Arkadaşım ne alaka ya? Sanane insanlarla allah arasındaki ilişkiden? Allahın getirdiği kurallara en çok kim uyuyor bunun hesabını yapmak sana mı kaldı? Baştaki yorumlarında gerçekten hak vermiştim, çünkü ben de açık kapalı herkes birbirine saygı duysun düşüncesindeyim, çarşaf hoşuma gitmiyor ama benim giydiğim mini etek de kimisinin hoşuna gitmeyebilir, Kısacası kendi hoşumuza gitmiyor diye kimseye karışmaya hakkımız yok, içten içe sevmeyebilirsin mecbur değilsin ama saygı duymak zorundasın. Bu noktalarda sana katılıyorum da Atatürkün inkılaplarından bahsedenlere Allah ila örnek vermek ne demek? Ne kadar çirkinleşmişsin son kısımlarda. Başta "Ne güzel düşünmüş" dediğim insan da sonlara doğru kendi gibi olmayanlara saldırıyor resmen. Zaten senin hoşuna gitmeyen şey insanların kendi gibi olmayanlara saygı duymuyor olması değil miydi? Sen neden saygı duymuyorsun bu insanlara? Atatürkü Allaha bağlamak falan çok yanlış gerçekten, kimsenin günahları(eğer günahsa) sizi alakadar etmiyor. Arkadaşın yazdığında ters bi şey yok, allah da kural koydu bilmemne, size ne canım yok artık
Ben bunun hesabını mı sormuşu insanlara yoksa bana mudaha edenlere Allahın emirleri sizin bana emrettiklerinizden üstündüre mü demek istemişim.
Yuh yani getrisdiğiniz yerlere.
Konuda tepki verilmesi gerekekn onca knoudan alıntınıza da şok oldum
ohh bee. sağol mune. millet habire bu ülkenin dini islamdır deyip durdu kapadığın konuda.
hayır ülkenin dini yoktur. laik bir üllkedir çünkü dediğim halde direttiler durdular.
artık şunu anlayın. bu ülkenin dini yoktur. nokta.
İnanç adına yapılanlara laiklik inkılap adına karşı çıkan üyeler varkenArkadaşım ne alaka ya? Sanane insanlarla allah arasındaki ilişkiden? Allahın getirdiği kurallara en çok kim uyuyor bunun hesabını yapmak sana mı kaldı? Baştaki yorumlarında u gerçekten hak vermiştim, çünkü ben de açık kapalı herkes birbirine saygı duysun düşüncesindeyim, çarşaf hoşuma gitmiyor ama benim giydiğim mini etek de kimisinin hoşuna gitmeyebilir, Kısacası kendi hoşumuza gitmiyor diye kimseye karışmaya hakkımız yok, içten içe sevmeyebilirsin mecbur değilsin ama saygı duymak zorundasın. Bu noktalarda sana katılıyorum da Atatürkün inkılaplarından bahsedenlere Allah ila örnek vermek ne demek? Ne kadar çirkinleşmişsin son kısımlarda. Başta "Ne güzel düşünmüş" dediğim insan da sonlara doğru kendi gibi olmayanlara saldırıyor resmen. Zaten senin hoşuna gitmeyen şey insanların kendi gibi olmayanlara saygı duymuyor olması değil miydi? Sen neden saygı duymuyorsun bu insanlara? Atatürkü Allaha bağlamak falan çok yanlış gerçekten, kimsenin günahları(eğer günahsa) sizi alakadar etmiyor. Arkadaşın yazdığında ters bi şey yok, allah da kural koydu bilmemne, size ne canım yok artık
İnanç adına yapılanlara laiklik inkılap adına karşı çıkan üyeler varken
Senin düşüncelerin Allah ın yanında hiç bile değil demek mi Allah ile kul arasına girip hesap yapmak demek oluyor???
Yoksa asıl çirkinlik bazı ideolojik fikirleri uğruna insanlara gerici çarşafa çuval ve yamaç paraşütü esprisi yapmak mı??
Allahın emri senin isteklerinden üstün demek kul ile Rabbin arasına girmek midir???
