Nişantaşı'nda sarıklı Müslüman ile Laikçi karşılaşırsa...

Ben bunun hesabını mı sormuşu insanlara yoksa bana mudaha edenlere Allahın emirleri sizin bana emrettiklerinizden üstündüre mü demek istemişim.
Yuh yani getrisdiğiniz yerlere.
Konuda tepki verilmesi gerekekn onca knoudan alıntınıza da şok oldum

Ben de sözde rahatsız olduğunuz tahammülsüzlük konusundaki tavrınıza şok oldum, çünkü siz de kendiniz gibi olmayana oldukça tahammülsüzsünüz. Bu yüzden dayanamadım ve yazdım ama banlanmışsınız zaten, o yüzden konuşamayacağız sanırım

Sende sağol oky
Bunu laikliği anladığını sananlara da anlatamıyorum ki Ülkenin devletin dini olmaz, insanların inancı olur ve devlet tüm inançlara eşit mesafede durur.

Hanımlar,
birde şu kuralı hatırlatayım, avatarlarınızda, profillerinizde, imzalarınızda siyasi, dini ya da herhangi bir örgüte ait simgeler vb olması yasaktır. Önce kaldırmanız konusunda özelden ikaz ediyoruz, kaldırmamakta ısrarcı olanların profillerinden bu simgeleri siliyor ve uyarı veriyoruz, bilginize...

İnanç adına yapılanlara laiklik inkılap adına karşı çıkan üyeler varken
Senin düşüncelerin Allah ın yanında hiç bile değil demek mi Allah ile kul arasına girip hesap yapmak demek oluyor???
Yoksa asıl çirkinlik bazı ideolojik fikirleri uğruna insanlara gerici çarşafa çuval ve yamaç paraşütü esprisi yapmak mı??
Allahın emri senin isteklerinden üstün demek kul ile Rabbin arasına girmek midir???

Son düzenleme:
Umarim birgün monarşi gelir ))
Okuduklarim ummami kirbacladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Monarşinin de laik hukuk devletinin de bizi beklediği yok.........eşşek gibi ölene kadar çalışacaksınız ..........taşeronlaşmış bir sistem içersinde monarşinin özlemini duyarken çocuklarınîz ve sizler köle gibi yaşayacaksınız ama çarşaf giymek serbest.........belki çalınanlardan birkaç kırıntı da size düşer..........
Üzülmeyin çarşaf giyip sarık takmak serbest......

Herkes aynı şeylere inanmadığı için Allah ile senin aranda kalması gerekir...........inanç özgürlüğünün sınırları diğer insanların özgürlük sınırları kadardır...........toplumlar insanlardan üstündür............birarada yaşamanın kuralları senin neye inandığından daha önemlidir.........

Bazen Atatürk bizlere seçme-seçilme hakkı vermekle iyi mi yaptı diye düşünüyorum. Sürüne sürüne,çatır çatır kendimiz almaya çalışsaydık o zaman da bu muhabbetler döner miydi acaba ? Dur bakayım,valla dönerdi.

Haklar verilmez ......haklar alınır........böyle bedavadan verilince değersiz oluyor demekki

Haklar verilmez ......haklar alınır........böyle bedavadan verilince değersiz oluyor demekki

Kesinlikle.

Seçme-seçilme hakkımız olmasaydı,çalışmasaydık,bir erkeğin 3.veya 4.karısı olsaydık daha mutlu olacaktık sanırım.Bu bölümü her okuyuşta bu düşüncem daha da güçleniyor.

Üzgünüm ben bu kadar anlayışlı olamıyorum çünkü kadın adam ona Osmanlı devam ediyor dediği için buralara kadar geldiniz.Onun bence artık buralardan kastettiği şey her yerdesiniz demek..Ve bende katılıyorum üzgünüm ama 2014 yılında hala böyle giyinen insanlar olması kesinlikle çağ dışı..Kapalı bir bayana bir şey demiyorum tabiki inancıdır örtünür tabi ki ama çarşafmış cüppeymiş kimse kusura bakmasın ama burası Arabistan değil Türkiye Cumhuriyeti.Ve ikinci kınadığım nokta laikçi diye bir kelime olmaz Laik diye bir kelime olur ve o da kişiler hakkında konuşulmaz ülkeler hakkında konuşulur.Laikliği savunan bir kadın ve ben çok takdir ettim.Artık açın gözünüzü görmüyormusunuz ölüyoruz..

