Gebeliğe Hazırlık Niye hamile kalamıyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendinizi moral olarak iyi tutun kafanıza çok takmayın biliyorum elinizde değil ama vücudunuzu strese sokmayın bende 1 kimyasal gebelik geçirdim geçen ay nasipte değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş ne diyeyim sizde en yakın zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah:anneadayı:
Amiinn 🤲🏻 Çok teşekkür ederim ☺️ senin için de hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻

Femara fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı reçeteli reçetesiz ben hep klomen kullandım da 5 tlydi reçeteli bı arkadas 200 TL olduğunu söyledi
Merhaba canım ben kendim aldım 156 TL sanırım femarayi devlet karşılamıyor klomen çok uygun da femara pahalı ama etkili bı ilacmis. Zaten meme kanseri tedavisinde kullaniliyo ama yan etkisi yumurta büyüttüğü için kullanidiryo doktorlar bide içinde 30 tane var. Klomen de 10 tane var

Merhaba canım ben kendim aldım 156 TL sanırım femarayi devlet karşılamıyor klomen çok uygun da femara pahalı ama etkili bı ilacmis. Zaten meme kanseri tedavisinde kullaniliyo ama yan etkisi yumurta büyüttüğü için kullanidiryo doktorlar bide içinde 30 tane var. Klomen de 10 tane var
Çok teşekkür ederim 🙏❤️

Back