oldu sabah 06:30 da sonra saat 11:00 daha sonra gece değerlendirme oldu ertesi gün olmadı yani şöyle diyim 36.saat cumartesiye denk gelmişti cumartesiyi full değerlendirdim sonra pazar olmadı pazartesi olmak üzere diğer günler oldu❤️çok dikkat et kendine bu süreçten sonra🥰❤️stresten kesin ve kesinlikle kaçın
stresten uzak durmak çok zor bu durumda

X