Güneş Kremleri Nivea'nın bronzlaştırıcı kremini kullanan var mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar geçen sene düğün için DOVE bronzlaştırıcı krem almıştım;fakat istediğim sonucu elde edemedim :KK43: Bu sene NIVEA çıkarmış ve Nıvea genelde daha iyidir diye düşünüyorum.Kullanan var mı aranızda?Ona göre almak istiyorum.

Teşekkürler şimdiden... a.s.

bende yeni aldım niveanın bronzlastırıcısı ama acıkcası pek istediğim sonucu alamadım böyle sarımtırak bir renk yapıyor pek hosuma gitmedi acıkcası doğal durmuyor:1no2:

Yaaaaa :KK43: Bnde Dove'dan memnun kamamıştım.Genelde nivea'nın ürünleri daha iyi olur diye sormuştum.Kafam karıştımirmirmirmir

benim tenim orta renkli ve orta koyu tenliler icin olanini aldim..4 gundur kullaniyorum gercekten cok ise yaradi..ustelik cildimi yumusacik yapti

Arkadaşlar geçen sene düğün için DOVE bronzlaştırıcı krem almıştım;fakat istediğim sonucu elde edemedim :KK43: Bu sene NIVEA çıkarmış ve Nıvea genelde daha iyidir diye düşünüyorum.Kullanan var mı aranızda?Ona göre almak istiyorum.

Teşekkürler şimdiden... a.s.

ben dove da kullandım niveanın sprey bronzlaştırıcısını da kullandım

dove daha iyi

nivea leke yaptı kıyafete, ama sprey olan, losyon gibi olanını kullanmadım

Valla aklım karıştı arkadaşlar. Bende Dove biraz vardı ve şimdi içine nemlendirici başka bir krem koydum.O şekilde kullanıyorum. Ama hala bi bronzluk yok :KK43: Nivea'nın sitesinde de hoş yorumlar var;ama genel anlamda Dove daha iyi anlaşılan.Teşekkür ederim herkese.

bende nıveanın kullanıyorum 3 gün oldu dün orta koyu ten için olanı aldım
bende gayet güzel etkisini gösterdi suanda hafif bi bronzluk var lekede yapmadı kıyafetimede bulasmadı
ben acayip memnunum kokusuda süper bu arada

bu bronzlaştırıcıların kalıcılığı ne kadar oluyor bilen varmı?

valla arkadaşlar ben loreal aldım.üzerinde 7 gün boyunca hergün sür yazıyor.aslında 3. günde çok güzel bir bronzluk elde ettim ama 7 güne tamamladım.bu seferde çok koyu oldu tenim.ve banyo yapınca akma oluyor.ilk banyoda bişey olmuyor o kadar ama 2. banyodan sonra kese yapıp yenilemek lazım.çünkü banyoda akıyor renk biraz ve açılmalar oluyor.üzerine tekrar krem sürüncede açılan yerlerle açılmayan yerler arasında ton farkı oluyor.bence loreal başarılı bu konuda.yani hemen hemen tüm brozlaştırıcıları araştırdım ve hepsinde ayn sorunlar var.ama dove hakkında da güzel yazılar okudum.benim düşüncem ve tavsiyem 3 gün boyunca hergün kullanın.daha sonra 2 gün ara vererek uygulamaya devam edin.ve renklerde akma,açılma oluncada keselenip yeniden uygulama yapın.ben bu sefer öyle yapmayı planlıyorum

kızlar ben bronzlastırıcı kremlerle uğraşmayı bıraktımm ve bugün tüm cesaretimi toplayıp solaryuma girdimm:lepi:

ya arkadaşlarbu bronlaştırıcı sivilce lekelerini saklarmı kaybedermi fikriniz varmı

ya arkadaşlarbu bronlaştırıcı sivilce lekelerini saklarmı kaybedermi fikriniz varmı

Bende çok merak ediyorum onu ya 3 Nisan da düğün var straplez abiye aldım üstelikte kısa ama sırt bölgemde 6-7 tane sivilce çıktı nivea'nın mendillerinden kullanmayı planlıyorum kullanan arkdslarım çok memnunlar kuaförüm de aynısını söyledi ama gerçekten kapatır mı biliyorum birde parlak gösteriyor mu bacakları falan sexi durması da çok önemli yerimseniben

evet tabi ki. renk koyulaştıkça izlerin belirginliği azalır. pembe pembe durmazlar öyle. fakat çok sık değilse de arada bir solayuma gitmek lazım. + bronzlaştırıcı ile cildin canlı rengini korumak için.

Yıllarca solaryuma girdikten sonra zararlarını düşünerek vazgeçtim ve otobronzanlara başladım bende..Otobronzanlar sivilce lekelerini ve kabuklu yaraların rengini koyulaştırıyor ve daha belirgin hale getiriyor.Bunu önlemek için otobronzanı sürmeden önce sivilcelerinizin ve yaraların üzerine kulak çubuğu ile nemlendiricinizden sürün daha sonra otobronzanı uygulayın...yerimseniben

Yıllarca solaryuma girdikten sonra zararlarını düşünerek vazgeçtim ve otobronzanlara başladım bende..Otobronzanlar sivilce lekelerini ve kabuklu yaraların rengini koyulaştırıyor ve daha belirgin hale getiriyor.Bunu önlemek için otobronzanı sürmeden önce sivilcelerinizin ve yaraların üzerine kulak çubuğu ile nemlendiricinizden sürün daha sonra otobronzanı uygulayın...yerimseniben

teşekkürler opuyorumnanaktan

Maalesef bronzlaştırmak yerine vücudu boyuyo bu ürünler. Dilerseniz kullandıktan sonra kese yapın. Çıkana inanamayacaksınız..:KK37:

