niye böyle oldun be adammm

Bozulma canım gerçekleri duymak hoş değil tabi , istediğin kadar kredi çektir tabi ki desteklerim ben seni ama nankör olmasın insan , hem yiyeceğim hem beğenmeyeceğim üstelik tamah edenleri de asalaklıkla itham edeceğim , o olmaz işte.
Arkadaşım , arkadaşım sen ne istediğini bilmiyorsun , azıcık şükretmeli insan elindekilere.

Ben yorum yaptim ama konu baska yerlere gelmis.
Arkadaslar bu sizin konunuz degil neden tartisiyorsunuz?
Ikinizde birbirinize kırıcı seyler soyluyorsunuz, cok ayıp. ..
Ben konu sahibi ile yazışıyorum sandım , meğer değilmiş ne diye bu kadar bozuluyor diye düşünürken gerçek çıktı meydana.

Takılma hızını alamayan konu sahibinin konusunu birakip uyenin eski konusundan yorumlara başlıyor hep aynı terane ...
Ben yorum yaptim ama konu baska yerlere gelmis.
Arkadaslar bu sizin konunuz degil neden tartisiyorsunuz?
Ikinizde birbirinize kırıcı seyler soyluyorsunuz, cok ayıp. ..

Ahlak yoksunu adamla evli olman da ... diyen birine ne diyim ben ? Kendi konum değil ,hanımın konusu sabote oldu ama bu densizliğe nasıl susayım ..Böyle bir şey olabilir mi ya ,biri gelecek bel altı vuracak susucam...Sinirden elim ayağım titredi ..Terbiyesizlik resmen ..Kadın olacak bu da işte ..

Canim sakin ol ya, haklisin arkadas gercekten kırıcı olmus. Bel alti vurmak hic hos degil.
Bosver sakin ol.. Sinirlenme..

Ne dersen de olmuyor şekerim , rutin geldimmi geliyor. Öpmek, koklamak değilki mesele her evli çift öpüşüp kolaşıyor (sevmeyenler bile, çok okuyoruz burda boşanacaktım hamile kaldım diyen). Yani anlamıda yok birbirini çok sıkmanın. Yani bak saat 3 buçuk eşim uyuyor ben burdayım. Ne oldu şimdi sevmiyormuyuz birbirimizi? E zaten herşey beraber yapılıyor olmasın mı hiç yalnız zamanlar? Bence herşeyi kararında tutmak lazım. Bu kadarda kafaya takmamak lazım.

sizin bu dediğinizin evinize bir pansiyoner tutmaktan ne farkı var?
evinizin bir odasını bir hemcinsinize kiraya verseniz, her akşam yemeği de yapsanız
pansiyoner de gelir eve, oturur yemeği yer sizinle, e kira ödediği için ekmek de alırsınız
bu mudur evlilik???
ya da bunlara ek olarak arada yaşanan cinsel ilişki mi?
ilgi derken kastettiğimiz şey şu: bir pansiyonerin sabah ayrılırken beni öpmesini beklemem, bir pansiyonerle el ele sinemaya gitmem, bir pansiyonerle sarılıp uyumam, bir pansiyonerle romantik bir dans etmem, bir pansiyonerden önemli günlerde ufak da olsa bir hediye beklemem vs vs vs

bir kadın (ki aslında her insan) kendini değerli hissetmek ister.
bir kadına bir pansiyonerin verebileceği şeyler, kadına kendini değerli hissettirmez

bu demek değildir ki her an yapış yapış olalım
buradaki hiçbir kadın bunu da istemez
ama arada sırada şu saydıklarımı yaşamadıktan sonra ha pansiyoner, ha evlilik, ne farkı kaldı?

bu arada ben sizin mutlu olduğunuza kesinlikle inanmıyorum. aksine bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. bunu devam ettirebilirseniz ne ala ama yorumlarınızdan bile patlak veriyor mutsuzluğunuz.

