Canım 4 ve 5. günler yumurtlamışsın. Daha başka ne çizgisi görmek istiyorsun :))))Arkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
Tabii ki asla değil benim görümcem de sıkıntıları vardı 10 yıl boyunca tedaviye gitti geldi artık yoruldu pes etti 4 ay tedaviye gitmedi o 4 ay içinde hamile kaldı benim bir sıkıntım yok çok şükür eşim gelecek haftaya doktoraDeğil belki denk gelmişsindir bana ben mayısta klomene başladım müthiş yan etkileri benim psikolojimi bile bozdu bak neyse 3 yumurtam oluştu ve ca tlama ignesine ragmen catlamadı adet olamadım 3 tane kistten dolayı bir ikü gun oldum gecti. Bu ay da yine olmadım adet takmıyorum gecen ay beta hcg falan 6 cıkmıştı sevinmiştim sonra ignenin etkisi oldugunu ogrendim sonra kisti ogrendim. Artık gitmeme kararı aldım. Yani yine tedavi ye devam ama test yapmıycam 4 gun gecti şu an dün arkadaşın evi taşıdık bugun halı yıkadım. Rahat olmaya çalışıyorum. Vardır bir zamanı. Napalım. Yolun sonu değil ya
ben azcik ruh hastasiyimdaCanım 4 ve 5. günler yumurtlamışsın. Daha başka ne çizgisi görmek istiyorsun :))))
niye herkes hormon testi yap diyo acaba coguda yumurtlama olmus diyo
hani adetten yikandiktan 4 gün sonra yumurtlanir mi onu merak ediyorumCanım 4 ve 5. günler yumurtlamışsın. Daha başka ne çizgisi görmek istiyorsun :))))
Ben 25 günde bir adet oluyorum testimdede 11 ve 12 günde yumurtlar mı şım diye görünüyor hormon testini de yaptım Adetin üçüncü günü Rahim ultrasonunda girdim kan tahlili verdim hiçbir sıkıntı çıkmadıyumurtlama olması için kaç günde bir adet görüyorsun mesela 26 günde bir düzenli adet gören ben adetimden itibaren 13.günümde yumurtluyorum ov testinde de çift çizgi net çıkıyor..geçen ay dr gittim 15.günü ultrasyonda bile 2 gün önce yumurtlamışşsın dedi dr..sizde tam net 2.çizgi çıkmamış bile yanı bu da yumurtlama olmamış demek.o yüzden adetinin 3.günü gidip tüm tahlilleri yaptırmanı öneririm.
yaptim canim bi sorun cikmadi
bazilari yumurtlama uok diyoCanım 4 ve 5. günler yumurtlamışsın. Daha başka ne çizgisi görmek istiyorsun :))))
doktor bana internettwn soyledi ben bursada yasiyorum elazgds cok iyi doktor var diue oraya gidip test yaptimtahlil sonuçlarını buraya atsana
Evet tatlım yumurtlanır. O ay sağlıklı yumurtan varsa 14.-15. günü beklemez yumurta , salıverir. Ben de adetimden hemen sonra yumurtlamış ve hamile kalmışım. Bir diğer arkadaşım da adetinden 1 gün sonra yumurtlamış ve hamile. Adetin çok çok düzenli olsa da yumurtlama günü değişebilir. O ay beslenmen , sağlıklı yumurtanın oluşması , stres olmaması herşey bu süreyi değiştiriyor.hani adetten yikandiktan 4 gün sonra yumurtlanir mi onu merak ediyorum
Sağ ol canım ama kimi de yumurtlamamıssın diyor çizgim koyu ama yumurtlama gerçekleşmemiş diyorlarEvet tatlım yumurtlanır. O ay sağlıklı yumurtan varsa 14.-15. günü beklemez yumurta , salıverir. Ben de adetimden hemen sonra yumurtlamış ve hamile kalmışım. Bir diğer arkadaşım da adetinden 1 gün sonra yumurtlamış ve hamile. Adetin çok çok düzenli olsa da yumurtlama günü değişebilir. O ay beslenmen , sağlıklı yumurtanın oluşması , stres olmaması herşey bu süreyi değiştiriyor.
Resmi düzgün incelememişlerdir. Yumurtlama olmsa 2. çizgi çıkmaz. Yumurtladıktan 24 saat sonra o çizgi kayboluyor. Ve sende yumurtlamışsın.bazilari yumurtlama uok diyo
İnşallah hakkında hayırlısı. Bitkisel yap bu ara. Doktora gidemiosan.Tabii ki asla değil benim görümcem de sıkıntıları vardı 10 yıl boyunca tedaviye gitti geldi artık yoruldu pes etti 4 ay tedaviye gitmedi o 4 ay içinde hamile kaldı benim bir sıkıntım yok çok şükür eşim gelecek haftaya doktora
doktor bana internettwn soyledi ben bursada yasiyorum elazgds cok iyi doktor var diue oraya gidip test yaptim
Arkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
Yumurtalanir her ay yumurtliycan diyede bisey yokmishani adetten yikandiktan 4 gün sonra yumurtlanir mi onu merak ediyorum
Vallahi canım gittim Çok da memnun kaldım Bursa'daki Büyük hastanelerde hiç ilgilenmiyorlar benim Kan tahlili idrar tahlilinde her şeyimi aldılar adam Hiçbir şey söylemedi daha kaç aylık evlisin git düzenli ilişkiye gir gel dedi Bu laf mı bende sonra Elazığ'a gittim Karakoçan ilçesi diye bir yer var gittim ben de mantar enfeksiyon folikül kisti varmış Ve bunu Bursa'daki hastane söylemedi kadın bana fitil verdi 3 gün içinde kistim patladı sonra adetin 3. Günü gel dedi Gittim hormon testi yapti hiçbir sıkıntı çıkmadıAllah allah elazığdaki iyi dr kimmiş bende muşta yaşıyorum ve etraf illerde dr aramaya başladım
6 gün canimbu arada adetin senin kaç gün sürüyor
Vallahi canım gittim Çok da memnun kaldım Bursa'daki Büyük hastanelerde hiç ilgilenmiyorlar benim Kan tahlili idrar tahlilinde her şeyimi aldılar adam Hiçbir şey söylemedi daha kaç aylık evlisin git düzenli ilişkiye gir gel dedi Bu laf mı bende sonra Elazığ'a gittim Karakoçan ilçesi diye bir yer var gittim ben de mantar enfeksiyon folikül kisti varmış Ve bunu Bursa'daki hastane söylemedi kadın bana fitil verdi 3 gün içinde kistim patladı sonra adetin 3. Günü gel dedi Gittim hormon testi yapti hiçbir sıkıntı çıkmadı
Bence de senArkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
bence de sen yumurtlamışsın canım adet bu ay düzenli oldu mu aralığı önemli ben de ovilasyon testi kullandım bu ay çok araştırdım çoğu kişi T çizgisi daha koyu olduğunda çatlama olacağını söylüyor ama Ben bu ay 26 günde adet oldum ve 11. Günü yumurtam çatladı testte gösterdi vücutta sinyal verdi aşırı kasık ağrısı ve akıntı oldu sende erken yumurtlamışsın bence ve bu kadar stres yapma çünkü stres çok etkiliyorArkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?