evet yapppp bak oy coklugu varr
Çok demokratik bir başlığızevet yapppp bak oy coklugu varr
Kuzum belli olmaz ki daha 2 saat geçtiKuzummyapp vallla rahat uyuyalım ya
Kocam almıyor ya bugün zor yolladım
Yappp bakalıöö ya aynı cıkarsa bile hamilesin hadi yapp kırma biziKuzum belli olmaz ki daha 2 saat geçtiheyecandan catlatcan sen beniii
Kuzum senin nasıl kaçıncı gününÇok demokratik bir başlığız
Askiiim valla olmaz bak çıkmaz az kaldı ya sabaha şurda ne kaldı kiYappp bakalıöö ya aynı cıkarsa bile hamilesin hadi yapp kırma bizi
O zaman sabahı bekleyelim erkenden yap gel buraya inşallah koyulaşçakAskiiim valla olmaz bak çıkmaz az kaldı ya sabaha şurda ne kaldı kieşimde gördü hadi kan testi verelim diyor ama çok erken
Anlıyorum canım ya erkekler için bazı açılardan daha zor oluyor biz üzüntümüzü yaşıyoruz onlar içlerinde tutuyolar çok haklısın, inşallah bu ay hep beraber sevinç yaşarız hepKocam almıyor ya bugün zor yolladımoda çok morali bozuluyor
İnşallah kuzum okadar zor bir durum ki aradayim hâlâ inanamıyorum bakalım hayırlısı uyumam zaten sabah hemen yaparımO zaman sabahı bekleyelim erkenden yap gel buraya inşallah koyulaşçak
Yaptın mı canım test 8 aydır falan tedavi görüyorum canım çok zor Allah'ım hepimize nasip etsinAnlıyorum canım ya erkekler için bazı açılardan daha zor oluyor biz üzüntümüzü yaşıyoruz onlar içlerinde tutuyolar çok haklısın, inşallah bu ay hep beraber sevinç yaşarız hepbenim iğneden sonraki 13tü bugün kuzum
Böyle pik olunca genelde hamilelik oluyor ama tabi tam bilmiyorum kuzumdaha test yapmadım ben ya geçen aylarda kimyasal yaşadım çook üzüldüm o yüzden günümü bekliyorum :/ testin etkisi geçti mi diye ovülasyon vardı elimle onunla bakmıştım gün içinde yaptıklarım çok silik çıkmıştı 10.-11. Gün falan ama 12. Gün yani dün sabah denemek için öylesine bi ovülasyon yapmıştım koyu çıkmıştı baya ama bi anlamı yok sanırım ovülasyonunEki Görüntüle 3197463
Bazıları bununla öğreniyormus canım bende öyle duymuştum sende yap test yarındaha test yapmadım ben ya geçen aylarda kimyasal yaşadım çook üzüldüm o yüzden günümü bekliyorum :/ testin etkisi geçti mi diye ovülasyon vardı elimle onunla bakmıştım gün içinde yaptıklarım çok silik çıkmıştı 10.-11. Gün falan ama 12. Gün yani dün sabah denemek için öylesine bi ovülasyon yapmıştım koyu çıkmıştı baya ama bi anlamı yok sanırım ovülasyonunEki Görüntüle 3197463
Oy ağzından bal damlıyor canlarımmBöyle pik olunca genelde hamilelik oluyor ama tabi tam bilmiyorum kuzum
Bazıları bununla öğreniyormus canım bende öyle duymuştum sende yap test yarın
Kız sen bana yap diyorsun asıl sen yap nasıl tutuyorsun kendini ben 11. Güne kadar zor durdumOy ağzından bal damlıyor canlarımmama beklicem bakalım cuma günü çatlamadan sonraki 14. Gün ya o gün ya da cts yapayım diyorum doktora sorucam inşallah ben de hamişimdir sağlıklıla evladım olur, beraber bekleyen herkesin inşallah
Mutlaka sor balım yanlış bilgilendirmiş olmıyım seni inşallah vardırOy ağzından bal damlıyor canlarımmama beklicem bakalım cuma günü çatlamadan sonraki 14. Gün ya o gün ya da cts yapayım diyorum doktora sorucam inşallah ben de hamişimdir sağlıklıla evladım olur, beraber bekleyen herkesin inşallah
Ya ne bileyim valla korkudan hiç yapmadım bi de eşimle de yapmicam diye konuşmuştuk ezmek istemedim sözümüKız sen bana yap diyorsun asıl sen yap nasıl tutuyorsun kendini ben 11. Güne kadar zor durdum
İnşallah kuzumm amin inşallahMutlaka sor balım yanlış bilgilendirmiş olmıyım seni inşallah vardır
Ay hiç sorma her ay kendime adet geçmeden yapmıcam diyorum dayanamadım yine geçen ay her gün yaptım dengem kaçmıştıYa ne bileyim valla korkudan hiç yapmadım bi de eşimle de yapmicam diye konuşmuştuk ezmek istemedim sözümü