Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım inşallahOh ne güzel hadi bakalım sağlıkla kucağına al insallah
Ay hadi güzel haberlerini bekliyorumYarın yapacağım.iğnesiz klomen tedavisi benimki
Bitanem benim bütün test fotoğraflarım ce hangi günden nası pozitife döndü fotoğraflrını eklemiştim silikliğini görebilirsiniğne sürecim olduğu için 10.gün ğozitfe dönmüştüNasıl çıktı test peki silik miydi böyle.ikinciyi kaç gün sonra yaptınız
Canım burdayımmm ben annemdeydim giremedim pek
Anladım kuzum belirrtilerin neler. Nasl gidiyorCanım burdayımmm ben annemdeydim giremedim pek
Valla canım bel ağrımdan başka belirtim yok desem ne halsizliğim ne uyku halim ne miğde bulantım ki normalde uykuyu çok seven birisiyim 8 de gözlerimi açıyorum sadece çok ayakta duramıyorum belim ağrıyo hemenAnladım kuzum belirrtilerin neler. Nasl gidiyor
Yumurta çatlamamış olabilir miHanimlar iyi akşamlar bizde bebek düşünüyoruz bu ay ovulasyon testi aldım denedim ancak ilk gunden beri çift çizgide koyu neden acaba fikri olan var mı
Cnm bnmde azdi doktora söyledim olabilir normal dediYa çok sancim vardı şuan yok hamd olsun iyiyim canım kanamam az olunca moralim bozuldu senin kaç gün sürdü bu arada p.tesi ilaç almaya başlıyorum
Oh içim ferah oldu yaCnm bnmde azdi doktora söyledim olabilir normal dedi
Bilemiyorum hı böyle bisey yasamadimYumurta çatlamamış olabilir mi
Bu markayı almayın malesef hatalı gösterir.Ve kaçırırsımız gününüzüHanimlar iyi akşamlar bizde bebek düşünüyoruz bu ay ovulasyon testi aldım denedim ancak ilk gunden beri çift çizgide koyu neden acaba fikri olan var mı
Ay canım bifaz temizlik yaptım bugün pek giremedim buralara sen napıyosunn
Yarını bekliyorum kuzum bende ilacın son dozunu içtim bugun yarın büyüdümü ona bakıcak doktor iğne ne zaman vuruluyor onu merak ediyorumAy canım bifaz temizlik yaptım bugün pek giremedim buralara sen napıyosunn
Kuzum eger büyüdüyse yani 18mm üstü olduysa hemen yaptırır mesela ben çarşmaba gittim bana perşembe yap dediYarını bekliyorum kuzum bende ilacın son dozunu içtim bugun yarın büyüdümü ona bakıcak doktor iğne ne zaman vuruluyor onu merak ediyorum
Benim mesela adetin 15günğ yaptı ignemi biraz geç büyümüştü benimkilerYarını bekliyorum kuzum bende ilacın son dozunu içtim bugun yarın büyüdümü ona bakıcak doktor iğne ne zaman vuruluyor onu merak ediyorum