Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Sakın morelin bozulmasın hatta kahverengi şeklinde çok gelmişti bi gün kırmızı gelmişti afedersin

iyiyiz kuzum dün yine kan verdim 105.7 çıktı çok şükür sağlığınıza duacıyız ikimizde🐣🥰❤️😍
Oh ne güzel hadi bakalım sağlıkla kucağına al insallah

Kzlar benimde 30aralik adet günüm adetim 3.gunu femaraya başladık 5 gün kullandım şansıma doktorum izne cikmis dün nasıl yapicam bilmiyorum baska bı doktora görünecem inslalah bu ay hamile kalırız

Kızlar selam bende destek tedavi için gideceğim Dr a yarın regl olmam gerekiyor silik gördüm bende ama aşırı silik o yüzden bence birsey yok. Regl 2. Günü mü 3. Günü mü gideyim sizce doktora

Bak kuzum benım sitemim tamamen işletmenin umursamazlığı sonucta bu tercih meselesi ve din olarak değil benim düşüncem tamamen kendi tercihim yani
Bende sağlıkçıyım. Anlayabiliyorum sizi. Benim için doktorun cinsiyetinden çok koyduğu doğru teşhisler önemli.Sizin için her ikisi de önemli. Herkese saygı duyulması gerek 🙏amaçlarımız bir ama. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Bende sağlıkçıyım. Anlayabiliyorum sizi. Benim için doktorun cinsiyetinden çok koyduğu doğru teşhisler önemli.Sizin için her ikisi de önemli. Herkese saygı duyulması gerek 🙏amaçlarımız bir ama. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Tabiki öyle ama bu tür kadın dogum işlerinde sadece bu konuya önem verenlerdenim onun haricinde öyle bir takıntım yok sizler baştacımızsınız😇

Tabiki öyle ama bu tür kadın dogum işlerinde sadece bu konuya önem verenlerden onun haricinde öyle bir takıntım yok
Benim en çok takıldığım nokta kale alınmamak ve mağdur duruma düşmek maalesef zaten işlemi ilk kez yapcagımız ıcın cok korkuyordum endişeliydim sonuc olarak devlet hastanesi değil, özel bir kurum secım tercihim olmadıgı ıcın devlete gitmedim tek sitemim bu yüzden yoksa sizler bizim
baştacımızsınız😇

Yok olmadım daha bir hafta var. Test yapacağım ama tutuyorum kendimi. Gecikmem olursa yapıcam 🤭 dua edin bana.

X