Gebeliğe Hazırlık niye kimse yardimci olmuyor:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 4 ve 5. günler yumurtlamışsın. Daha başka ne çizgisi görmek istiyorsun :))))

Tabii ki asla değil benim görümcem de sıkıntıları vardı 10 yıl boyunca tedaviye gitti geldi artık yoruldu pes etti 4 ay tedaviye gitmedi o 4 ay içinde hamile kaldı benim bir sıkıntım yok çok şükür eşim gelecek haftaya doktora

niye herkes hormon testi yap diyo acaba coguda yumurtlama olmus diyo

yumurtlama olması için kaç günde bir adet görüyorsun mesela 26 günde bir düzenli adet gören ben adetimden itibaren 13.günümde yumurtluyorum ov testinde de çift çizgi net çıkıyor..geçen ay dr gittim 15.günü ultrasyonda bile 2 gün önce yumurtlamışşsın dedi dr..sizde tam net 2.çizgi çıkmamış bile yanı bu da yumurtlama olmamış demek.o yüzden adetinin 3.günü gidip tüm tahlilleri yaptırmanı öneririm.

Ben 25 günde bir adet oluyorum testimdede 11 ve 12 günde yumurtlar mı şım diye görünüyor hormon testini de yaptım Adetin üçüncü günü Rahim ultrasonunda girdim kan tahlili verdim hiçbir sıkıntı çıkmadı

hani adetten yikandiktan 4 gün sonra yumurtlanir mi onu merak ediyorum
Evet tatlım yumurtlanır. O ay sağlıklı yumurtan varsa 14.-15. günü beklemez yumurta , salıverir. Ben de adetimden hemen sonra yumurtlamış ve hamile kalmışım. Bir diğer arkadaşım da adetinden 1 gün sonra yumurtlamış ve hamile. Adetin çok çok düzenli olsa da yumurtlama günü değişebilir. O ay beslenmen , sağlıklı yumurtanın oluşması , stres olmaması herşey bu süreyi değiştiriyor.

Sağ ol canım ama kimi de yumurtlamamıssın diyor çizgim koyu ama yumurtlama gerçekleşmemiş diyorlar

İnşallah hakkında hayırlısı. Bitkisel yap bu ara. Doktora gidemiosan.

bu arada adetin senin kaç gün sürüyor

Allah allah elazığdaki iyi dr kimmiş bende muşta yaşıyorum ve etraf illerde dr aramaya başladım
Vallahi canım gittim Çok da memnun kaldım Bursa'daki Büyük hastanelerde hiç ilgilenmiyorlar benim Kan tahlili idrar tahlilinde her şeyimi aldılar adam Hiçbir şey söylemedi daha kaç aylık evlisin git düzenli ilişkiye gir gel dedi Bu laf mı bende sonra Elazığ'a gittim Karakoçan ilçesi diye bir yer var gittim ben de mantar enfeksiyon folikül kisti varmış Ve bunu Bursa'daki hastane söylemedi kadın bana fitil verdi 3 gün içinde kistim patladı sonra adetin 3. Günü gel dedi Gittim hormon testi yapti hiçbir sıkıntı çıkmadı

doktorun adı ne?hangi hastanede?

Bence de sen
bence de sen yumurtlamışsın canım adet bu ay düzenli oldu mu aralığı önemli ben de ovilasyon testi kullandım bu ay çok araştırdım çoğu kişi T çizgisi daha koyu olduğunda çatlama olacağını söylüyor ama Ben bu ay 26 günde adet oldum ve 11. Günü yumurtam çatladı testte gösterdi vücutta sinyal verdi aşırı kasık ağrısı ve akıntı oldu sende erken yumurtlamışsın bence ve bu kadar stres yapma çünkü stres çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…