Monarşinin de laik hukuk devletinin de bizi beklediği yok.........eşşek gibi ölene kadar çalışacaksınız ..........taşeronlaşmış bir sistem içersinde monarşinin özlemini duyarken çocuklarınîz ve sizler köle gibi yaşayacaksınız ama çarşaf giymek serbest.........belki çalınanlardan birkaç kırıntı da size düşer..........
Üzülmeyin çarşaf giyip sarık takmak serbest......
Haklar verilmez ......haklar alınır........böyle bedavadan verilince değersiz oluyor demekkiBazen Atatürk bizlere seçme-seçilme hakkı vermekle iyi mi yaptı diye düşünüyorum.Sürüne sürüne,çatır çatır kendimiz almaya çalışsaydık o zaman da bu muhabbetler döner miydi acaba ? Dur bakayım,valla dönerdi.
Haklar verilmez ......haklar alınır........böyle bedavadan verilince değersiz oluyor demekki
Üzgünüm ben bu kadar anlayışlı olamıyorum çünkü kadın adam ona Osmanlı devam ediyor dediği için buralara kadar geldiniz.Onun bence artık buralardan kastettiği şey her yerdesiniz demek..Ve bende katılıyorum üzgünüm ama 2014 yılında hala böyle giyinen insanlar olması kesinlikle çağ dışı..Kapalı bir bayana bir şey demiyorum tabiki inancıdır örtünür tabi ki ama çarşafmış cüppeymiş kimse kusura bakmasın ama burası Arabistan değil Türkiye Cumhuriyeti.Ve ikinci kınadığım nokta laikçi diye bir kelime olmaz Laik diye bir kelime olur ve o da kişiler hakkında konuşulmaz ülkeler hakkında konuşulur.Laikliği savunan bir kadın ve ben çok takdir ettim.Artık açın gözünüzü görmüyormusunuz ölüyoruz..
Ben de sözde rahatsız olduğunuz tahammülsüzlük konusundaki tavrınıza şok oldum, çünkü siz de kendiniz gibi olmayana oldukça tahammülsüzsünüz. Bu yüzden dayanamadım ve yazdım ama banlanmışsınız zaten, o yüzden konuşamayacağız sanırım
Herkes aynı şeylere inanmadığı için Allah ile senin aranda kalması gerekir...........inanç özgürlüğünün sınırları diğer insanların özgürlük sınırları kadardır...........toplumlar insanlardan üstündür............birarada yaşamanın kuralları senin neye inandığından daha önemlidir.........
PEPEEEE!!!
Bak bunu yazmışsın:
''Herkes aynı şeylere inanmadığı için Allah ile senin aranda kalması gerekir...........inanç özgürlüğünün sınırları diğer insanların özgürlük sınırları kadardır...........toplumlar insanlardan üstündür............birarada yaşamanın kuralları senin neye inandığından daha önemlidir........''
Bunu yazma gereğin ve amacın nedir hangi yöndedir bilmem.
Madem Allah ile benim aramda neden Allahın emirlerine uyduğm zaman bana gerici yobaz damgası vuruluyor??
Birarada yaşamanın kuralları benim çarşafımdan mı geçiyor?
Ben de onu diyorum işte kimseye zararı yokken insanlar neden mudahale ediyor?
Kimmse benim inandığım gibi inanmak zorunda değil,ama Allah ın emirlerine uyma hakkımı engelleme yetkileri yok!
Seni ne ilgilendirir?ÜStelik bu kez konu tam da bunun üzerineyken?sürekli siyaset topiklerindesin ama yaptığın yorumlar hep din Allah Kuran bilmem ne ya burası sıyaset topıgı ne zaman farkına varıcaksın acaba
Seni ne ilgilendirir?ÜStelik bu kez konu tam da bunun üzerineyken?
nedense siyasi konular da cübbe sarık çarşaf vs vs oluyor. Eee daha ne?
beni ilgilendirir sıktın artık çünkü ayrıca mesaj içeriği boşaltmak yasak kibledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?