canim bu ovulasyon testiKan testi yaptırmadınız mı?
Gebelik testi zannettim pardoncanim bu ovulasyon testi
keske gebelik testi olsaGebelik testi zannettim pardon
Umutsuz olmayınkeske gebelik testi olsa
Ben bu testlere güvenmiyorum canım bende önce bunlarla takip ettim özelden yaz yeni testlerimi göndereyimArkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
doktora gittim ben hormon testi de yapildi bi sknti cikmadiYumurtlama düzensizliği olabilir genelde pko larda oluyor hormon testlerinde fsh lh baktırmak lazım öncelikle
3 ay once kistim vardi patladi yok suan adetim bittikten 4 gün sonra cizgi koyulasti erken mi yumurtladim acabapolikistik over falan var mı çift çizgi olmuyosa yumurtlamamışsınızdır bu ay
adetime bi hafta kaldi amaDemekki yumurtlamamısşiniz daha...
adetime bi hafta kaldi ama
adetime bi hafta kaldi ama
3 deilde 4 5 de degerlendirdik tutar insAllahhhGorsele şimdi baktim da 3-4-5 te yumurtlamissinz zateennn???
bende duydum onu ama ne bilim 7 ay oldu hala tik yokadetten bir gün once yumurtlama olup hamıle kalanlar vaar ,
3 deilde 4 5 de degerlendirdik tutar insAllahhh
amin canim rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder insAllahEvet canim iyi yapmissiniz insallah tutarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?