Bakalım canım yarın öğrencem bende sen kendinmi yaptın iğneyi doktorunmu yoksaBenim mesela adetin 15günğ yaptı ignemi biraz geç büyümüştü benimkiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım canım yarın öğrencem bende sen kendinmi yaptın iğneyi doktorunmu yoksaBenim mesela adetin 15günğ yaptı ignemi biraz geç büyümüştü benimkiler
Ben adetimin 3. Gününden itibaren 5gün günde iki kez içtim kuzum sen naısl içtinBenim mesela adetin 15günğ yaptı ignemi biraz geç büyümüştü benimkiler
Eşim yaptı canımBakalım canım yarın öğrencem bende sen kendinmi yaptın iğneyi doktorunmu yoksa
Bende adetin 2.gününde 6 gün günde 3 kez canım pkos var bendeBen adetimin 3. Gününden itibaren 5gün günde iki kez içtim kuzum sen naısl içtin
Kızlarrr ben geldim bugün misafirlikteydim valla telefonu hiç elime alamadım desem yeridirben napıyım ya değişiğim ama hiç bi belirtim yok ne miğde bulantısı ne kasık ağrısı kaldı onlarda geçti sadece ara ara mayışıyorum ama hiç bi halsizliğim vs yok sabahın da 8 inde gözümü açıyorum bende de böyle bir gebelik belirtisi oldu sanırım siz neler yapıyosunuz bakalım
Kuzum ilerleyen zamanlarda olur daha çok yeniya ondan susam tanesı kadar sımdıKızlarrr ben geldim bugün misafirlikteydim valla telefonu hiç elime alamadım desem yeridirben napıyım ya değişiğim ama hiç bi belirtim yok ne miğde bulantısı ne kasık ağrısı kaldı onlarda geçti sadece ara ara mayışıyorum ama hiç bi halsizliğim vs yok sabahın da 8 inde gözümü açıyorum bende de böyle bir gebelik belirtisi oldu sanırım siz neler yapıyosunuz bakalım
Kolaymı kuzum ya ben bılmedıgm ıcın normal ıgne gibi degıl o zamanEşim yaptı canım
İnsülin ignesi gibi canım hiç hissetmedm bast birşeyKolaymı kuzum ya ben bılmedıgm ıcın normal ıgne gibi degıl o zaman
Çok iyi o zaman kuzum içimi rahatlattın Allah razı olsun sen naptın test yaptınmıİnsülin ignesi gibi canım hiç hissetmedm bast birşey
Yok kuzum yakında nöbetçi bulamadım testimde yoltu yarın alıp yapıcam bugün midem bulandı sabah yanıyprdu gögüslerimdede agrı başladı sankiÇok iyi o zaman kuzum içimi rahatlattın Allah razı olsun sen naptın test yaptınmı
Aminnn canım inşallahOlsun kuzum bebişin saflıkla olsun gerisi önemli degil
Ay evet bugün susam tohumu kadar olmuş teyzesiKuzum ilerleyen zamanlarda olur daha çok yeniya ondan susam tanesı kadar sımdı
Yok tok çok basit hemen göbek deliğinin yanından yapıyosun ama iğne gibi ovuşturmuyosun sadece basılı tutuyosun iğne yaptığım yeri iyice bi kaç saniye püf noktası oÇok iyi o zaman kuzum içimi rahatlattın Allah razı olsun sen naptın test yaptınmı
Ay yarın ola hayrola inşallah pozitif olurYok kuzum yakında nöbetçi bulamadım testimde yoltu yarın alıp yapıcam bugün midem bulandı sabah yanıyprdu gögüslerimdede agrı başladı sanki
Ay inşallah pozitif cıkarYok kuzum yakında nöbetçi bulamadım testimde yoltu yarın alıp yapıcam bugün midem bulandı sabah yanıyprdu gögüslerimdede agrı başladı sanki
Doktoruma yaptırabılırım dimi canım benım eşim biraz korkak yapamaz acır dıye felan korkarYok tok çok basit hemen göbek deliğinin yanından yapıyosun ama iğne gibi ovuşturmuyosun sadece basılı tutuyosun iğne yaptığım yeri iyice bi kaç saniye püf noktası o
Aminnn aminnAy yarın ola hayrola inşallah pozitif olur
Aminn aminn 11.gün artık net sonuç alırım inşallahAy inşallah pozitif cıkar