Mutsuz anne ,mutlu çocuklar yetiştiremez ..Uçaklarda neden önce maskeyi kendinize ,sonra çocuğunuza takın derler hiç düşündün mü ? Eğer sen iyi olursan onlara da yardım edebilirsin ..

bu nasıl bir üslup? ne kadar saygısızsınız
hele ki
Ahlak sorunları olan biriyle evli olman da neyse ne demek?
bu ne cüret????
hani mutluyum diyorsunuz ya
mutlu insan başkalarının mutsuzluğuna böyle tepkiler vermez
mutlu insan çevresindekileri kırmak istemez
mutlu insan azıcık empati yapar
ama herşeyden önce çevresindekileri mutlu etmek ister, sizin gibi iğneleri sokarak mutsuz etmek ve bundan keyif almak değil

Konu sahibi hic ilgi gormemekten opusup koklasip sarilamamaktan yakiniyor zaten kadin sadece kuru kuru cinsellik olacagi zamsn geliyor diyor .. yoksa bizde esimle her dakika dibdibe mirc mirc degiliz oyle olmalida demiyorum ama tamamende olmemeli aslinda kendi ustumuzden konusurken konu sahibini unutmayalim bence

Yani belki öğretmeniz ve dile getirmeniz lazımdır herkesin içinden gelecek diye bir şey yok, oturup üzülüp ben de soğumaya başlıyorum demekle bir yere varamazsınız, belli edin; uyurken sarılmıyorsa, uyanıkken siz sarılın. Nişanlıyken öyle olması kaç göç yüzündendi belki, aynı rutini evdeyken de siz sağlayın. Bu ne değerinizi düşürecek bir şey, ne de size zarar verecek bir şey. İdeal koca nasıl olur ben bilemem de, dert edilip harekete geçilmeden her hangi bir sorunun çözüldüğünü görmedim.

Ben de hiç hoşlanmam öyle sarılarak uyuyamam omzuna uyuyamam. Eşim de şikayetçi bu durumdan ama sevmiyormuyum.. aksine çok seviyorum. Belki de sadece tarzı budur altında birsey aramak yersiz bence.

bu nasıl bir üslup? ne kadar saygısızsınız
hele ki
Ahlak sorunları olan biriyle evli olman da neyse ne demek?
bu ne cüret????
hani mutluyum diyorsunuz ya
mutlu insan başkalarının mutsuzluğuna böyle tepkiler vermez
mutlu insan çevresindekileri kırmak istemez
mutlu insan azıcık empati yapar
ama herşeyden önce çevresindekileri mutlu etmek ister, sizin gibi iğneleri sokarak mutsuz etmek ve bundan keyif almak değil
[/QUOTE]

Hanim zannediyor ki ben 40 bini aldım kaçtım ,bu mudur ? 9 yıl ben o ahlak yoksunu diye tabir ettiği adamı çektim ..Neler yaşadım ,bir kadın hemcinsini nasıl bu kadar kolay vurabilir ya ? Ne kadar elekten geçirdim ben ona dava açabilmek için ,ne yapsaydım ,40 bini de çektirmeseydim ,yedirdiğim maaşlarımla,aldığı bileziklerimle,sattığı bir evle hadi eyvallah,hayatımın içine ettiğin için teşekkür ederim hadi ben kaçtim mi deseydim ?
Ben bunu yapmaya mecburdum ? İki ay boyunca onun salaklığı yüzünden batırdığı paralar yüzünden makarna pişirdim ben evimde ..Ne anamdan ne babamdan bir şey istemedim ..

Çok iyi hatırlıyorum ben kasım ayındaki iş görüşmesine hırkayla gittiğimi ,annem halimi görüp mont almıştı ..Burada gelip klavyede aslan kesiliyorlar ..Kolay değil benim yaşadıklarımı yaşamak ..O çok daha fazlasını haketti ama ben yapmadım ..
Ahlak yoksunu dediği adama ,ben hoşçakal diyebilmeyi bildim ..Keşke herkes bu kadar erdemli olabilse ..Ben asalak falan olmadım ,sadece kendi canımı kurtardım ..Kimseye de hesap vermek zorunda değilim ..
Burda gelip kv beni istemiyordan çok daha vahim konular açtım,çoğunu yazmadım bile ..Sırf içimi dökebilmek için ..Sonra gelipte arkamdan vursunlar diye değil ..Ben buraya güvendim ,bir kaç densiz çıksın da eksik zekasıyla benimle dalga geçsin diye değil ..
Çoğu kadın üst sokağında ne var bilmezken tek başıma çıktım dünyanın öbür ucuna geldim ..Nefes alabilmek için ,kendi geçimime fayda sağlayan bir şeyi yapabileyim diye ..Kimse benim ne yaşadığımı bilemez ..Şimdi klavye başında bu yazılanlara gülecek o hanım , bu denli içi pis insanlardan oluşuyoruz .Bu denli mutsuz ,bu denli kıskanç ..Yazıklar olsun ..

