Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Selam kızlar Rabbım hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah. Benim reglime 2 gün var. Dayanamadım test yaptım aşırı aşırı silik yani resim çeksem goremezsiniz böyle nerdeyse yok gibi 2. Çizgi çıktı. Neden test yaptım
Yumurtalama zamanların değerlendirdik
Aşırı ötesi gazim var
Belki de gerçekten regl olacağım regl olacak gibi ağrım var
Bir de normalde yumurtlama zamanları dışında çok bir akıntım olmazdı beyaz akintim var. İnşallah doğru hissediyorumdur amin

H.geldin canımmmm🥰oyyyy hadi inşallah 2.iğne demek çok şans demek göbüşlerimiz doluyor bu ay🥰🐣❤️
Kızlar bu iğne ne aşılama mi benim bilgim yok o konuda zaten 5.5 sene vajinismus hastasiydim yazın yendik çok şükür doktor yardımıyla. Bana da bilgi verir misiniz 1 iğne nedir 2 iğne nedir aşılama mi o

Selam kızlar Rabbım hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah. Benim reglime 2 gün var. Dayanamadım test yaptım aşırı aşırı silik yani resim çeksem goremezsiniz böyle nerdeyse yok gibi 2. Çizgi çıktı. Neden test yaptım
Aşırı ötesi gazim var
Bir de normalde yumurtlama zamanları dışında çok bir akıntım olmazdı beyaz akintim var. İnşallah doğru hissediyorumdur amin
Amin amin kuzum yarında tekrarla bakalım testini

Kızlar bu iğne ne aşılama mi benim bilgim yok o konuda zaten 5.5 sene vajinismus hastasiydim yazın yendik çok şükür doktor yardımıyla. Bana da bilgi verir misiniz 1 iğne nedir 2 iğne nedir aşılama mi o
Yok hayatım aşılama degil ilaçla yumurtalıklarını büyütüyor igne ile çatlatıyor sonra ilişki tarihi veriyor 14 gün sonrada ya regl oluyorsun ya gebesin aşılama daha farklı

Amin amin kuzum yarında tekrarla bakalım testini
Pazar regl olmam lazım pazarı beklemeyeyim mi canım. Bir de psikolojik olabilir gerçekten çok istediğim için. Gerçekten varsa bebis reglden 2 gün önce falan çizgi çıkar miydi acaba. Neyse nasip. Rabbım herkese nasip etsin isteyen herkese sağlıkla

Ay ben bugün çok fenaydım bel ağrım kasık ağrım baş ağrım vardı.Hayır vermiycekmişim canım şöyleki doktorum bizim aile dostumuz ve bugün annemle konuşmuş hayırlı olsun demek için değerleri adetine bu kadar varken çok güzel çıktı çok şükür demiş test vermesin o strese sokar ve en son stres yaşaması demiş perşembe zaten kesesini göreceğiz demiş🫣allahın izniyle pazar günü regl günümdü bende ne yapayım bilemedim doktor böyle söylediğine göre🐣
Ya dur bakalım regl de olmadın bi doktoruna danışsaydın keşke🥹
Ay canım bende sağlıkçıyım ama içini rahatlatırdın verseydin onlar bir daha uğraşma kafasında da olabiliyorlar senin için rahatlardı sağlıklı artışı görünce ben vermiyorum kan regl belirtileri başladı zaten dün yaptığım test de çok net negatifti belirti vb de yok o yüzden böyle devam regl olup hormonları veririm bir ara 🫶🏻

Pazar regl olmam lazım pazarı beklemeyeyim mi canım. Bir de psikolojik olabilir gerçekten çok istediğim için. Gerçekten varsa bebis reglden 2 gün önce falan çizgi çıkar miydi acaba. Neyse nasip. Rabbım herkese nasip etsin isteyen herkese sağlıkla
Aslında erken gebelik testi yapsan net çıkar canım

Canım ben yeni g3ldim.İlk kez klomen çatlama tedavisi görecem.Beni de bilgilendirebilir misiniz.Özellkle dikkat etmem gerekenler neler 🙏🙏🙏😘
Canım şimdiden hoşgeldin umarım iyi haberler aldığın günler gelmiştir🥰❤️çatlatmasa ilk 36.saat ve sonrası çok ama çok önemli iğnen ne zaman yapılacak🥰❤️

Bugün iğnemin üçüncü günü yumurtam çatlamış mı diye ovulasyon testi yaptım şuan bu daha çatlamış mı demek bir bakar mısınız Eki Görüntüle 3187741
Canım iğne ile ovülsayon testi sağlıklı olmuyor çünkü iğne bhcg hormanı taşıdığı için.çatlayıp çatlamadığının doğru sonucunu doktor kontrolünde alabilirsin şimdide yapsan yarında koyu çıkar❤️

Ay canım çok sevindim şimdi en az 1 hafta bekle sonra kese şansın varsa içinde bebişle birlikte görünür ortalama 1500 hcg ile görürsün canım benim 🫶🏻
Aşkımmmm benim allah razı olsun birçok şey senin de sayende🥰bazen dönüp dönüp 10.gün olan testime verdiğin konuşmalara bakıyorum vay diyorum🥰allah sana da sizlerede nasip etsin inşallah bu ay ya dur daha ümidini kesme sakın🤲

Aşırı ötesi gazim var
Canım testini atarmısın bi rica etsem bak ben sana öğrendiğim çizgimi atsam bu mu dersin😅yok gibi yani değerlendirdiysen olma ihtimali çok yüksek❤️🥰

Benim kaset testte çıktı düşğn reglime 8 gün vardı

Canım testini atarmısın bi rica etsem bak ben sana öğrendiğim çizgimi atsam bu mu dersin😅yok gibi yani değerlendirdiysen olma ihtimali çok yüksek❤️🥰

Canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💜💜💜 eşim çöpe attı çöpü de kapıcı almış baktım şimdi. :KK43: üzülüyorum diye çok kiziyor psikopat gibi aşırı silik çizgiye bakıp bakıp yorum yaptırdım 🤣🤣 şuan da karnim ağrıyor ve aşırı gazım var. Belki de regl olacağım:) pazar günü batim

Canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💜💜💜 eşim çöpe attı çöpü de kapıcı almış baktım şimdi. :KK43: üzülüyorum diye çok kiziyor psikopat gibi aşırı silik çizgiye bakıp bakıp yorum yaptırdım 🤣🤣 şuan da karnim ağrıyor ve aşırı gazım var. Belki de regl olacağım:) pazar günü

X