- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
okypete suratını gösteriyordur zaar degil mi ?
peçe ile girecek hali yok .)
Peçe değil ama burnuma kadar kapatıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okypete suratını gösteriyordur zaar degil mi ?
peçe ile girecek hali yok .)
Kusura bakma da adın geçmiyor alıntı yapmıyorum deyip sabahtan beri benden bahsediyırsun.
Sana ne ki dini ağırlıklı yorum yapıyorsam.
Ben imanlıyım sen imansızsın ben iyiym sen kötüsü mü diyorum??
Rahatsız oluyormuş.
Oöursan ol da konumu bulandırma bana ve benim gibilere de iftira atma.
yazacaksan edebinle konuya yaz yorumunu.
Bizim tartıştığımız konu kapanma hakkı sen kalkmış açıktır ama iyidir kapalıdır ama kötüdür diyorsun..
Konu bu sanki.
ben edebımı bılırım sen haddini bil bence yeter artık
Asıl sana yeter artık.
İnsanları Onlar-Bunlar diye ayıran ben değilim.
Bir konu daha yaşam döngüsünü tamamlıyordu.
Tasdevrine donen kimmis anlayamadim, atip tutmak adet haline gelmis herhalde... Ancak sarik ve cubbeyi irtica diye niteleyen benim. En azindan KKde.. Evet, fi tarihinden kalma bir kiyafeti insanlara ille de bugun de giyilebillir, ne varmis canim, hak hukuk ozgurluk gibi palavralarla savunursaniz ben de gayet acik ve net sekilde tepkimi koyar, fikrimi de sonuna kadar savunurum. Sonucta abes olan ben degilim, o yuzden icim rahat, abes olan 21. yuzyilda kalkip 3., 4., 5. yuzyillardan, belki de cok daha eskiden kalan kiyafetleri, papazin cubbesini, insanlara Kuran ayetlerinden "yakistirma" yaparak savunandir. Bir de bu milattan kalma kiyafetlerin geriye ozenme, ya da diger adiyla IRTICA olmadigini iddia edendir. Akillara zarar yani.. Elli tane ayet yazmissin, "peygambere uyun" diyen... Ne alaka? Sarik peygamber giysisi degil, peygamberin muslumanlar icin bulup ozel olarak meydana getirdigi bir kreasyon degil, araplarin muslumanliktan once de kullandigi bir bas sarma bicimidir. Kuran'dan ayet indireceksen "Araplara uyun!" diyenleri secersen daha isabetli ve daha inandirici olur yani.. Ya da "Yahudi papazlarina uyun!" diyenleri.. Cubbe giyeceksiniz ya... Komiksiniz...
Yil olmus 2014, siz hala peygamber gibi dolasin ortalikta... Elalem aya biz yaya.. Iyi ki Islam peygamberi Adem olmamis, haliniz nice olurdu sonra?
üüüffff iki lafından birisi din ama karşındakine edepsiz diyebiliyosun ayrı bi ironisin
iki lafından biri din olan biri karşısındakine edepli ol diyemiyor muymuş
hayırlısı be gülümya sabır diyorum ve konudan çıkıyorum çünkü ne yazarsam yazayım anlatabıldıgım degıl anladıgın kadarsın