- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
evet söz konusu olan kişi eşim daha iki yıllk evliyiz.
bir evladmz var, ama birbirimize.okadar uzagz.ki geceleri uyurken bile sarlmaz ben isterim omzunda uyuyim o rahat edemez hiç sarlp uyudugmuzu bilmem artk sadece sev...smek istediginde bana yaklaşyo ve buna tahammül edemiyorum.
kendimi cinsel.obje gibi hissettim ozaman bile onadar uzak okadar soguk geliyoki nerde benim.o aşk.oldugum adam nerde benim.için dünyayı karşısına alan İnsan NERDE NERDEE.OFF ŞUAN OKADAR DOLUYUM Kİ anlatamam size
hakkaten konumun içine ettiniz yaniiBen konu sahibi ile yazışıyorum sandım , meğer değilmiş ne diye bu kadar bozuluyor diye düşünürken gerçek çıktı meydana.
Allah korusun ne alaka böyle bir sey? Kim eşinin ölmesini ister?En iyi koca ölü koca
kusura bakmayın da günah keciniz ben olmayacağım . Burda yazan sadece ben değilim.hakkaten konumun içine ettiniz yanii
bir başkasina empoze etmek derken neyi kasteddoginizi hiç anlamadim bu bir başkası eşim oluyosa eğer evlilik.iki kişiden oluşur o da bu iki kişinin diyer üyesiMutsuz evliliğini bir baskasina empoze etmeye calisan bir vaka:) bu kadar belli etmeyin kendimizi komik oluyor..
........
Konu sahibi derdinize gelirsek esinizden beklentilerinizi çekin ve her zamankinden farklı olun. Ornegin mesaj atmalar aramalar yanasmalar sarilmalar hepsini birakin ve gayeett mutlu bir tablo cizin bir zamandan sonra "bizim hatun bana yapismadan duramazdi ne oldu ya buna" diye yamacina geliverir...
Yani belki sorun sizin çok israrci olmanizdir
evet bu duygularimi anlattigimda.aldıgm cevap ben akşama kadar çalisìyorum sizin için bu ben de zaten evde.onun nesi oluyorum o bana ekmek getorsin ben onun yemeyini pisiriyim ne zaman isterse gelsin yanaşsn o mu yaniiiiEvlilik görev değildir, evlilikte eş eve geliyor çocuğuyla ilgileniyor yetinmelisin diye bir şey yoktur. Bu sırf evlenmek için evlenenlerin felsefesi gibi duruyor. Eşim, seni seviyorum demiyorsa bir süredir tüm enerjim düşüyor. Çünkü aşığım, sevilmek istiyorum. Ben onun için sadece yemek yapan, çamaşırlarını yıkayan, ortak çocuğunun olduğu kadın gibi olamam. Ya beni sevecek ya gidecek. Eve ve çocuğa baksa ne bakmasa ne ben çalıştıktan sonra. Ben zaten kendimi idare edebilirim maddi desteğine ihtiyacım yok, manevi desteğine ihtiyacım var benim. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum efnann, seviyorsan eşini sevildiğini bilmek istiyorsun. Görev icabı evliliği yürütsen böyle hissetmezsin. Duygularının bitmesi gerek bunun için de.
evet bir evlilik terapistine gitmeyi.coook.önerdim ama sorunlarimizi.elin insanina anlatamam diyo daha ne.diyim.kiiiiEvliliğe yenilmissiniz. Sizi sevmediği aanlamına gelmez ama eskisi gibi size bayilmiyorda besbelli. Konusup nedenini öğrenin olmadi bir evlilik terapistine gidin.. Daha kisa suredir evlisiniz ne yapip edip isitin aranizi.. Biraz uzaklasmak da iyi gelebilir.
İlk yorumum size karsi degildi. Bu mutsuzluğu kabullenmenizi söyleyen kisiyeydibir başkasina empoze etmek derken neyi kasteddoginizi hiç anlamadim bu bir başkası eşim oluyosa eğer evlilik.iki kişiden oluşur o da bu iki kişinin diyer üyesi
anladm kusura bakmayinİlk yorumum size karsi degildi. Bu mutsuzluğu kabullenmenizi söyleyen kisiyeydi
İsteyen coook . istisnaları tenzih ederek saka yollu yazdım işte. Smiley kullandim ya zaten :)Allah korusun ne alaka böyle bir sey? Kim eşinin ölmesini ister?
Aynen ya. Ben de düşünürdüm niye boyle oluyorumki diye. Hakikaten niye öyle oluyorki?Çok sayfa yazılmış cevabı vardır mutlaka ama belkı adam tensel temastan hoslanmıyor uyurken..
Ben hıc sevmem mesela..uyuyamam sarılarak..fenalık gelir
hakkaten konumun içine ettiniz yanii