Bende yoktu işte kuzumKesinlikle belirti hiç olmuyor.Öncrki aylar kasık ağrısı göğüs ağrısı ağlatıyordu
Olmuştur belki de ne biliyosun test mi yaptın sankiAh ah ölücem buralarda benimde yumurtam civciv çıkarsın ya 5 taneden biri olmazmi diyorum bazen
Testin güzelliği cezbettiBoşver kız hamilesin işte ne güzel
Olsa yapsamOlmuştur belki de ne biliyosun test mi yaptın sanki
Evet kuzumGeldim Oraya 2018de.yakınsın ondan geliyor senin kaynananlar canım
Bende geçen sene gürcistandaydım batumdaEvet kuzum
hayırlara vesile olsun inşallahBel agrım var benim canım kuyruk sokumum agrıyor bide otururken yastık koyma ihtiyacı hissediyorum bıde akıntı o kadar
senin test sonucun ne oldu kuzumİnşallah olur canım belirtin var benim üç gün falan ağrım çöktü bacaklarım kasıklarım bugün okadar değil bugün sadece arada gobegimde sızlama acı hissettim
Bugün yapamadım canım 11 ile 12. Gün yaptım ama olmadı sanırım dün artış göstermedisenin test sonucun ne oldu kuzum
ben izmirdeyimKizlar alakasiz olucak ama kafamız dağılsın nerede oturuyosunuz :)
Yakınmışız :)ben izmirdeyim
evet cnmYakınmışız :)
dur bakalım Allah büyüktür her zaman test doğru göstermeyebiliyor kuzum bekle bakalım. olöafı kan ver orada çıkarBugün yapamadım canım 11 ile 12. Gün yaptım ama olmadı sanırım dün artış göstermedi
Regla 3 gün falan var canım bu sürede test yaparım sonra veririm o kan testinde daaha kötü oluyor insandur bakalım Allah büyüktür her zaman test doğru göstermeyebiliyor kuzum bekle bakalım. olöafı kan ver orada çıkar
zeynep sende dururmlar nedir şuan kuzumKuzum vallah çok değişik bu ay anlam veremedim ki
Orda mi yasiyordun yoksa tatil amaçlı mıBende geçen sene gürcistandaydım batumda
Hasta olacam sende canimzeynep sende dururmlar nedir şuan kuzum
tatil için canımOrda mi yasiyordun yoksa tatil amaçlı mı