Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Böyle oldu kızlar

Eklentiler

• IMG20230111010113.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG20230111010110.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 71
Böyle oldu kızlar
Durup böyle olduysa benimde böyle olmuştu çünkü dağılıyo renk değişik oluyo testte birde kaset test düşün erkende yapmadın kasette bile silik olarak varsa eminim yükselecek sana dediğim gibi geç döllenme olabilir allahın izniyle

Canım sen çok damlatıyosın bence var sabaha bekli olur benim mesela 10.gün sabah yapmıştım çok silikti 6i idrarla yaptığım görülmicek kadardı sabaha belli olur idrar yapıp mutlaka git hastaneye
Bencede kız ıkı damla damlatçan delırttın bızı

Midem bulanıyor karnım agrıyor basım dönüyor de gebelık şüphenız varmı derse var de

Yorumları alalım kızlar
Canım bende çizgi göremiyorum ama fotoğrafda görünmeyen bi ince çizgi de olabilir ki zaten 5-10 bu değerler idrar testlerinde çok net belli olmuyorlar çünkü idrar da ki bthcg oranı daha yeni yayıldığı için az olduğu için algılamıyor yani en sağlıklısı yarın sabah kan vermen ve yükselişi görmen şimdi altını arayarak ancak kendine ve varsa bebeğini stres yaratısın dua et yat

Üşüttüm antibiyotik kullanmam lazım de ya da idrar yolu enfeksiyonum var çok fazla ama gebelik şüphemde var de kanları ister sonuca göre ilaç yazar sende geri gitmez kanını veriri direk eve geçersin sonuca e nabızdan bakarsın zaten en temizi hep budur unutmayın

Kızlarrr günaydınnn bugün hepimize mutlu huzurlu booll bebişli bir gün olsun inşallahhh aminnn ben güzel uyandım şimdi kan vermeye geldim ve inşallah güzel geçer günüm

Eklentiler

• IMG20230111081835.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG20230111081824.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar test yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm.
Çok umutluydum çok üzüldüm

İnşallah cnm insallah bizde o duyguları tadacagiz... allah senden de razı olsun.. civcivimize iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…