niye böyle oldun be adammm

Külkedisi halimle mutluyum ama ben farkında mısın ? Bilmem anlatabildim mi ?
Öyle her ilgi isteyen boşansaydı ooo memlekette anasız babasız bir ton çocuk olurdu iyi ki bir sürü külkedimiz var.

Mutsuz anne ,mutlu çocuklar yetiştiremez ..Uçaklarda neden önce maskeyi kendinize ,sonra çocuğunuza takın derler hiç düşündün mü ? Eğer sen iyi olursan onlara da yardım edebilirsin ..

ben kadını çiçeğe benzetiyorum hep ,ister ilgi de ,ister şımartılmak ,o olmazsa kuruyor kadın ..Zaten kadın olmak çok zor bırak bari kocadan ilgi istesin ..
Elbette ki ideali ince nazik ilgili bi adamdir ama turk erkeklerinin cogu evlenince odunlasiyor. Napalim kulturel bir sey orta dogu kafasi iste. Al birini vur birine bosansan nolacak. Adam ahlakli dogru durust sorumluluk sahibi adam gibi adamsa sirf ilgisi nezaketi az diye bosamam. Yok ahlaksizsa etegimde dolansa da isime gelmez.

Mutsuz anne ,mutlu çocuklar yetiştiremez ..Uçaklarda neden önce maskeyi kendinize ,sonra çocuğunuza takın derler hiç düşündün mü ? Eğer sen iyi olursan onlara da yardım edebilirsin ..
Valla anam da senin gibi düşünüyordu ama senaryo öyle gitmiyor işte evde ki hesap çarşıya uymuyor .Bir şeyler biliyoruz ki konuşuyoruz.
Sen gel beni dinle zararlı çıkmazsın , ne kadar az beklenti o kadar büyük mutluluk.

Valla anam da senin gibi düşünüyordu ama senaryo öyle gitmiyor işte evde ki hesap çarşıya uymuyor .
Sen gel beni dinle zararlı çıkmazsın , ne kadar az beklenti o kadar büyük mutluluk.

siz kapınıza asılan ekmekle yetinin ,benim için Aşk daha önemli ..

Elbette ki ideali ince nazik ilgili bi adamdir ama turk erkeklerinin cogu evlenince odunlasiyor. Napalim kulturel bir sey orta dogu kafasi iste. Al birini vur birine bosansan nolacak. Adam ahlakli dogru durust sorumluluk sahibi adam gibi adamsa sirf ilgisi nezaketi az diye bosamam. Yok ahlaksizsa etegimde dolansa da isime gelmez.

Seni severim ,aklı başında ,tutarlı kadınsın,fikirlerini beğenirim,gözlerim forumda seni arar ..Sende böyle dersen ,ben bir daha evlenemem ,bu adamların nescafe gibi üçü bir yerde olanı yok mu yahu :KK61:

Seni severim ,aklı başında ,tutarlı kadınsın,fikirlerini beğenirim,gözlerim forumda seni arar ..Sende böyle dersen ,ben bir daha evlenemem ,bu adamların nescafe gibi üçü bir yerde olanı yok mu yahu :KK61:
Gokcecim senin bosanma kararin dogru kocanda ahlak zaafiyeti var. O adamdan cocuk yapmayip yolunda yurumelisin. Ama bir gun baska bir adamla evlenirsin asude her sey ok ama ilgisiz dersin o zaman kiz bos ver kusur kalsin ilgisi derim.

Gece gece güldürdün beni yahu , ne diyeyim çocuğun anne açım dediğin de aşkınızla doyuyorursunuz artık.:kk77:
ha bu arada küçümsediğiniz ekmeğe rabbim muhtaç etmesin sizi.

Ben ekmeği küçümsemiyorum hanımefendi ..Tribünlere oynayacağım diye rica ediyorum konuyu saptırmayın ..Ben kendi çocuğumun karnını doyuramayacaksam ,ne diye çocuk doğurayım ..Siz benim ne iş yaptığımı biliyor musunuz ? Ben sizin fikirlerinize uymak zorunda mıyım ? Sırf kocam aç karnımızı doyuracak diye ,sırf benim geçimimi sağlayacak diye asalak gibi mi yaşayayım ..Hayret bir şey ya ..

Gokcecim senin bosanma kararin dogru kocanda ahlak zaafiyeti var. O adamdan cocuk yapmayip yolunda yurumelisin. Ama bir gun baska bir adamla evlenirsin asude her sey ok ama ilgisiz dersin o zaman kiz bos ver kusur kalsin ilgisi derim.

inşallah 10 gün sonra döncem ülkeye ,sırf bu dava için ..Çok çekişmeli geçecek ,tırsıyorum biraz ama umarım çirkefleşmez :KK43:
Konuyu dağıtmayayım ..

