Ama birkaç arkadaş diyor ki sen yumurtlama mışsın çizgide bariz ortada Adetime bir hafta kaldı bir de canım o yumurtlama olduğu günlerde O kadar yoğun bir Akıntım oldu ki tuvalette Yıka Yıka bitmedi Ben yıkadıkça Afedersin O geliyordu Ben yıkadıkça O geliyordu en son altıma bez attim dedim sırılsıklam oldu yumurta gibi akıntı geliyordu Avucumun içi akıntıyla dolmuştuEvet tatlım yumurtlanır. O ay sağlıklı yumurtan varsa 14.-15. günü beklemez yumurta , salıverir. Ben de adetimden hemen sonra yumurtlamış ve hamile kalmışım. Bir diğer arkadaşım da adetinden 1 gün sonra yumurtlamış ve hamile. Adetin çok çok düzenli olsa da yumurtlama günü değişebilir. O ay beslenmen , sağlıklı yumurtanın oluşması , stres olmaması herşey bu süreyi değiştiriyor.
karakocan devlet hastanesi elif gülacdoktorun adı ne?hangi hastanede?
6 gün canim
Herkes her yorumu yapar canm. Araştır istersen. Yumurtlama olmazsa 2. çizgi çıkmaz.Ama birkaç arkadaş diyor ki sen yumurtlama mışsın çizgide bariz ortada Adetime bir hafta kaldı bir de canım o yumurtlama olduğu günlerde O kadar yoğun bir Akıntım oldu ki tuvalette Yıka Yıka bitmedi Ben yıkadıkça Afedersin O geliyordu Ben yıkadıkça O geliyordu en son altıma bez attim dedim sırılsıklam oldu yumurta gibi akıntı geliyordu Avucumun içi akıntıyla dolmuştu
o zaman testi 6 dan sonra saymaya başlayacan yani bu durumda sen 11 ve 12.günde insallah canim degerlendirdik hayirlisi artik
yani sen daha iyi bilirsin bebisin varHerkes her yorumu yapar canm. Araştır istersen. Yumurtlama olmazsa 2. çizgi çıkmaz.
Valla ben hiç ovulasyon testine takılı kalmadım. Kaç gün de bir adet oluyorsn ?yani sen daha iyi bilirsin bebisin var
25 canim 6 gün sürüyorValla ben hiç ovulasyon testine takılı kalmadım. Kaç gün de bir adet oluyorsn ?
Cumartesi yıkandım Çarşamba yumurtlama olmuşValla ben hiç ovulasyon testine takılı kalmadım. Kaç gün de bir adet oluyorsn ?
Aynen canım Çok sağ ol en çok sen yardımcı oldun Aynen senin dediğini yaptım adetim biter bitmez hemen başladımbak canım şimdi,
25 gün de bir adet oluyorsa ve 6 gün sürüyorsa , bi sonra ki adet olacağın tarihten 14 ü çıkar.
25-14=11 yani senin yumurtlaman 11. günde oluyor.
Adetin de 6 gün sürüyorsa ; Testi de adetin bittikten sonra ki gün yapmaya baaşlamışsan eğer 11. gün yumurtladığını doğruluyor.
Bundan sonra adet olduğun gün saymaya başla , 11. gün yumurtlama günün. Ama bu 1-2 gün geri ileri gidebilir. adetin bittikten hemen sonra ki gün ilişkiye başla. 15. güne kadar devam et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.Aynen canım Çok sağ ol en çok sen yardımcı oldun Aynen senin dediğini yaptım adetim biter bitmez hemen başladım
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunBundan sonra adet olduğun gün saymaya başla , 11. gün yumurtlama günün. Ama bu 1-2 gün geri ileri gidebilir. adetin bittikten hemen sonra ki gün ilişkiye başla. 15. güne kadar devam et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.
canm adet tarhlerin düzenlimi kaç günde bir oluyosun sanki 4.günde pik gibi yakın çekermisnnnArkadaşlar ben bunu defalarca söyledim Bu sayfada hiç kimse bana yardımcı olmuyor Güya Kadınlar Kulübü Birbirimize yardım etmek zorunda değil miyiz Şimdi sorunumu anlatayım size İnşallah bu sefer bana yardımcı olursunuz bugün Adetim biteli 17 gün oldu Ve ben hala ovulasyon testindeki o çizgiyi göremedim 1 hafta sonra tekrar adet oluyorum ve hala çizgi yok bunun aynısını yaşayan var mı
degerlendirdim canim.2. çizginin en koyu olduğu gün ve ondan 3 gün sonrasına kadar değerlendirmek gerekiyor temelde.
brnde oyle degerlendirdim canim amin cok cok sagolMerhaba canım,
İlk 5 gün adetli olduğun günler mi yoksa adet bitimden sonraki günler mi? Adet bitiminden itibaren aldığını düşünüyorum. Bu testlere göre beşinci gün pik yapmışsın, yani adetin diyelim ki 6 gün sürdü, şuan bilmiyorum, 6+5=11 oluyor 5.test. Yani sen 5.gün yumurtlamışsın. 4-5-6-7-8. testlerinin olduğu günleri değerlendirmen gerekiyordu, yani adetinin 10, 11, 12, 13 ve 14. günlerini canım. İnşallah yakın zamanda bebiş haberi alırsın.
evet canim duzenli 25 ginde bir oliyorum 6 gun suruyorcanm adet tarhlerin düzenlimi kaç günde bir oluyosun sanki 4.günde pik gibi yakın çekermisnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?