niye böyle oldun be adammm

evet söz konusu olan kişi eşim daha iki yıllk evliyiz.
bir evladmz var, ama birbirimize.okadar uzagz.ki geceleri uyurken bile sarlmaz ben isterim omzunda uyuyim o rahat edemez hiç sarlp uyudugmuzu bilmem artk sadece sev...smek istediginde bana yaklaşyo ve buna tahammül edemiyorum.
kendimi cinsel.obje gibi hissettim ozaman bile onadar uzak okadar soguk geliyoki nerde benim.o aşk.oldugum adam nerde benim.için dünyayı karşısına alan İnsan NERDE NERDEE.OFF ŞUAN OKADAR DOLUYUM Kİ anlatamam size :KK43: :KK43:

arkadaşım çok özür dilerim konunu dağıttık
sen konunda haklısın bence
ama daha önce onlarca kez yazdığım şeyi sana da yazacağım
erkekler bunları konuşarak anlayamıyor
hele ki dır dır ile hiç!
evin içinde o yokmuş gibi yaşa bir süre (ama surat asma!)
o konuşmadan konuşma, bir şey sorarsa kısa ve öz cevap ver
hiç bir konuda polemiğe girme
yemek hazırla ama de ki ben yedim, gel sen de ye, masaya bile oturma
sürekli telefonunla oyna, çocuğunla oyna, onunla hiç ilgilenme
talepte, beklentide bulunma, istiyorum deme!
her gece ondan geç yat, o uyuduktan sonra yat
bırak o desin ne oldu bu kadına diye
o sorsun sana neden ilgisizsin diye

herkese iyi geceler bu arada...kaçtım ben

[/QUOTE] Ya hadi herşeyi anladım da kıskançlık ne alaka ?
Ben de burda yaşadıklarımız yazsam oturup ağlayalım birbirimize , ne diye ısrarla ekmek ekmek diye yazıyorum haberin var mı ?
Aç gezdim ben aç aç , niye peki biliyor musun babam annemle ilgilenmemiş diye , sen sadece kendi yaşadıklarını biliyorsun.
Okula giderken giyecek çorap bulamıyordum ben be bırak ekmeği , sen şimdi yukarı da yazdıklarınla kendini ifade ettin ama ben yine tribünlere oynadım .
Ne diyeyim kendi yaşadıklarımdan aldığım dersleri söylemek istedim sadece.
Benim seninle ne alıp veremediğim olabilir , bak eski konuna ne kadar desteklemişim seni.
Aç azıcık algılarını . Dürüst ol kendine.[/QUOTE]

siz juliet kocalarınıza romeo değil,sen ne istediğini bilmiyorsun diye fitili ateşleyen sizsiniz bu bir ..ikincisi ben size sizin evliliğinizden ,kocanızdan bahsetmedim çünkü haddime değil ..Siz kendinizi farkında değilsiniz ,sadece ekmekle çözülecek şeyler değil bunlar dedim ..Ama siz acımasızca ahlaksız kocayla evlilik 'senin hakkın' a getirdiniz ..Bence siz dürüst olun kıvırmayın ..

Daha fazla bu konuyla sinirlerimi bozamam ..İster banlanayım ,ister atılayım umrumda bile değil ..Burada yüzlerimizi görmüyoruz diye sallamak kolay ,herkes haddini bilecek ! Ettiği kelimelere dikkat edecek ..O kadar ..

Ajite ettiğiniz kadar vicdanınız olsa keşke ..Benim makarnayı anlatmamdan sonra yiyecek ekmeği bulamadığınızı söylemek manidar ..Her neyse size selamet diliyorum ..

Arada da kocanızı ahlak testine sokmanızı öneririm ..Zira kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin diye bir laf var ..Kolay gelsin
Bana yazmazsanız da sevinirim ..Zira kocama çektirdiğim paraları yemekle meşgul olacağım eee asalak olmak kolay değil ..iyi geceler ..

Çok sayfa yazılmış cevabı vardır mutlaka ama belkı adam tensel temastan hoslanmıyor uyurken..

Ben hıc sevmem mesela..uyuyamam sarılarak..fenalık gelir

Bence evlilikte en önemli şey sadakat ve çok iyi dost olabilmekte yani benim için önemli olan ilgiden ziyade beraber gülebilme ortak espriler olması vs .. Berqberkrn konuşmak zorunda kalmadan vakit geçirip mutlu olabiliyorsanız bence bu müthiş birşey .. Konu sahibi ; benim eşimde böyleydi ben inadına ona hep sevgi sözcükleri söyledim inadına sarıldım inadına sevgi dolu oldum sevgili olma+ evlenme toplamda 5 yıl uğraştım daha bu sene düzeldi o da sarılmaya başladı sevgi sözcükleri vs.. Yani eğer eşinizde tek sorun yada kusur odunluk ise lütfen pes etmeyin inadına devam edin eninde sonunda yola gelicek ben inanıyorum.. Eşiniz kumar oynamıyor, aldatmıyor, şiddet uygulamıyor ise yani iyi bir baba ve eş ise kısaca sadece odunluk kusuru varsa sakın onu kaybetmeyin uğraşın sonunda zafer sizin olucaktır .. Benimki 5 yıl sürdü belki sizinki hemen hallolur

