Gebeliğe Hazırlık Niye hamile kalamıyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Kızlar moralim çok bozuk 1 yılı geçti evleneli hiç korunmadığımız halde gebe kalamadım. Hafif düzeyde pko var. 30-35 günde bir adet oluyorum ama yumurtlama tembelliğim de varmış. 2 kez klomen+çatlatma tedavisi uyguladık ilkinde 16 cm ikincisinde 17 cm yumurtalarım oldu ama tutmadı rahim filmi çekildi bi sıkıntı yok dedi doktorum. Femeraya başlayacağız. Günden güne umutlarım tükeniyor. Neden gebe kalamıyorum ben (( bu arada eşimde bir sıkıntı yok.

Nasip. İnsanlar sebepsiz infertiliteyle defalarca tüp bebek yaptırıyor burda çok gördüm.
Tabi ki nasip ama ne bileyim insan üzülüyor Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Tabi ki nasip ama ne bileyim insan üzülüyor Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin. Bu konuda yapacak tek şey burda tüp bebek topiklerini gezip uzun yıllar çokca çabalayanların mücadelelerini okumak. Ben de 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Ama kendimce bir sayı belirlemiştim 3 kez deneyip vazgeçececektim. Psikolojik olarak o kadarını kaldırabilirdim. Ama benden daha azimli ümitli çok daha uzun yıllar çom fazla defalar deneyenler hep bana motivasyon oluyordu.

Evleneli 1 sene olmuş hem. Çok erken değil mi umutsuzluğa kapılmak? Moralin, tedavi sürecini de etkilediğini düşünürsek yanlış yapıyorsun

Merhaba bende pkoyum öncelikle sakın pes etme pko hamile kalmaya engel değil sadece süreç geç ilerliyor doktorundan folik asit iste yumurtaların kaliteli olsun ben femara ve merional iğneyle gebe kaldım aşılama olmadan eşinde bi sorun yoksa hiç dert etme olucak buna inan en başta

Canım çok teşekkür ederim cevabın İçin Sağ Salim kucağına al bebişini Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
İnofolic combi kullanıyorum zaten ama bakalım hayırlısı

Bende pko var tiroid sorunu var tsh ım yüksek ben klomen kullandım önce günde 1 doz kullandım bana doktorum 17 18 i yeterli görmemişti hatta q ay hiç yumurta gelişimi olmadı sonra dozu 2 ye çıkarttı o şekilde de kullandım ama benim eşimde de sorun olduğu için aşılama oldu kendimiz denediğimiz aylarda olmadı malesef aşılama sonucu oldu. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen bana bi doktor senin çocuğun olmaz demişti daha eşimin bi sorunu var mı yok mu bakmadan ama çok şükür her şeyin bir yolu var ❤

çok kafaya takmamak mı lazım acaba , allah her kulunun duasını kabul edermiş ama kulunun aceleci olmamasını istermiş :) yaşın genç , 1 yıllık evlisin , çok kafana takma bence

Merhaba canım benimde kayiplarim var..bu ay femara kullanican yeniden hamile.kalmak.istiyirum. sen nasıl kullanacaksın doktorun nasıl.kullanmani soyledi

Merhaba canım benimde kayiplarim var..bu ay femara kullanican yeniden hamile.kalmak.istiyirum. sen nasıl kullanacaksın doktorun nasıl.kullanmani soyledi
Merhaba, akşam yemeğinden önce 2 şer tane içiyorum. 5 gün boyunca

Ben korundum ocaktan beri bende de este de bisi yok hsg çekindim geçen hafta bisi yok klomen kullandım 2 3 kez olmuyor Allah nasip etmiyot

Bence hiç umudunu tüketme ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum pkoda var amh değerim çok kötü iki kez tüp bebek denedim yumurta gelişmedi hiç tedaviyi bıraktım şimdi doğal yollarla kürler yapan doktor buldum çok umutlu konuştu 3 ay kullanıcam ve inşallah sonuç alıcaz dedi bende işe yararsa senide bilgilendiricem

Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben korundum ocaktan beri bende de este de bisi yok hsg çekindim geçen hafta bisi yok klomen kullandım 2 3 kez olmuyor Allah nasip etmiyot
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kendinizi moral olarak iyi tutun kafanıza çok takmayın biliyorum elinizde değil ama vücudunuzu strese sokmayın bende 1 kimyasal gebelik geçirdim geçen ay nasipte değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş ne diyeyim sizde en yakın zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Femara fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı reçeteli reçetesiz ben hep klomen kullandım da 5 tlydi reçeteli bı arkadas 200 TL olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…