söylüyorum oldu yapış yapış mı yaşayalm diyo nisanlyken elimi tutmak için fırsat kollayan adam diyo bunları evlilikye bir sure sonra aşk bitiyo sanrmVallahi uzuldum.
Bizim isyerinde de boyle bir herif var, her gun aksam 10a kadar calisiyor. Neden bu saate kadar calisiyorsun dedim bir gun, bana eve gidip napicam dedi. Ben de ne guzel esin var, git onunla ol, elindekilerin, guzel evliliginin kiymetini bil dedim. O da phufffffff gibi bir ses cikardi yanit olarak.
Kimbilir ne askla sevgiyle evlendiniz, siz de , bu cift de ama insanlar gercekten ellerindekinin kiymetini bilmiyor. Diyecek bir seyim yok, bence konusun, benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var diyin.
söylüyorum oldu yapış yapış mı yaşayalm diyo nisanlyken elimi tutmak için fırsat kollayan adam diyo bunları evlilikye bir sure sonra aşk bitiyo sanrm
iyiyiz aslnda ama sevgisiziz , kalbime dokunsun istiyorum ben de artk uzaklaşmaya başladm.....herhangi bi kavga/sorun/sıkıntı var mi?
geberik herifler sinirim bozulduVallahi uzuldum.
Bizim isyerinde de boyle bir herif var, her gun aksam 10a kadar calisiyor. Neden bu saate kadar calisiyorsun dedim bir gun, bana eve gidip napicam dedi. Ben de ne guzel esin var, git onunla ol, elindekilerin, guzel evliliginin kiymetini bil dedim. O da phufffffff gibi bir ses cikardi yanit olarak.
Kimbilir ne askla sevgiyle evlendiniz, siz de , bu cift de ama insanlar gercekten ellerindekinin kiymetini bilmiyor. Diyecek bir seyim yok, bence konusun, benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var diyin.
E uyurken dokunulmasi dogru bi davranis degil sagliksiz bi uyku olur bilimsel acidan adam hakli omzunda uyumak yanlis yani
geberik herifler sinirim bozuldu
bu seferde sinirli bir yapìsı var kavga çıkıyoSizin yerinizde olsaydım kısa bir süre için ondan elimi kolumu ceker tepkimi gosterirdimm.. sessiz kalirdim..
Kocasina kildan tuyden sebeplerle kirilmasin aralari iyi olsun diye yaziyorum. Adam kotu niyetli olsa sevismez de kadinla. Kocam benimle sevismiyo diye aglayan hatunlar da var omuzda yatmak biraz lukse giriyorasude bazen senin demirden falan yaratıldığını düşünüyorum ..Yani kadın bütün gece 8 koldan sarılsın dememiş ki insan azcık dokunulmak ,sevilmek ,okşanmak istemez mi yahu
Rahat bırakın adamları yahu , ilgi ilgi ilgi , az biraz meşgale bulun kendinize o kadar merkez yapıyoruz ki istediğimizi alamayınca bir ton kavga.
Cicim ayları geçince böyle oluyor , okuyan bayanlar bilin siz de öyle sevgili zamanlarında ki gibi olmuyor.
Değişti böyle değildi falan değil mesele .
Kocasina kildan tuyden sebeplerle kirilmasin aralari iyi olsun diye yaziyorum. Adam kotu niyetli olsa sevismez de kadinla. Kocam benimle sevismiyo diye aglayan hatunlar da var omuzda yatmak biraz lukse giriyor