Ben ekmeği küçümsemiyorum hanımefendi ..Tribünlere oynayacağım diye rica ediyorum konuyu saptırmayın ..Ben kendi çocuğumun karnını doyuramayacaksam ,ne diye çocuk doğurayım ..Siz benim ne iş yaptığımı biliyor musunuz ? Ben sizin fikirlerinize uymak zorunda mıyım ? Sırf kocam aç karnımızı doyuracak diye ,sırf benim geçimimi sağlayacak diye asalak gibi mi yaşayayım ..Hayret bir şey ya ..
E boşan kuzum gören zorla evli tutuyoruz sanacak , ayrıca sana çocuk doğur diyen mi oldu , benim için aşk önemlidir diyip kendini shakespeare sanan sensin kim tribünlere oynuyor .
Komik olma allah aşkına .
Kocanın ahlak sorunları varmış ordan müneccimemi benziyorum , yarım yamalak bilgi veriyorsun .
Ahlak sorunları olan biriyle evli olman da neyse işte iyi geceler.

Gece gece güldürdün beni yahu , ne diyeyim çocuğun anne açım dediğin de aşkınızla doyuyorursunuz artık.:kk77:
ha bu arada küçümsediğiniz ekmeğe rabbim muhtaç etmesin sizi.

Ya niye herkese kendini yasadigini dogru gostermeye calisiyorsun herkes kaderimse cekerim modunda gezmiyor burda banada cok asabisin, abartiyorsun ,kocan kacar ,benimki olsa kapiya koyar bu ne filan dediler aman ben fedakarim ,aman allttan aliyorum diyorlar
o mutlu olsun bu mutlu olsun diye yasiyorlar
...umrumda mi ben asabiyim cogu zaman ....ama oyle ama boyle istedigimi aliyor muyum aliyorum ..suan kocamla aram iyi mi iyi mutluyum evet ben mutluysam illaki sonunda esimide kirdiysamda mutlu ettim sonunda gerisi fisss.. herkes herseyi cekemez evliligim bozulmasin o olmasin bu olmasin diye ot gibi yasayamaz herkesin karakteri sartlari farkli

Son düzenleyen: Moderatör:
E boşan kuzum gören zorla evli tutuyoruz sanacak , ayrıca sana çocuk doğur diyen mi oldu , benim için aşk önemlidir diyip kendini shakespeare sanan sensin kim tribünlere oynuyor .
Komik olma allah aşkına .
Kocanın ahlak sorunları varmış ordan müneccimemi benziyorum , yarım yamalak bilgi veriyorsun .
Ahlak sorunları olan biriyle evli olman da neyse işte iyi geceler.

Benim kocam benimle ilgilenmiyor dedim mi ben ? Yorumlarım konu sahibinin konusuyla alakalı ..İlgisiz kocaya binaen ..Ben kendimi bir şey sanmıyorum ..İster boşanırım ,ister ahlak yoksunu kocamla ölene kadar evli kalırım ..Bu sizi hiç ilgilendirmez ..Siz kim oluyorsunuz da benim evliliğimi eleştiriyorsunuz ..Siz bu hakkı kim veriyor ..Bel altı vuracak kadar çirkinleşebiliyorsunuz ..Ahlak sorun biriyle evli olmam neyse ne demek ,hakediyor muyum bunu ??? Size biraz düstur diliyorum ,ağzınızdan ,parmaklarınızdan çıkana dikkat edin ..
Sizin kapı komşunuz değilim ben ..Bu ne lakayıtlık ,bu ne densizlik ..

Vallahi uzuldum.

Bizim isyerinde de boyle bir herif var, her gun aksam 10a kadar calisiyor. Neden bu saate kadar calisiyorsun dedim bir gun, bana eve gidip napicam dedi. Ben de ne guzel esin var, git onunla ol, elindekilerin, guzel evliliginin kiymetini bil dedim. O da phufffffff gibi bir ses cikardi yanit olarak.

