- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
9.gune göre baya koyu yarın sabah tekrar yapıp karşılaştırma yapsanaBenimde 9.gün daha tam silinmedi canım.
Evet bencede canim yarin yap 9.Günüm böyleydi benimde9.gune göre baya koyu yarın sabah tekrar yapıp karşılaştırma yapsana
Benimde böyleydi kuzum 9.günBenimde 9.gün daha tam silinmedi canım.
Aynı benimki gibiEvet bencede canim yarin yap 9.Günüm böyleydi benimde
Yapacam canım sabah olsun inşallah9.gune göre baya koyu yarın sabah tekrar yapıp karşılaştırma yapsana
Kızlar marka farkından dolayı böyle çıkıyor.yarın tam negatife dönerAynı benimki gibi
Tekrarmı yaptın kuzım ilk idrar degıl diye siliktirKızlar marka farkından dolayı böyle çıkıyor.yarın tam negatife döner
Kuzum silikte olsa soldaki incs bir çizgi var kaç dkda cıktıSağdaki adete 2 kala yapmıştım kurudukca böyle oldu ve 2 kala kan da 2.15 çıktı bugün adet günüm adet olacakmisim gibi hissetmiyorum hiç bu ay yumurtlamadan beri adete son 4 kalana kadar çok beyaz akıntım geldi hep
Canım inşallah hayırla vardır tekrar yapsan daha net bi sonuç olur bunda var gibiSağdaki adete 2 kala yapmıştım kurudukca böyle oldu ve 2 kala kan da 2.15 çıktı bugün adet günüm adet olacakmisim gibi hissetmiyorum hiç bu ay yumurtlamadan beri adete son 4 kalana kadar çok beyaz akıntım geldi hep
15 dk da çıktı canım sonra gittikçe kuruyor diğeri gibi oluyor anladımKuzum silikte olsa soldaki incs bir çizgi var kaç dkda cıktı
Canım tekrarla ama testlermi bozuk idrarı çok koymuşsun gibi dağılmisSağdaki adete 2 kala yapmıştım kurudukca böyle oldu ve 2 kala kan da 2.15 çıktı bugün adet günüm adet olacakmisim gibi hissetmiyorum hiç bu ay yumurtlamadan beri adete son 4 kalana kadar çok beyaz akıntım geldi hep
Bugün adet günüm yarın sabah ilk idrarla tekrar yapicam adet olmazsam bakalım inşallah vardırCanım inşallah hayırla vardır tekrar yapsan daha net bi sonuç olur bunda var gibi
3 damla damlattim ama bozuk mudur bilmiyorum olmadı yarın yine tekrarlayayim?Canım tekrarla ama testlermi bozuk idrarı çok koymuşsun gibi dağılmis
Sabah yaptım ikisinide canımTekrarmı yaptın kuzım ilk idrar degıl diye siliktir
Canım senn akıntın varmıydı bide nasıldı varsaCanım inşallah hayırla vardır tekrar yapsan daha net bi sonuç olur bunda var gibi
Bendede var kuzum şeffaf iki gündür vae sende varmıCanım senn akıntın varmıydı bide nasıldı varsa