Arkadaşta bana gül atmıyordu belirteyim de .Soruma geçeyim
Pansiyoner sizin çocuklarınıza babalıkda yapar mı ?
Eşim çocuğumuzla ilgilendiğin de bana ayıracağı vakti ona ayırdığın da ben mutlu olabiliyorum,mutluluk sadece sizin saydıklarınızdan ibaret değil.
Ben hayatın farkındayım , bütün evlilikler kendine hastır.
Size göre mutsuz sayılabilirim ama bundan da bir şikayetim yok , şikayetim yoksa problem de yoktur bana göre.
Siz şimdi bana sen böyle düşünüyorsun diye biz de istemeyelim mi diyebilirsin , daha önce de dediğim gibi aldatma , alkol, kumar , dayak vs vs ailenin huzurunu ciddi anlam da bozacak problemler yoksa eğer ilgisizmiş şuymuş buymuş bana boşanmak için yeterli sebep gelmiyor.
Ayrıca isteyin , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler.

Hanim zannediyor ki ben 40 bini aldım kaçtım ,bu mudur ? 9 yıl ben o ahlak yoksunu diye tabir ettiği adamı çektim ..Neler yaşadım ,bir kadın hemcinsini nasıl bu kadar kolay vurabilir ya ? Ne kadar elekten geçirdim ben ona dava açabilmek için ,ne yapsaydım ,40 bini de çektirmeseydim ,yedirdiğim maaşlarımla,aldığı bileziklerimle,sattığı bir evle hadi eyvallah,hayatımın içine ettiğin için teşekkür ederim hadi ben kaçtim mi deseydim ?
Ben bunu yapmaya mecburdum ? İki ay boyunca onun salaklığı yüzünden batırdığı paralar yüzünden makarna pişirdim ben evimde ..Ne anamdan ne babamdan bir şey istemedim ..

Çok iyi hatırlıyorum ben kasım ayındaki iş görüşmesine hırkayla gittiğimi ,annem halimi görüp mont almıştı ..Burada gelip klavyede aslan kesiliyorlar ..Kolay değil benim yaşadıklarımı yaşamak ..O çok daha fazlasını haketti ama ben yapmadım ..
Ahlak yoksunu dediği adama ,ben hoşçakal diyebilmeyi bildim ..Keşke herkes bu kadar erdemli olabilse ..Ben asalak falan olmadım ,sadece kendi canımı kurtardım ..Kimseye de hesap vermek zorunda değilim ..
Burda gelip kv beni istemiyordan çok daha vahim konular açtım,çoğunu yazmadım bile ..Sırf içimi dökebilmek için ..Sonra gelipte arkamdan vursunlar diye değil ..Ben buraya güvendim ,bir kaç densiz çıksın da eksik zekasıyla benimle dalga geçsin diye değil ..
Çoğu kadın üst sokağında ne var bilmezken tek başıma çıktım dünyanın öbür ucuna geldim ..Nefes alabilmek için ,kendi geçimime fayda sağlayan bir şeyi yapabileyim diye ..Kimse benim ne yaşadığımı bilemez ..Şimdi klavye başında bu yazılanlara gülecek o hanım , bu denli içi pis insanlardan oluşuyoruz .Bu denli mutsuz ,bu denli kıskanç ..Yazıklar olsun ..
[/QUOTE]

canım üzülme daha
seni zaten anlayan anlamış bugüne kadar
nasıl ki reel hayatta var böyle insanlar, burada da var ama benim gördüğüm çoğunluk öyle değil

ne demiş Bukowski?
Kuşkusuz en büyük ön yɑrgı, etrɑfımızdɑki herkesi “insɑn” sɑnmɑmızdır..

Arkadaşta bana gül atmıyordu belirteyim de , kaldı ki arkadaş

bütün yazışmaları baştan sona okudum ben
kimin kime gül atıp kimin kime laf soktuğunu ayırdedebiliyorum
bana göre sonuna kadar hatalısınız
witch hunt benim arkadaşım değildir, yakınım değildir
yazdığım her kelime, tamamen objektif, yazılanlardan yola çıkarak edindiğim düşüncelerdir

