Eh iste iyi diyelim :) hamilelikten yana suan beni yoran mide bulantisi cok sukur onun haricinde bisey yok canim. Oda bazen tek basina yetiyo ama neyse :))) sen nasilsinNapıyosun canım
Nasıl gdiyor hamilelik
Iyiyim evdeyim artık bende bel Ağrılarıyla bogusuyorum ilk 3 ay hormonlar nedeniyle çok zorluyor insanı.Eh iste iyi diyelim :) hamilelikten yana suan beni yoran mide bulantisi cok sukur onun haricinde bisey yok canim. Oda bazen tek basina yetiyo ama neyse :))) sen nasilsin
Ciktin izne sonunda he :) artik daha rahatsindir kurtulmussun suratsizdanIyiyim evdeyim artık bende bel Ağrılarıyla bogusuyorum ilk 3 ay hormonlar nedeniyle çok zorluyor insanı.
Hayır henüz izin zamanimgelmedi .Ciktin izne sonunda he :) artik daha rahatsindir kurtulmussun suratsizdan
Allahim rahatsiz insan yaa... neyse yine de bi sekilde cozum bulmussun hayirlisiyla kucagina al daHayır henüz izin zamanimgelmedi .
Istıfa etmeye zorladı bnde rapor Alıyorum gitmiyorum
İyiyim saol kuzum bn hc giremiyom kimsede yazmio neden kiIyiyim canım sen nasılsın
Amaa yoksun burdaaaaaNedek yaa anca otur yat kostur :) sen napion
Bi kac gundur pek iyi degildim anca bugun girebildim canim sen nsilsin nasil gidiyoAmaa yoksun burdaaaaa
Bana bildirim gelmiyor çoğu zaman.İyiyim saol kuzum bn hc giremiyom kimsede yazmio neden ki
Evet canım ama çok stres yaşadım, bulana kadar aramadigim gitmediğim yer kalmadiAllahim rahatsiz insan yaa... neyse yine de bi sekilde cozum bulmussun hayirlisiyla kucagina al da
Bundan sonrasi guzel osun canim sıkma caniniEvet canım ama çok stres yaşadım, bulana kadar aramadigim gitmediğim yer kalmadi
Rahatsızım artık gidemezdim zaten çok ayakta durunca karnım ağrıyorBundan sonrasi guzel osun canim sıkma canini
Offf oturmaktan agrirdi benimde :))) hem de her yerim :) son zamanlar otursan ayri yatsan ayri sikinti oluyoRahatsızım artık gidemezdim zaten çok ayakta durunca karnım ağrıyor
Ayakda durunca karnım ağrıyor artikOfff oturmaktan agrirdi benimde :))) hem de her yerim :) son zamanlar otursan ayri yatsan ayri sikinti oluyo
Allah yardimcin olsun canimAyakda durunca karnım ağrıyor artik
Bnde iyiyim ne yapayım çocuklarla ugrsym işte.. nasıl gdio hamillkBi kac gundur pek iyi degildim anca bugun girebildim canim sen nsilsin nasil gidiyo
Eh iste canim ya biraz bulanti biraz halsizlik aynen devam :)Bnde iyiyim ne yapayım çocuklarla ugrsym işte.. nasıl gdio hamillk
Bulantı hamllgi maf ediyoEh iste canim ya biraz bulanti biraz halsizlik aynen devam :)
Evet en zorlandigim sey suan maalesefBulantı hamllgi maf ediyo
Evet en zorlandigim sey suan maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?