ya ben geçen dedim arkadaşa kabul etmezler diye kalfı öyle grup kuralım diyeBence olur
bende beklemedeyim cnm bazen bi belirti oluyor seviniyorum sonra önceki aykara benzer belirti oluyo yıkılıyorum inan füx böyle geçiriyorum zamanlarımı. çöküş yükseliş arası inip çıkıyorum kafayı yiycem az kaldıHasta olacam sende canim
Hmm bende batumdayimtatil için canım
Kabul edenler kurabilir benceya ben geçen dedim arkadaşa kabul etmezler diye kalfı öyle grup kuralım diye
Kaçıncı gün kuzumbende beklemedeyim cnm bazen bi belirti oluyor seviniyorum sonra önceki aykara benzer belirti oluyo yıkılıyorum inan füx böyle geçiriyorum zamanlarımı. çöküş yükseliş arası inip çıkıyorum kafayı yiycem az kaldı
Canım reglmi oldum elendin?Kizlar kizlar. Ben bu ay da elendim sanırım. Şubatta doktor asilama diyecek çok kararsız kaldım yapım mi
Yok kuzum daha iğnenin 10.gunu ama adet belirtilerini birebir yaşıyorumCanım reglmi oldum elendin?
Çünkü ben adet belirtilerimi çok iyi bilirimCanım reglmi oldum elendin?
Ne kadarlık evlisin canım çok olmadıysa hemen yaptırma bence benimde bu ikinci iğne ama yine iğne isterim direk ona geçmeyi düşünmüyorumKizlar kizlar. Ben bu ay da elendim sanırım. Şubatta doktor asilama diyecek çok kararsız kaldım yapım mi
Kuzum şubata tam 1 buçuk yıl ediyorNe kadarlık evlisin canım çok olmadıysa hemen yaptırma bence benimde bu ikinci iğne ama yine iğne isterim direk ona geçmeyi düşünmüyorum
yaptır daha fazla bekleme canım eğer yaşım geldi bekleyemem dersen bi zararı yok Bismillah de ve yaptır. eğer olmazsa bende artık aşılamayı yapıp geçecem yani. vücuda bi zararı yok alılamadan sonra 4 saat kıpırdamadan yatacaksın onu ayarla kaynananlar gelmesinKizlar kizlar. Ben bu ay da elendim sanırım. Şubatta doktor asilama diyecek çok kararsız kaldım yapım mi
bu tüp bebek gibi değil canım aşılama daha farklı kesinlikle yapyır imkanın varsa eşin razıysa bekleme. hiç bir zararı yok sana vücuduna eşineKuzum şubata tam 1 buçuk yıl ediyor
Ay kuzum özele numaranı bırak bu konuyu komusalimbu tüp bebek gibi değil canım aşılama daha farklı kesinlikle yapyır imkanın varsa eşin razıysa bekleme. hiç bir zararı yok sana vücuduna eşine
klomen kullandım bana doktorum çatlatmayı gerek duymadı canım klomen kullandım. şuan sadece kaderimi bekliyorumKaçıncı gün kuzum
baya yaptırmışınız aşılama ceyda canım. çocuğun varmı. sonrasında mı olmadı anlatsana bi
Yaaa dur bakalım canım daha belli olmazÇünkü ben adet belirtilerimi çok iyi bilirim