- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Arkadaşım ne alaka ya? Sanane insanlarla allah arasındaki ilişkiden? Allahın getirdiği kurallara en çok kim uyuyor bunun hesabını yapmak sana mı kaldı? Baştaki yorumlarında gerçekten hak vermiştim, çünkü ben de açık kapalı herkes birbirine saygı duysun düşüncesindeyim, çarşaf hoşuma gitmiyor ama benim giydiğim mini etek de kimisinin hoşuna gitmeyebilir, Kısacası kendi hoşumuza gitmiyor diye kimseye karışmaya hakkımız yok, içten içe sevmeyebilirsin mecbur değilsin ama saygı duymak zorundasın. Bu noktalarda sana katılıyorum da Atatürkün inkılaplarından bahsedenlere Allah ila örnek vermek ne demek? Ne kadar çirkinleşmişsin son kısımlarda. Başta "Ne güzel düşünmüş" dediğim insan da sonlara doğru kendi gibi olmayanlara saldırıyor resmen. Zaten senin hoşuna gitmeyen şey insanların kendi gibi olmayanlara saygı duymuyor olması değil miydi? Sen neden saygı duymuyorsun bu insanlara? Atatürkü Allaha bağlamak falan çok yanlış gerçekten, kimsenin günahları(eğer günahsa) sizi alakadar etmiyor. Arkadaşın yazdığında ters bi şey yok, allah da kural koydu bilmemne, size ne canım yok artık![]()
Ben bunun hesabını mı sormuşu insanlara yoksa bana mudaha edenlere Allahın emirleri sizin bana emrettiklerinizden üstündüre mü demek istemişim.
Yuh yani getrisdiğiniz yerlere.
Konuda tepki verilmesi gerekekn onca knoudan alıntınıza da şok oldum