Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canım senn akıntın varmıydı bide nasıldı varsa
Benim normalde yumurtlama zamanımda beyaz süt gibi akıntım gelir bu ayda öyle oldu ama adete 4 kalaya kadar devam etti afedersiniz böyle iç çamaşırın bem beyaz oluyordu kıvamlı bir yapısı var hep islaktim anlayacağın canım ama adete yaklaştıkça azaldı bugün adet günüm dün sabah yine geldi sonra gelmedi bı ara rengi sarıya falan döndü normalde hiç böyle olmaz bu ay farklıydı kasıklarımda hep bı batma damar atti sürekli krapmlar girdi hep

Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana 💐💐
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 Y yagmurrtr @kahveseverkedi91 @Girlkiz @ozkaplan @zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
ederiz tabi canım inşallah bebiş gelir inşallah 🤲 Rabbim hayırlısını kolayını nasip etsin hadi inşallah heber et bize

Merhaba aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı lütfen yardımcı olur musunuz
Bir yıllık evliyim pcos nedeniyle çocuğum olmuyor klomen kullandım en son bat 6 gün var bir haftadır baş ağrısından duramıyorum ve sol kasık ağrım var batmalar oluyor sizce gebelik belirtisi olabilir mi

X