Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalaarr... ben nur valla gulmek eglenmek deyince damladimGelin kizlar tanışıp iki lafın belini kırıp gülmeye ve eğlenmeye![]()
Evli misin calisiyo musunMerhaba ben de inci gülmeyi severim![]()
Evliyim henüz çalışmıyorum canım sennn. ?Evli misin calisiyo musun
Evliyim ve 1 oglum var 1 yasinda. Ona kendim bakabilmek icin isten ciktim evdeyim :) ama hic evde oturmayan biri olarak 1 senedir sikilmis durumdayimEvliyim henüz çalışmıyorum canım sennn. ?
Aynennnn ev çok sıkıcı ama o kadar da rahattttEvliyim ve 1 oglum var 1 yasinda. Ona kendim bakabilmek icin isten ciktim evdeyim :) ama hic evde oturmayan biri olarak 1 senedir sikilmis durumdayim
Valla hic bos kalmadim cocuk bakmasam eminim cok rahattir ama kucuk cocuk olunca biraz yorucu ben de boyle eglenecek seyler ariyorumAynennnn ev çok sıkıcı ama o kadar da rahatttt![]()
Sendeki yorucu hayattan istiyorum o zaman ben biraz minicik ımmmmm mesela minicik bi bebecik isteğimi karşılarValla hic bos kalmadim cocuk bakmasam eminim cok rahattir ama kucuk cocuk olunca biraz yorucu ben de boyle eglenecek seyler ariyorum![]()
Insallah canim o zaman allah gonlune gore versin :) evet yorucu ama ben suan 2.nin denemelerindeyim insallah tutarsaSendeki yorucu hayattan istiyorum o zaman ben biraz minicik ımmmmm mesela minicik bi bebecik isteğimi karşılar![]()
İnşşşş tutsunnnnn bebelerimizInsallah canim o zaman allah gonlune gore versin :) evet yorucu ama ben suan 2.nin denemelerindeyim insallah tutarsa![]()
Aaa sende mi denemelerdesinİnşşşş tutsunnnnn bebelerimiz![]()
Denemelerdeyim hem de ilk olacak daha olursa bi zahmetAaa sende mi denemelerdesin![]()
Suan ben 2.ayim deniyorum testler elimde surekli 11 temmuz bat ama isteDenemelerdeyim hem de ilk olacak daha olursa bi zahmetnisan ayından beri topik topik geziyorum
Ben de dua nur.. iyi yaptın canım gelmekleMerhabalaarr... ben nur valla gulmek eglenmek deyince damladim![]()
Mrb bende dua nurMerhaba ben de inci gülmeyi severim![]()
Insallah canim o zaman allah gonlune gore versin :) evet yorucu ama ben suan 2.nin denemelerindeyim insallah tutarsa![]()
Amin aminn cumlemize :)) sen neler yapiyosunAllah erken nasip etsin
Mrb bende dua nur
Bende 23 yaşındaym evliyim benimde iki çocuğum var bı kız bı erkekAmin aminn cumlemize :)) sen neler yapiyosun