- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Kuzumm kan verdimm 4 de çıkıcakkkkgünaydın kuzum bence var birşeylergüzel haberlerle gel inşallah
Çizgi var kuzum simdiden hayırlı haberler olsun insallahYa siz ne güzel insanlarsınız nasıl merhametlisiniz ya kalbinizi yerimçok duygulandım bir anda kimse böyle deste olmuyor iyi ki varsınız sanal dostlarım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Aminn aminň duanızı eksik etmeyinnnÇizgi var kuzum simdiden hayırlı haberler olsun insallah
sen en nabızından bak sürekli kuzum erkende cıkabılırKuzumm kan verdimm 4 de çıkıcakkkk
Bakıyorummk kuzum ama sanırım doktor açmıyınca düşmüyor diger gün düşüyor kaç kere verdim öyle oldusen en nabızından bak sürekli kuzum erkende cıkabılır
Günaydın canım evet evet var koyulaşmış şuan gölge gibi ama koyulaşacak bu inşallah değerin de yükselmiştir haberlerini bekliyoruzKızlarrr günaydınnn bugün hepimize mutlu huzurlu booll bebişli bir gün olsun inşallahhh aminnnben güzel uyandım şimdi kan vermeye geldim ve inşallah güzel geçer günüm
Hasta kayıt numarası bilsen her sekılde görebilirsın kuzum sonucu ıstersen ara sor google saglık ocagının ısmı neyse e sonuc yazcaksın ordan bakacaksınBakıyorummk kuzum ama sanırım doktor açmıyınca düşmüyor diger gün düşüyor kaç kere verdim öyle oldu
Aaa dur bakıyım kuzum tüpün resmini çektm acaba üstünde yazan mıHasta kayıt numarası bilsen her sekılde görebilirsın kuzum sonucu ıstersen ara sor google saglık ocagının ısmı neyse e sonuc yazcaksın ordan bakacaksın
Aminn aminn kuzum inşallahGünaydın canım evet evet var koyulaşmış şuan gölge gibi ama koyulaşacak bu inşallah değerin de yükselmiştir haberlerini bekliyoruz
Dene bi kuzum olabılır heryerın farklı oldugu için birşey diyemiyorumAaa dur bakıyım kuzum tüpün resmini çektm acaba üstünde yazan mı
Ama dedign sayfyı bulamadım kuzumDene bi kuzum olabılır heryerın farklı oldugu için birşey diyemiyorum
Adı ne kuzum saglık ocagınınAma dedign sayfyı bulamadım kuzum
Olsun canım benim iyi ol yeterGünaydın kızlar. Ben klomenin 3 gününden selam veriyorum siz güzel kadınlara bu aralar misafirim var diye giremiyorum. K.b hanımlar
Günaydın kuzum Insallah musmutlu haberlerle gelirsinGünaydın kızlar. Ben klomenin 3 gününden selam veriyorum siz güzel kadınlara bu aralar misafirim var diye giremiyorum. K.b hanımlar
Altınova saglık ocagı canımAdı ne kuzum saglık ocagının
Günaydın canım bende klomenin3.günündeyimGünaydın kızlar. Ben klomenin 3 gününden selam veriyorum siz güzel kadınlara bu aralar misafirim var diye giremiyorum. K.b hanımlar
Ya kuzum aglama lütfen Allah büyük daha umut var aglamak ne demek ya lütfen kendini strese sokmaBenm test negatif çıktı. Çok moralim bozuk. Sabahtan beri ağlıyorum