Evlilik görev değildir, evlilikte eş eve geliyor çocuğuyla ilgileniyor yetinmelisin diye bir şey yoktur. Bu sırf evlenmek için evlenenlerin felsefesi gibi duruyor. Eşim, seni seviyorum demiyorsa bir süredir tüm enerjim düşüyor. Çünkü aşığım, sevilmek istiyorum. Ben onun için sadece yemek yapan, çamaşırlarını yıkayan, ortak çocuğunun olduğu kadın gibi olamam. Ya beni sevecek ya gidecek. Eve ve çocuğa baksa ne bakmasa ne ben çalıştıktan sonra. Ben zaten kendimi idare edebilirim maddi desteğine ihtiyacım yok, manevi desteğine ihtiyacım var benim. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum efnann, seviyorsan eşini sevildiğini bilmek istiyorsun. Görev icabı evliliği yürütsen böyle hissetmezsin. Duygularının bitmesi gerek bunun için de.

Evliliğe yenilmissiniz. Sizi sevmediği aanlamına gelmez ama eskisi gibi size bayilmiyorda besbelli. Konusup nedenini öğrenin olmadi bir evlilik terapistine gidin.. Daha kisa suredir evlisiniz ne yapip edip isitin aranizi.. Biraz uzaklasmak da iyi gelebilir.

Mutsuz evliliğini bir baskasina empoze etmeye calisan bir vaka:) bu kadar belli etmeyin kendimizi komik oluyor..
........

Konu sahibi derdinize gelirsek esinizden beklentilerinizi çekin ve her zamankinden farklı olun. Ornegin mesaj atmalar aramalar yanasmalar sarilmalar hepsini birakin ve gayeett mutlu bir tablo cizin bir zamandan sonra "bizim hatun bana yapismadan duramazdi ne oldu ya buna" diye yamacina geliverir...

Yani belki sorun sizin çok israrci olmanizdir

Mutsuz evliliğini bir baskasina empoze etmeye calisan bir vaka:) bu kadar belli etmeyin kendimizi komik oluyor..
........

Konu sahibi derdinize gelirsek esinizden beklentilerinizi çekin ve her zamankinden farklı olun. Ornegin mesaj atmalar aramalar yanasmalar sarilmalar hepsini birakin ve gayeett mutlu bir tablo cizin bir zamandan sonra "bizim hatun bana yapismadan duramazdi ne oldu ya buna" diye yamacina geliverir...

Yani belki sorun sizin çok israrci olmanizdir
bir başkasina empoze etmek derken neyi kasteddoginizi hiç anlamadim bu bir başkası eşim oluyosa eğer evlilik.iki kişiden oluşur o da bu iki kişinin diyer üyesi

Evlilik görev değildir, evlilikte eş eve geliyor çocuğuyla ilgileniyor yetinmelisin diye bir şey yoktur. Bu sırf evlenmek için evlenenlerin felsefesi gibi duruyor. Eşim, seni seviyorum demiyorsa bir süredir tüm enerjim düşüyor. Çünkü aşığım, sevilmek istiyorum. Ben onun için sadece yemek yapan, çamaşırlarını yıkayan, ortak çocuğunun olduğu kadın gibi olamam. Ya beni sevecek ya gidecek. Eve ve çocuğa baksa ne bakmasa ne ben çalıştıktan sonra. Ben zaten kendimi idare edebilirim maddi desteğine ihtiyacım yok, manevi desteğine ihtiyacım var benim. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum efnann, seviyorsan eşini sevildiğini bilmek istiyorsun. Görev icabı evliliği yürütsen böyle hissetmezsin. Duygularının bitmesi gerek bunun için de.
evet bu duygularimi anlattigimda.aldıgm cevap ben akşama kadar çalisìyorum sizin için bu ben de zaten evde.onun nesi oluyorum o bana ekmek getorsin ben onun yemeyini pisiriyim ne zaman isterse gelsin yanaşsn o mu yaniiii

Evliliğe yenilmissiniz. Sizi sevmediği aanlamına gelmez ama eskisi gibi size bayilmiyorda besbelli. Konusup nedenini öğrenin olmadi bir evlilik terapistine gidin.. Daha kisa suredir evlisiniz ne yapip edip isitin aranizi.. Biraz uzaklasmak da iyi gelebilir.
evet bir evlilik terapistine gitmeyi.coook.önerdim ama sorunlarimizi.elin insanina anlatamam diyo daha ne.diyim.kiiii

bir başkasina empoze etmek derken neyi kasteddoginizi hiç anlamadim bu bir başkası eşim oluyosa eğer evlilik.iki kişiden oluşur o da bu iki kişinin diyer üyesi
İlk yorumum size karsi degildi. Bu mutsuzluğu kabullenmenizi söyleyen kisiyeydi

Çok sayfa yazılmış cevabı vardır mutlaka ama belkı adam tensel temastan hoslanmıyor uyurken..

Ben hıc sevmem mesela..uyuyamam sarılarak..fenalık gelir
Aynen ya. Ben de düşünürdüm niye boyle oluyorumki diye. Hakikaten niye öyle oluyorki?
Evladim haric kimseyle dip dibe sarılmış dolanmış vaziyette yatamiyorum. İstemedigimden degil. Duramiyorum. Fenalik geliyor. Hatta durayim diye deniyorum dakikalar sürüyor, oda gayretimle

X