O olgun321 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2008 33 0 25 Mart 2009 Konu Sahibi olgun321 #1 Selam Cok kuru bir cilde sahibim.. COk kuru cilt, genelde yag dengesini saglamak icin kendisi yag üretir ve bu sivilevelere nedne olur diye duymustum. Nivea sizce nasil soyle arada bir sürsemm ?
Selam Cok kuru bir cilde sahibim.. COk kuru cilt, genelde yag dengesini saglamak icin kendisi yag üretir ve bu sivilevelere nedne olur diye duymustum. Nivea sizce nasil soyle arada bir sürsemm ?
sewal84 rüyalar gerçek olsa...... Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 706 1 28 Mart 2009 Konu Sahibi olgun321 #2 çok kuru bir cilde arada bir nemlendirici sürerek hiç bir fayda sağlayamazsın.....jelle temizle tonik yada sodayla sil sonrada nemlendiricini sür hergün yap yani bi de niveanın hangi kremini süreceksin anlamadım...
çok kuru bir cilde arada bir nemlendirici sürerek hiç bir fayda sağlayamazsın.....jelle temizle tonik yada sodayla sil sonrada nemlendiricini sür hergün yap yani bi de niveanın hangi kremini süreceksin anlamadım...