Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Doktoruma yaptırabılırım dimi canım benım eşim biraz korkak yapamaz acır dıye felan korkar
Bitanem kendinde yapabilirsin doktorun yapar mı bilmiyorum ama ben ilk iğnemi acilde yaptırmıştım hastanede görmek için sonra kendim yaptım

Kaç tane yumurta oluşmuştu canım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın
aminnn inşallah üç yumurta oluştu canım bu ay tutarsa ikiz olma ihtimali yüksek ama yine de beklentini yüksek tutma olmayadabilir dedi doktorum. bekliyorum iki buçuk hafta sonra test yapıcam inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz

Sende inşallah hayırlı haberler alırsın canım

Kizlar günaydın. Ben bugün yeniden başlıyorum. Şimdi doktora gidecem size haber veririm bu arada erken demeyin burda saat 10.30

Kıxlar günaydın bugün ignemin 11.günü ve kocamın bir negatif şaka gibi ya midem bile bulanıyor çok morelim bozuldu çok kötüyüm

Eklentiler

• IMG20230109094715.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG20230109094710.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 56
Kıxlar günaydın bugün ignemin 11.günü ve kocamın bir negatif şaka gibi ya midem bile bulanıyor çok morelim bozuldu çok kötüyüm
Canım günaydınnn dur daha 11.gün illa çıkması gerekmiyor işte 13.gün bile pozitife dönebilir ve miğde bulantısını çok dikkate alma şuan lütfen stres etme kendine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…