Gebeliğe Hazırlık niye kimse yardimci olmuyor:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım yumurtlanır. O ay sağlıklı yumurtan varsa 14.-15. günü beklemez yumurta , salıverir. Ben de adetimden hemen sonra yumurtlamış ve hamile kalmışım. Bir diğer arkadaşım da adetinden 1 gün sonra yumurtlamış ve hamile. Adetin çok çok düzenli olsa da yumurtlama günü değişebilir. O ay beslenmen , sağlıklı yumurtanın oluşması , stres olmaması herşey bu süreyi değiştiriyor.
Ama birkaç arkadaş diyor ki sen yumurtlama mışsın çizgide bariz ortada Adetime bir hafta kaldı bir de canım o yumurtlama olduğu günlerde O kadar yoğun bir Akıntım oldu ki tuvalette Yıka Yıka bitmedi Ben yıkadıkça Afedersin O geliyordu Ben yıkadıkça O geliyordu en son altıma bez attim dedim sırılsıklam oldu yumurta gibi akıntı geliyordu Avucumun içi akıntıyla dolmuştu

Ama birkaç arkadaş diyor ki sen yumurtlama mışsın çizgide bariz ortada Adetime bir hafta kaldı bir de canım o yumurtlama olduğu günlerde O kadar yoğun bir Akıntım oldu ki tuvalette Yıka Yıka bitmedi Ben yıkadıkça Afedersin O geliyordu Ben yıkadıkça O geliyordu en son altıma bez attim dedim sırılsıklam oldu yumurta gibi akıntı geliyordu Avucumun içi akıntıyla dolmuştu
Herkes her yorumu yapar canm. Araştır istersen. Yumurtlama olmazsa 2. çizgi çıkmaz.

bak canım şimdi,
25 gün de bir adet oluyorsa ve 6 gün sürüyorsa , bi sonra ki adet olacağın tarihten 14 ü çıkar.
25-14=11 yani senin yumurtlaman 11. günde oluyor.
Adetin de 6 gün sürüyorsa ; Testi de adetin bittikten sonra ki gün yapmaya baaşlamışsan eğer 11. gün yumurtladığını doğruluyor.

bak canım şimdi,
25 gün de bir adet oluyorsa ve 6 gün sürüyorsa , bi sonra ki adet olacağın tarihten 14 ü çıkar.
25-14=11 yani senin yumurtlaman 11. günde oluyor.
Adetin de 6 gün sürüyorsa ; Testi de adetin bittikten sonra ki gün yapmaya baaşlamışsan eğer 11. gün yumurtladığını doğruluyor.
Aynen canım Çok sağ ol en çok sen yardımcı oldun Aynen senin dediğini yaptım adetim biter bitmez hemen başladım

Aynen canım Çok sağ ol en çok sen yardımcı oldun Aynen senin dediğini yaptım adetim biter bitmez hemen başladım
Bundan sonra adet olduğun gün saymaya başla , 11. gün yumurtlama günün. Ama bu 1-2 gün geri ileri gidebilir. adetin bittikten hemen sonra ki gün ilişkiye başla. 15. güne kadar devam et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

Bundan sonra adet olduğun gün saymaya başla , 11. gün yumurtlama günün. Ama bu 1-2 gün geri ileri gidebilir. adetin bittikten hemen sonra ki gün ilişkiye başla. 15. güne kadar devam et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Arkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
canm adet tarhlerin düzenlimi kaç günde bir oluyosun sanki 4.günde pik gibi yakın çekermisnnn

Merhaba canım,
İlk 5 gün adetli olduğun günler mi yoksa adet bitimden sonraki günler mi? Adet bitiminden itibaren aldığını düşünüyorum. Bu testlere göre beşinci gün pik yapmışsın, yani adetin diyelim ki 6 gün sürdü, şuan bilmiyorum, 6+5=11 oluyor 5.test. Yani sen 5.gün yumurtlamışsın. 4-5-6-7-8. testlerinin olduğu günleri değerlendirmen gerekiyordu, yani adetinin 10, 11, 12, 13 ve 14. günlerini canım. İnşallah yakın zamanda bebiş haberi alırsın.

2. çizginin en koyu olduğu gün ve ondan 3 gün sonrasına kadar değerlendirmek gerekiyor temelde.

Lutfen banada yardmci olurmusunuz

Merhaba canım,
İlk 5 gün adetli olduğun günler mi yoksa adet bitimden sonraki günler mi? Adet bitiminden itibaren aldığını düşünüyorum. Bu testlere göre beşinci gün pik yapmışsın, yani adetin diyelim ki 6 gün sürdü, şuan bilmiyorum, 6+5=11 oluyor 5.test. Yani sen 5.gün yumurtlamışsın. 4-5-6-7-8. testlerinin olduğu günleri değerlendirmen gerekiyordu, yani adetinin 10, 11, 12, 13 ve 14. günlerini canım. İnşallah yakın zamanda bebiş haberi alırsın.
brnde oyle degerlendirdim canim amin cok cok sagol

Back