Sen bilirsin canım inşallah hepimizin olurPazartesiye kadar bekleme kararı aldım ben kuzum
Bakalım canım belirti varmı sendeSen bilirsin canım inşallah hepimizin olur
Aminnn xanımmm inşallahVallah kuzum ben çok iyi tanıdım inşallah bizlerinde olur gerçekten çok zor
Var gibi ama belirti olarak ya sayamıyorum canım geçen ayda coktu olmadıBakalım canım belirti varmı sende
Bende yap dedim bugün amaVar gibi ama belirti olarak ya sayamıyorum canım geçen ayda coktu olmadı
Benim hiç belirtim yok kuzum bir tek akıntı var şeffaf ve belim kuyruk sokumum agrıyor bide bugun burnumda kafam kadar sivilce cıkmısVar gibi ama belirti olarak ya sayamıyorum canım geçen ayda coktu olmadı
Kime dedin kuzum neyiBende yap dedim bugün ama
Sivilce bende de olmuştu işte eski konumda da bahsetmiştşm hiç çıkmazdı çıkmıycağı kadar çok çıkmıştı yüzümde 5 tane birden bide dolu dolu iltihaptlıBenim hiç belirtim yok kuzum bir tek akıntı var şeffaf ve belim kuyruk sokumum agrıyor bide bugun burnumda kafam kadar sivilce cıkmıs
Benim suratimin her yerinde var canım mide yanmam çok haftalardır kaba etlerim acıyor gece çok acıdı bacak eklemim ağrıyor sankiBenim hiç belirtim yok kuzum bir tek akıntı var şeffaf ve belim kuyruk sokumum agrıyor bide bugun burnumda kafam kadar sivilce cıkmıs
Askom pazartesiyi bekle diyor içimden bir ses yoksa biliyosun gidip alırdım
Kuzum iki bacak arası varya ordaki kemiklerim agrıyor benimde bacak aram yani hani spor yaparsın et kesersinya öyle birşetBenim suratimin her yerinde var canım mide yanmam çok haftalardır kaba etlerim acıyor gece çok acıdı bacak eklemim ağrıyor sanki
Aynen bacaklarım et kırmış sankiKuzum iki bacak arası varya ordaki kemiklerim agrıyor benimde bacak aram yani hani spor yaparsın et kesersinya öyle birşet
İkimizde aynıyız valla kuzumAynen bacaklarım et kırmış sanki
hahahahahah bakalım bebişim hayırlısı olsun hepimiz için
Aminnn canım inşallahhahahahahah bakalım bebişim hayırlısı olsun hepimiz için
Ayy inşallah inşallah aminnn hepimiz sağlıklı hamişker olalım inşallah
Evet baya koyulaşma olmuşBaştaki bugünkü diğeri dünkü test cnm
Adetine ne kadar kaldıBaştaki bugünkü diğeri dünkü test cnm