Sizden cevap gelmedi ama ben ilk defa dün gece kullandım yorumumu yazıyorum :)
Ben beyaz tenliyim, ama Nivea Summer Beauty'nin orta-koyu tenler için olanınını aldım daha iyi bronzlaştırsın diye :)
Yatmadan önce duş aldım ve ölü derileri atsın diye duş alırken vücut scrub'ı kullandım ama siz keselenebilirsiniz de... Daha sonra iyice kurulandım ve losyonu bütün vücuduma sürdüm. Yüzüme ve boynuma ekstra sürdüm daha çok bronzlaşmasını istediğim için... Sonra tamamen kuruyana kadar bekledim ve giysilerimi giydim. Sonra da yattım.
Şimdiii, bi kere sabah kalktığımda baya bronzdum. Beyaz tenliler için 4-5 belki de 5-6 günlük bi bronzluk, buğday-esmer ten arasıydım. Kol içlerim vs her yerim bronzdu, lekelenme yapmadı. Turuncu asla değildim. Gece yatarken kötü kokuyordu losyon, kına gibi kokuyordu sanki ama o koku da geçmişti kokusuzdum
Giysilerime yatağa vs leke bırakmamıştı ki benim yatak çarşaflarım beyaz!! :) Yani memnun kaldım, işini yapmıştı.
Ama ben lekelerimi kaybetmek için almıştım, işe yaramadı. Lekelerime nemlendirici uygulamadım, direk her yerime sürdüm losyonu, e o da lekelerimi de koyulaştırmış ve hala belirginler
Bu gece yatarken lekelerimin üstüne arkadaşın tavsiye ettiği gibi kulak pamuğuyla nemlendirici sürüp ondan sonra losyonu bütün yüzüme sürücem, bu sefer eminim sonuç daha farklı olur. İşte bu kadar, ben memnun kaldım ve baya bronzum şu an, size de öneririm :)) Sorularınız varsa onları da cevaplarım :)