Kimbilir ne askla sevgiyle evlendiniz, siz de , bu cift de ama insanlar gercekten ellerindekinin kiymetini bilmiyor. Diyecek bir seyim yok, bence konusun, benim ilgiye sevgiye ihtiyacim var diyin.
Ben bazen kahvede oturan adamları görürüm. Resmen nefret ediyorum ya. Kahvede 4 çay içeceğine in eşinle sahile 2 şer çay iç. Çocuğunu parka götür. DHA bisürü şey. Kahvede kakara kikiri eve gelince Mendebur surat . Kumandayı kimseye vermez. Tv izliyor diye kimse çıt çıkaramaz.

Niye evlendin ozaman niye. Neydi o kadının suçu diye kahvenin orta yerine geçip bağırasım geliyor.

Onları görünce babam ve anneme olan ilgisizliği kahve aşkı geliyor sanırım aklıma

Benim kocam benimle ilgilenmiyor dedim mi ben ? Yorumlarım konu sahibinin konusuyla alakalı ..İlgisiz kocaya binaen ..Ben kendimi bir şey sanmıyorum ..İster boşanırım ,ister ahlak yoksunu kocamla ölene kadar evli kalırım ..Bu sizi hiç ilgilendirmez ..Siz kim oluyorsunuz da benim evliliğimi eleştiriyorsunuz ..Siz bu hakkı kim veriyor ..Bel altı vuracak kadar çirkinleşebiliyorsunuz ..Ahlak sorun biriyle evli olmam neyse ne demek ,hakediyor muyum bunu ??? Size biraz düstur diliyorum ,ağzınızdan ,parmaklarınızdan çıkana dikkat edin ..
Sizin kapı komşunuz değilim ben ..Bu ne lakayıtlık ,bu ne densizlik ..
Ya sen benimle neden tartışıyorsun ki ben anlamıyorum , sen yazdıkça konu sahibi sen sanıyorum .

Yok ama madem yeri geldi diyeyim aç bak çine gitmekle ilgili konuna , neler yazmışım sana orada.
Ayrıca kocasına 40 bin tl kredi çektirip eğitim alan birinin asalaklıktan bahsetmesi çok ironik.

Acikcasi uyurken esimin parmagi bile bana degse fena kasiliyorum sinirleniyorum. Uyumadan once sariliriz ederiz sonra da herkes köşesine cekilip uyur.
Belki sizin esiniz de öyle. Uyumadan önce de mi hic sarilmiyor?

Ya sen benimle neden tartışıyorsun ki ben anlamıyorum , sen yazdıkça konu sahibi sen sanıyorum .

Yok ama madem yeri geldi diyeyim aç bak çine gitmekle ilgili konuna , neler yazmışım sana orada.
Ayrıca kocasına 40 bin tl kredi çektirip eğitim alan birinin asalaklıktan bahsetmesi çok ironik.

1) Siz kendinizi prenses sanıyorsunuz diye üzerimize yorum yaptın ,size cevap verdim .
2) Nereye yorum yapacağım sizi hiç ilgilendirmez ..
3) Ben bu konuda kendi evliliğimden bahsetmedim ,ilgisiz koca hakkında düşüncelerimi yazdım .
4)İçten içe yok çok komiksin,yok güldüm diyen ,tartışma çıkaran ve benim evliliğimi ortaya çıkaran sizsiniz ..
5) Ahlak yoksunu adamla evli olman da neyse..... Diyerek laf sokma çabasına giren de ..
6)Ben ister kırk bin çektiririm ister 100 bin demek ki çektirebilmişim ..
7)Ya sizin gibi ekmeğe talim etseydim ..
iyi geceler ...

1) Siz kendinizi prenses sanıyorsunuz diye üzerimize yorum yaptın ,size cevap verdim .
2) Nereye yorum yapacağım sizi hiç ilgilendirmez ..
3) Ben bu konuda kendi evliliğimden bahsetmedim ,ilgisiz koca hakkında düşüncelerimi yazdım .
4)İçten içe yok çok komiksin,yok güldüm diyen ,tartışma çıkaran ve benim evliliğimi ortaya çıkaran sizsiniz ..
5) Ahlak yoksunu adamla evli olman da neyse..... Diyerek laf sokma çabasına giren de ..
6)Ben ister kırk bin çektiririm ister 100 bin demek ki çektirebilmişim ..
7)Ya sizin gibi ekmeğe talim etseydim ..
iyi geceler ...

Takılma hızını alamayan konu sahibinin konusunu birakip uyenin eski konusundan yorumlara başlıyor hep aynı terane ...

Ben yorum yaptim ama konu baska yerlere gelmis.
Arkadaslar bu sizin konunuz degil neden tartisiyorsunuz?
Ikinizde birbirinize kırıcı seyler soyluyorsunuz, cok ayıp. ..

X