Kesinlikle bu ürün çok dikkatimi çekti, Ben alma kararı verdim en kısa sürede alacağım, Sana da tavsiye ederim iyi bir ürüne benziyor.

ben dove da kullandım niveanın sprey bronzlaştırıcısını da kullandım

dove daha iyi

nivea leke yaptı kıyafete, ama sprey olan, losyon gibi olanını kullanmadım

Nivea'nın sprey bronzlaştırıcısı otobronz bir ürün değil canım, güneşle bronzlaştıran bir ürün, yanlış konudasın :)

Valla aklım karıştı arkadaşlar. Bende Dove biraz vardı ve şimdi içine nemlendirici başka bir krem koydum.O şekilde kullanıyorum. Ama hala bi bronzluk yok :KK43: Nivea'nın sitesinde de hoş yorumlar var;ama genel anlamda Dove daha iyi anlaşılan.Teşekkür ederim herkese.

Nemlendiriciyle karıştırırsan yoğunluğu azalır, etkisi de azalır tabii. Onun içinde zaten nemlendirici vardı, koymana gerek yoktu canım :)

bende nıveanın kullanıyorum 3 gün oldu dün orta koyu ten için olanı aldım
bende gayet güzel etkisini gösterdi suanda hafif bi bronzluk var lekede yapmadı kıyafetimede bulasmadı
ben acayip memnunum kokusuda süper bu arada

Ten rengin ne acaba açık mı koyu mu onu merak ettim :KK70:

Ben de bunun için Nivea Summer Beauty otobronlaştırıcının orta-koyu rengini aldım beyaz tenli olmama rağme, bakalım ne olacak, daha hiç kullanmadım bu gece başlıyorum :) Ama kuzenim Dove'u kullanmış dedi ki gece yatmadan önce bembeyazdım sabah bi kalktım Çağla Şikel olmuşum :) O da beyaz tenliydi, orta-koyu rengini almış yanlışlıkla.

Bende çok merak ediyorum onu ya 3 Nisan da düğün var straplez abiye aldım üstelikte kısa ama sırt bölgemde 6-7 tane sivilce çıktı nivea'nın mendillerinden kullanmayı planlıyorum kullanan arkdslarım çok memnunlar kuaförüm de aynısını söyledi ama gerçekten kapatır mı biliyorum birde parlak gösteriyor mu bacakları falan sexi durması da çok önemli yerimseniben

Parlak göstermez canım sadece bronzlaştırır :) Parlak göstermesi için Dove'un Silk Glow muydu öyle bi losyonu var, cilde parlaklık veriyor :)

Canım gerçekten mi? Peki nemlendirici sürüp sonra uygulayınca sonuç ne oluyor? Lütfen bana bu konuda yardımcı olur musun, hı bi de sivilce "lekeleri"ne de nemlendirici sürmemiz gerekiyo mu? Şimdiden teşekkürler bilgilendirdiğin için :) <3

Kesinlikle bu ürün çok dikkatimi çekti, Ben alma kararı verdim en kısa sürede alacağım, Sana da tavsiye ederim iyi bir ürüne benziyor.

Ben bugün aldım, gece uygulayıp sabah sonucu yazıyorum :) Bakalım nası olucak :KK70:

Sizden cevap gelmedi ama ben ilk defa dün gece kullandım yorumumu yazıyorum :)
Ben beyaz tenliyim, ama Nivea Summer Beauty'nin orta-koyu tenler için olanınını aldım daha iyi bronzlaştırsın diye :)
Yatmadan önce duş aldım ve ölü derileri atsın diye duş alırken vücut scrub'ı kullandım ama siz keselenebilirsiniz de... Daha sonra iyice kurulandım ve losyonu bütün vücuduma sürdüm. Yüzüme ve boynuma ekstra sürdüm daha çok bronzlaşmasını istediğim için... Sonra tamamen kuruyana kadar bekledim ve giysilerimi giydim. Sonra da yattım.
Şimdiii, bi kere sabah kalktığımda baya bronzdum. Beyaz tenliler için 4-5 belki de 5-6 günlük bi bronzluk, buğday-esmer ten arasıydım. Kol içlerim vs her yerim bronzdu, lekelenme yapmadı. Turuncu asla değildim. Gece yatarken kötü kokuyordu losyon, kına gibi kokuyordu sanki ama o koku da geçmişti kokusuzdum :KK70: Giysilerime yatağa vs leke bırakmamıştı ki benim yatak çarşaflarım beyaz!! :) Yani memnun kaldım, işini yapmıştı.
Ama ben lekelerimi kaybetmek için almıştım, işe yaramadı. Lekelerime nemlendirici uygulamadım, direk her yerime sürdüm losyonu, e o da lekelerimi de koyulaştırmış ve hala belirginler :KK43: Bu gece yatarken lekelerimin üstüne arkadaşın tavsiye ettiği gibi kulak pamuğuyla nemlendirici sürüp ondan sonra losyonu bütün yüzüme sürücem, bu sefer eminim sonuç daha farklı olur. İşte bu kadar, ben memnun kaldım ve baya bronzum şu an, size de öneririm :)) Sorularınız varsa onları da cevaplarım :)

X