Hanim zannediyor ki ben 40 bini aldım kaçtım ,bu mudur ? 9 yıl ben o ahlak yoksunu diye tabir ettiği adamı çektim ..Neler yaşadım ,bir kadın hemcinsini nasıl bu kadar kolay vurabilir ya ? Ne kadar elekten geçirdim ben ona dava açabilmek için ,ne ya Kimse benim ne yaşadığımı bilemez ..Şimdi klavye başında bu yazılanlara gülecek o hanım , bu denli içi pis insanlardan oluşuyoruz .Bu denli mutsuz ,bu denli kıskanç ..Yazıklar olsun .[/QUOTE] Ya hadi herşeyi anladım da kıskançlık ne alaka ?
Ben de burda yaşadıklarımız yazsam oturup ağlayalım birbirimize , ne diye ısrarla ekmek ekmek diye yazıyorum haberin var mı ?
Aç gezdim ben aç aç , niye peki biliyor musun babam annemle ilgilenmemiş diye , sen sadece kendi yaşadıklarını biliyorsun.
Okula giderken giyecek çorap bulamıyordum ben be bırak ekmeği , sen şimdi yukarı da yazdıklarınla kendini ifade ettin ama ben yine tribünlere oynadım .
Ne diyeyim kendi yaşadıklarımdan aldığım dersleri söylemek istedim sadece.
Benim seninle ne alıp veremediğim olabilir , bak eski konuna ne kadar desteklemişim seni.
Aç azıcık algılarını . Dürüst ol kendine.

Son düzenleme:

daha önce de aynı üslupla yazsaydınız bunca tatsızlık olmazdı
size yeterli gelen, benim için yeterli değil evet
pansiyoner çocuğuma baba olamaz çünkü ben zaten pansiyoner hayatı yaşamak isteyen bir eşten çocuk sahibi olmak ve bir ömrü sizin yeterli saydıklarınızla yetinerek geçirmek istemem
ha çocuğum olduktan sonra böyle oldu ise de susup kabullenmek istemem, mutlaka çaba harcarım hayatımı böyle geçirmemek için

burada kimse "eşim bana ayıracağı vakti çocuğumuza harcıyor, bu yüzden mutsuzum" demez zaten.
her kadının, her annenin eşinin çocuğuna zaman ayırması hoşuna gider ve bunu kıskanacak bir kadın da düşünemiyorum
neden konuyu böyle farklı alanlara çekmek istediğinizi de anlayamıyorum

ama burada yanlış olan sizin ne istediğiniz benim ne istediğim, bunların farklı olması değil
size gayet normal dille ve ikonlarla verilmiş cevaplara karşı takındığınız tavır, yazdığınız üslup ve belaltı vurmanız

Arkadaşa onu konu sahibi ile karıştırdığımı söyledim ama anlamadı sanırım , dolaylı yoldan itham ettiklerine herkesin yapacağı gibi ben de cevabımı verdim .

Evlilikte aşkın sevginin sevismek in gerekliliğini sorgulandigina inanamıyorum. Sorgulayan kadınlara da hayatı bu kadar ucundan bir gidip alarak yaşadıkları için üzülüyorum... ölmeyi beklemek gibi birsey bu kafamı sokacak evim var ekmeği var tamam oh demek...

Ya hadi herşeyi anladım da kıskançlık ne alaka ?
Ben de burda yaşadıklarımız yazsam oturup ağlayalım birbirimize , ne diye ısrarla ekmek ekmek diye yazıyorum haberin var mı ?
Aç gezdim ben aç aç , niye peki biliyor musun babam annemle ilgilenmemiş diye , sen sadece kendi yaşadıklarını biliyorsun.
Okula giderken giyecek çorap bulamıyordum ben be bırak ekmeği , sen şimdi yukarı da yazdıklarınla kendini ifade ettin ama ben yine tribünlere oynadım .
Ne diyeyim kendi yaşadıklarımdan aldığım dersleri söylemek istedim sadece.
Benim seninle ne alıp veremediğim olabilir , bak eski konuna ne kadar desteklemişim seni.
Aç azıcık algılarını . Dürüst ol kendine.[/QUOTE]

R Rossiene
yaşadıkların çok zor
ben de zorluklar yaşadım, benim annem babam da ayrıydı, bazı şeylerin acısı hiç unutulmaz bilirim
ama
bak beni de bu forumda eleştirenler oldu, yazdıklarımı beğenmeyenler
bak oku mesajlarımı, bir tanesine senin verdiğin gibi bel altı cevap vermiş miyim?
olabilir, yazdıklarını beğenmeyebiliriz
burası zaten fikir alıp verme yeri değil mi?
savun, sonuna kadar fikrini savun
ama başkasını can evinden vurarak değil...
bizim verdiğimiz tepki bundandır

yoksa ben de yazdığım ilk yoruma şöyle başlardım
"canım öyle diyorsun ama bu biraz pansiyonerlik ilişkisine benzemedi mi?"

neyse
zaten hepimiz banlanıcaz galiba bu yazışmalardan sonra

muzurtilki İşin aslı yanlış anlaşılmadan uzadı bu kadar da neyse , canımı yakanı pek affetmiyorum .
Benim görüşümü farklı bir şekil de nitelendirmesi zemin hazırladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…