ben de dkkatlice baktım evet 3-4-5 te çift çizgi olmuş zaten yumurtlama olmuş dğerlendirmişsiniz de sitres yapmadan bekleyin derim3 ay once kistim vardi patladi yok suan adetim bittikten 4 gün sonra cizgi koyulasti erken mi yumurtladim acaba
Aynen canım 3 4 5 te yunurtlamışsın insallah hamilelik vardırArkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
hadi insAllah o gunleri de degerlendirdik zatenEvet sen 3.4.5 te yumurtalmissn
3 de degerlendirmedik ama sonraki 3 4 5.gunleri degerlendirdik demek kii ben 12.günde yumurtluyormusumAynen canım 3 4 5 te yunurtlamışsın insallah hamilelik vardır
Olabılır canım herkesın bunyesıne göre değişir3 de degerlendirmedik ama sonraki 3 4 5.gunleri degerlendirdik demek kii ben 12.günde yumurtluyormusum
Aminnnnn insAllahhhhhAynen canım 3 4 5 te yunurtlamışsın insallah hamilelik vardır
Insallab bende seninle ayni durumdayim cok kafama takiyrm takipte ediyoz doktrada gttik bi sknti yok insallah tum isteyenlwrin olur iyi haberlerini beklyrm bide sana bi seite soyleyim sende benim gibi cok anlamiyosn sanrm teste birgebenin gunlugu die bi site var o site takip yapio kadin kendide ovilasyon testi satio ama ondan almak zorjnda degil boyle resim atiysn bakiyo o sana soyluo onun youtubede sayfasi var ovilasyonh felan anlatio ben yeni yeni daha iyi ogrendmhadi insAllah o gunleri de degerlendirdik zaten
Arkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
yaptim canim bi sorun cikmadihormon tahlili mutlaka yaptırmanız gerekiyor.
ya arabam tamirde giderim yoksa suan baska sekilde gitmeme imkan yokCanım gun gun doktora git vr yumurtana baktır bunlarla ugraşmasana. Yumurta takibine ihtiyacın var
instgramami kapattim ama hem3n aciyorum.Insallab bende seninle ayni durumdayim cok kafama takiyrm takipte ediyoz doktrada gttik bi sknti yok insallah tum isteyenlwrin olur iyi haberlerini beklyrm bide sana bi seite soyleyim sende benim gibi cok anlamiyosn sanrm teste birgebenin gunlugu die bi site var o site takip yapio kadin kendide ovilasyon testi satio ama ondan almak zorjnda degil boyle resim atiysn bakiyo o sana soyluo onun youtubede sayfasi var ovilasyonh felan anlatio ben yeni yeni daha iyi ogrendm
amin canim rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder insAllah
niye herkes hormon testi yap diyo acaba coguda yumurtlama olmus diyohormon tahlili mutlaka yaptırmanız gerekiyor.
Tamam bekle tatlım acele etme bende istiyorum cocuk ta sen benden de streslisin. Bak sana doktorumun hikayesini anlatıyım. Karılı kocalı kadın dogum uzmanı her ikisi de biri devlet digeri ozelde calışıo. Ben devlette çalışana gidiyorum. Doktor cok mukemmel birisi. Eşine de gittim az catlak hızlı konuşuoya arabam tamirde giderim yoksa suan baska sekilde gitmeme imkan yok
aminnnnnnnAllah herkese nasip etsin
gorumcemde ayni o sekil olmus ama.sencede kafaua takmamak mumkun muTamam bekle tatlım acele etme bende istiyorum cocuk ta sen benden de streslisin. Bak sana doktorumun hikayesini anlatıyım. Karılı kocalı kadın dogum uzmanı her ikisi de biri devlet digeri ozelde calışıo. Ben devlette çalışana gidiyorum. Doktor cok mukemmel birisi. Eşine de gittim az catlak hızlı konuşuoneyse 8 defa tüp bebek yaptırmışlar olmamış ve en son aman demiş olmuyosa napim. Ve normal şekilde iki cocugu olmuş. Yani herşey boş. Takdiri ilahi. Kalbini ferah tut. Sen elinden geleni yap gerisi tevekkül.
Değil belki denk gelmişsindir bana ben mayısta klomene başladım müthiş yan etkileri benim psikolojimi bile bozdu bak neyse 3 yumurtam oluştu ve ca tlama ignesine ragmen catlamadı adet olamadım 3 tane kistten dolayı bir ikü gun oldum gecti. Bu ay da yine olmadım adet takmıyorum gecen ay beta hcg falan 6 cıkmıştı sevinmiştim sonra ignenin etkisi oldugunu ogrendim sonra kisti ogrendim. Artık gitmeme kararı aldım. Yani yine tedavi ye devam ama test yapmıycam 4 gun gecti şu an dün arkadaşın evi taşıdık bugun halı yıkadım. Rahat olmaya çalışıyorum. Vardır bir zamanı. Napalım. Yolun sonu değil yagorumcemde ayni o sekil olmus ama.sencede kafaua takmamak mumkun mu
Youtubede var ordanda takip et bisuru jnsan hamile kaldi o ablanin sayesinde bizim gibi bilmeyen cokinstgramami kapattim ama hem3n aciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?