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ''laikçi'' kelimesi uyduruk ve saçma ama bütün haber sitelerinde bu şekilde alındığı için bu başlıkla aldım bana ait değil yani.
Haberi kötü niyetli,taraflı bulanlar hatta gerçek olduğuna inanmayanlara diyeceğim ise dönup bir bakın üye yorumlarına o haber uydurma da burada yazılan hakaretler de mi uydurma? Demek ki birtakım hazımsızlar hiç de az değil.Ayrıca laiklik ve demokrasi adına giyimlere bakarak insanları damgalayanlar da az değil.(onlar böyle yapınca konuyu Atatürk e getiren ben değil O kişiler oluyor!!) Demek ki uydurma olup olmaması da önemli değilmiş.Taraflı olmasına gelince, ben zaten hep söylerim Türkiyede okunacak doğru bir gazete yok. Bunun aksi bir haber olsa bunu haber yapan hçbir gazete umursamazdı tıpkı bu haberi umursamayan diğer gazeteler gibi. Ya da haber sitesi her neyse...
Sonra bunun aksi olan haberleri bu konuda paylaşanlara gelince, neden dönup çarşafa çuval diyene yamaç paraşütü diyenlere dönup tek kelam etmediniz.
saygım var AMA.... diye başlayan cümleler hiç öenmli değil,samimi de değil.Çünkü o 'ama' dan sonra başlıyor can yakıcı kelimeler...
Örnek mi???
Saygım var ama beş karış sakalı sevmem,Atam kılık kıyafet düzenlemesi getirmiş,ne işi var onların orada,heryere yayılmış,cuval giy daha iyi,git yamaç paraşütü niyetine atla biryerden,geri kafalı... vs vs
Neden bunlara tek kelime tepki gelmedi.??
Bir de daha masum göstermek için aşırı açık giyenleri de hoş görmuyorum diyorsunuz.
Taksim gezi parkında bikini ile dolaşan kadına tepki verdiniz de benim gözumden mi kaçtı??
Ya da madem bu kadar suskundunuz neden açıklara laf gelince kıyamaetler koptu bu sitede?? (ki kopmalı) Ama öyle yapıp bunda neden bu kadar suskun kaldınız??
İnsanların inançları,kafalarının içindekiler beni ilgilendirmez!!!
Amaaa, eğer o fikirler ben kimseye zarar vermediğim halde inancım adına yaptıklarıma hakaretlerle mudahale ediyorsa işte orada o kişiye DURR!!! derim.
Çünkü benim Rabbimin bana olan emri senin beyninin içinden geçenleri bana dayatmandan daha önemli. Sen inanma ama buna saygı duy!! Bunu demek mi başkalarının Allah ile kul arasına girmek oluyor yoksa onların-sizlerin yaptıkları mı??

Ha sonra ayrımcı biz oluyoruz biz laiklikten demokrasiden hoşlanmıyo oluyoruz kendinden olmayanları dışlıyor oluyoruz dönun de bir kendinize bakın!!
Yazdıklarımı tekrar tekrar okuyun 'RAB İLE KUL ARASINDA' olan şeye ben mi yoksa siz mi mudahale etmişiz? Hangimiz ?? İdrak ettiniz mi?? Çıplak gezene de saygım yok diyorsunuz ben ona da karışmam diyorum ama tahammülsüz damgasını ben yiyorum!!
Ama elhamdulillah sizin devriniz bitti!! sizin gibilerin devri bitti!!! Ben bugun üniversiteme çarşaflı giriyorum işte o gün anladım ki sizin gibiler anca klavye başında çıldırdığı ile kalacak !!
Şimdi inanan veya inanmayan gelsin ona Allahın örtunme ayetlerini açıklayayım!!

Son düzenleme:
...................................................

Son düzenleme:

Örnek verir misin? Hangi konuda kendim gibi olmayana tahammulsuzluk etmişim??

PEPEEEE!!!
Bak bunu yazmışsın:
''Herkes aynı şeylere inanmadığı için Allah ile senin aranda kalması gerekir...........inanç özgürlüğünün sınırları diğer insanların özgürlük sınırları kadardır...........toplumlar insanlardan üstündür............birarada yaşamanın kuralları senin neye inandığından daha önemlidir........''
Bunu yazma gereğin ve amacın nedir hangi yöndedir bilmem.
Madem Allah ile benim aramda neden Allahın emirlerine uyduğm zaman bana gerici yobaz damgası vuruluyor??
Birarada yaşamanın kuralları benim çarşafımdan mı geçiyor?
Ben de onu diyorum işte kimseye zararı yokken insanlar neden mudahale ediyor?
Kimmse benim inandığım gibi inanmak zorunda değil,ama Allah ın emirlerine uyma hakkımı engelleme yetkileri yok!

sürekli siyaset topiklerindesin ama yaptığın yorumlar hep din Allah Kuran bilmem ne ya burası sıyaset topıgı ne zaman farkına varıcaksın acaba

sürekli siyaset topiklerindesin ama yaptığın yorumlar hep din Allah Kuran bilmem ne ya burası sıyaset topıgı ne zaman farkına varıcaksın acaba
Seni ne ilgilendirir?ÜStelik bu kez konu tam da bunun üzerineyken?

nedense siyasi konular da cübbe sarık çarşaf vs vs oluyor. Eee daha ne?

Son düzenleme:
Seni ne ilgilendirir?ÜStelik bu kez konu tam da bunun üzerineyken?

nedense siyasi konular da cübbe sarık çarşaf vs vs oluyor. Eee daha ne?

beni ilgilendirir sıktın artık çünkü ayrıca mesaj içeriği boşaltmak yasak kibledim

beni ilgilendirir sıktın artık çünkü ayrıca mesaj içeriği boşaltmak yasak kibledim

SOn 4-5 konuma baktım din ile alakası yok :)
Sıkıldıysan takip etme beni çok basit :)
kible ne yapayım

mesaj içeriğini de doğru alıntı yapamadığım için boşalttım ama sen hırsını al da egon tatmin olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…