- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Canım sen çok damlatıyosın bence var sabaha bekli olur benim mesela 10.gün sabah yapmıştım çok silikti 6i idrarla yaptığım görülmicek kadardı sabaha belli olur idrar yapıp mutlaka git hastaneyeBöyle oldu kızlar
Durup böyle olduysa benimde böyle olmuştu çünkü dağılıyo renk değişik oluyo testte birde kaset test düşün erkende yapmadın kasette bile silik olarak varsa eminim yükselecek sana dediğim gibi geç döllenme olabilir allahın izniyleBöyle oldu kızlar
Bencede kız ıkı damla damlatçan delırttın bızıCanım sen çok damlatıyosın bence var sabaha bekli olur benim mesela 10.gün sabah yapmıştım çok silikti 6i idrarla yaptığım görülmicek kadardı sabaha belli olur idrar yapıp mutlaka git hastaneye
Sabah sen direk teste gıt kuzumKızlar ya 3 damla damlattım ama bennn
Devlet hastanesinın aciline gidio yaptır balım bır saate cıkıyoÖyle yapıcam kuzum ama saglık ocagı oldugu içn 4 de falsn çıkıyormuş sonuçlar
devlet hastanesinin aciline ne söylesek kan testi yaptırıyolar ben yaptıramamıştım tüp bebek mi diye sormuşlardı hayır deyince yapmadılar. regl olmazsam ben de gidicem de tedavi görüyorum iğne vuruldum desem yaparlar mıDevlet hastanesinın aciline gidio yaptır balım bır saate cıkıyo
Midem bulanıyor karnım agrıyor basım dönüyor de gebelık şüphenız varmı derse var dedevlet hastanesinin aciline ne söylesek kan testi yaptırıyolar ben yaptıramamıştım tüp bebek mi diye sormuşlardı hayır deyince yapmadılar. regl olmazsam ben de gidicem de tedavi görüyorum iğne vuruldum desem yaparlar mı
Ben hıc sorun yasamadım hemen yapıyorlar istanbuldayımMidem bulanıyor karnım agrıyor basım dönüyor de gebelık şüphenız varmı derse var de
Canım bende çizgi göremiyorum ama fotoğrafda görünmeyen bi ince çizgi de olabilir ki zaten 5-10 bu değerler idrar testlerinde çok net belli olmuyorlar çünkü idrar da ki bthcg oranı daha yeni yayıldığı için az olduğu için algılamıyor yani en sağlıklısı yarın sabah kan vermen ve yükselişi görmen şimdi altını arayarak ancak kendine ve varsa bebeğini stres yaratısın dua et yatYorumları alalım kızlar
Üşüttüm antibiyotik kullanmam lazım de ya da idrar yolu enfeksiyonum var çok fazla ama gebelik şüphemde var de kanları ister sonuca göre ilaç yazar sende geri gitmez kanını veriri direk eve geçersin sonuca e nabızdan bakarsın zaten en temizi hep budur unutmayındevlet hastanesinin aciline ne söylesek kan testi yaptırıyolar ben yaptıramamıştım tüp bebek mi diye sormuşlardı hayır deyince yapmadılar. regl olmazsam ben de gidicem de tedavi görüyorum iğne vuruldum desem yaparlar mı
Kuzum üzülme ya daha hiç birşey belli degil benimde sabah negatif akşam pozitifti unutmaKızlar test yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm.
Çok umutluydum çok üzüldüm
günaydın kuzum bence var birşeylerKızlarrr günaydınnn bugün hepimize mutlu huzurlu booll bebişli bir gün olsun inşallahhh aminnnben güzel uyandım şimdi kan vermeye geldim ve inşallah güzel geçer günüm
İnşallah cnm insallah bizde o duyguları tadacagiz... allah senden de razı olsun.. civcivimize iyi bakAy zaten hormonlarım tavan olmuş şimdi ağlıycam yaaaa kendim geldi gözümün önüne ben test atmıştım M Mrv135 çok silik ben görüyorum dedi sonra yok test bozuk olmasın dedim yok yok yap dedi sonra M Minelsu66 ve @zeynepyildiz32 gaza getirdi yine yaptım bakın yine diyorum hiç unutmayacağım bir gün allah hepsinden razı olsun heycanımı nası paylaştılar asla unutmam hep duamdasınız canım kadınlar rabbim sizede yaşatıcak şimdi bunları yazarken de ağladım yani