Bitanem kendinde yapabilirsin doktorun yapar mı bilmiyorum ama ben ilk iğnemi acilde yaptırmıştım hastanede görmek için sonra kendim yaptımDoktoruma yaptırabılırım dimi canım benım eşim biraz korkak yapamaz acır dıye felan korkar
12.13.günde pozitife dönebilir bitanemAminn aminn 11.gün artık net sonuç alırım inşallah
Yarın bi deniyim o zamann kasıklarım şiş adet olucak gibide agrım var gögüslerim sanki hassas vemidem çok fena12.13.günde pozitife dönebilir bitanem
Bakıyım kuzum yaırn olmaz heralde dimi daha adetim biteli ıkı gün olduBitanem kendinde yapabilirsin doktorun yapar mı bilmiyorum ama ben ilk iğnemi acilde yaptırmıştım hastanede görmek için sonra kendim yaptım
İnşallah yarın hayırlı haberler ile gelirsin burayaYarın bi deniyim o zamann kasıklarım şiş adet olucak gibide agrım var gögüslerim sanki hassas vemidem çok fena(
Aminnn aminnn ilk idrarla yapıcam sabah kayınvalidem gidip alıcakİnşallah yarın hayırlı haberler ile gelirsin buraya
Sendede mi kedi var kuzum profıl deki senınmıAminnn aminnn ilk idrarla yapıcam sabah kayınvalidem gidip alıcakbakalım umarım
2 kedim var ama profildeki teyzemin canımSendede mi kedi var kuzum profıl deki senınmı
Bendede var scotish erkek2 kedim var ama profildeki teyzemin canım
Bendede var scotish erkek
aminnn inşallahKaç tane yumurta oluşmuştu canım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın
maşallah bu yolda fazla yıpranmaktan çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsunAy hadi hayırlı olsun canım benim 2.iğnemdi
Sende inşallah hayırlı haberler alırsın canımaminnn inşallahüç yumurta oluştu canım bu ay tutarsa ikiz olma ihtimali yüksek ama yine de beklentini yüksek tutma olmayadabilir dedi doktorum. bekliyorum iki buçuk hafta sonra test yapıcam inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz
Yok canım yaeın değil bi kaç gün geçmesi gerekli iğne olman tam adetinin 14.gününe geliyo nerdeyse çyle düşünBakıyım kuzum yaırn olmaz heralde dimi daha adetim biteli ıkı gün oldu
Canım günaydınnn dur daha 11.gün illa çıkması gerekmiyor işte 13.gün bile pozitife dönebilir ve miğde bulantısını çok dikkate alma şuan lütfen stres etme kendine lütfenKıxlar günaydın bugün ignemin 11.günü ve kocamın bir negatif şaka gibi ya midem bile bulanıyor çok morelim bozuldu çok kötüyüm
Ay valla yoruldum ya çok üzgünüm gerçektenCanım günaydınnn dur daha 11.gün illa çıkması gerekmiyor işte 13.gün bile pozitife dönebilir ve miğde bulantısını çok dikkate alma şuan lütfen stres etme kendine lütfen
Canım daha ilk iğnen negatif bile olsa 2.iğnede şans daha yüksek oluyor ama dur daha negatif oldu diye birşey de yok heran herşey olabilirAy valla yoruldum ya çok üzgünüm gerçekten
Günaydınn canımmm güzel haberlerle gel inşallahKizlar günaydın. Ben bugün yeniden başlıyorum. Şimdi doktora gidecem size haber veririm bu arada erken demeyin burda saat 10.30