Gebeliğe Hazırlık niye kimse yardimci olmuyor:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay once kistim vardi patladi yok suan adetim bittikten 4 gün sonra cizgi koyulasti erken mi yumurtladim acaba
ben de dkkatlice baktım evet 3-4-5 te çift çizgi olmuş zaten yumurtlama olmuş dğerlendirmişsiniz de sitres yapmadan bekleyin derim

Aynen canım 3 4 5 te yunurtlamışsın insallah hamilelik vardır

hadi insAllah o gunleri de degerlendirdik zaten
Insallab bende seninle ayni durumdayim cok kafama takiyrm takipte ediyoz doktrada gttik bi sknti yok insallah tum isteyenlwrin olur iyi haberlerini beklyrm bide sana bi seite soyleyim sende benim gibi cok anlamiyosn sanrm teste birgebenin gunlugu die bi site var o site takip yapio kadin kendide ovilasyon testi satio ama ondan almak zorjnda degil boyle resim atiysn bakiyo o sana soyluo onun youtubede sayfasi var ovilasyonh felan anlatio ben yeni yeni daha iyi ogrendm

hormon tahlili mutlaka yaptırmanız gerekiyor.

Canım gun gun doktora git vr yumurtana baktır bunlarla ugraşmasana. Yumurta takibine ihtiyacın var

instgramami kapattim ama hem3n aciyorum.

ya arabam tamirde giderim yoksa suan baska sekilde gitmeme imkan yok
Tamam bekle tatlım acele etme bende istiyorum cocuk ta sen benden de streslisin. Bak sana doktorumun hikayesini anlatıyım. Karılı kocalı kadın dogum uzmanı her ikisi de biri devlet digeri ozelde calışıo. Ben devlette çalışana gidiyorum. Doktor cok mukemmel birisi. Eşine de gittim az catlak hızlı konuşuo neyse 8 defa tüp bebek yaptırmışlar olmamış ve en son aman demiş olmuyosa napim. Ve normal şekilde iki cocugu olmuş. Yani herşey boş. Takdiri ilahi. Kalbini ferah tut. Sen elinden geleni yap gerisi tevekkül.

gorumcemde ayni o sekil olmus ama.sencede kafaua takmamak mumkun mu

Yum olmuş canım çift çizgi oluşmuş erken yumurtlamışsın demek

gorumcemde ayni o sekil olmus ama.sencede kafaua takmamak mumkun mu
Değil belki denk gelmişsindir bana ben mayısta klomene başladım müthiş yan etkileri benim psikolojimi bile bozdu bak neyse 3 yumurtam oluştu ve ca tlama ignesine ragmen catlamadı adet olamadım 3 tane kistten dolayı bir ikü gun oldum gecti. Bu ay da yine olmadım adet takmıyorum gecen ay beta hcg falan 6 cıkmıştı sevinmiştim sonra ignenin etkisi oldugunu ogrendim sonra kisti ogrendim. Artık gitmeme kararı aldım. Yani yine tedavi ye devam ama test yapmıycam 4 gun gecti şu an dün arkadaşın evi taşıdık bugun halı yıkadım. Rahat olmaya çalışıyorum. Vardır bir zamanı. Napalım. Yolun sonu değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…