- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemek istediğini şimdi daha iyi anladım ve sonuna kadar haklısın.
Ben de bunu diyorum ama bence yardırgayan hangi kesimden olursa olsun hiç doğru değil.
Senin o komşularından çok da farklı değil mesela bu hanımefendi.
Ama asıl dikkat çekmek istediğim bir mesele var. Hani bu yadırgama olayı var ya en basiti burada bile göruyoruz. Mesela bunun tersi olan bir haberle bu habere aynı kişiler eminim farklı yorumlar getirir.
İşte ben bundan rahatsız oluyorum.
Ama rahatsız olduğum şey tek taraflı değil her ikisi için de geçerli
Ben kadını herkesin aksine hiç itici bulmadım ,adam biz Osmanlıyız diyor farkında mısınız?Ben bunun diyen adama bırakın Nişantaşını ülkenin gümrük kapısını gösterirdim yallah diyerek.Osmanlı şimdi olsaydı ne halde olacaktık biliyor musun sen?Küçücük bir toprak parçasında sömürge olarak silahsız savunmasız bir bölgede yaşayacaktık.Çok şükür Allahıma Atatürk gibi kutsal yüce bir insanı bu ülkeye göndermiş.Bugün damarlarımdan Yunan İngiliz ya da Fransız kanı değil ,Türk kanı akıyorsa bu insan sayesindedir.
Ne anlayıp neye yazıyorsun acaba?Biz Osmanlı mıyız şu an Türkiye Cumhuriyeti mi?Eğer Osmanlı olsaydık hala inan ne Türklüğümüz kalacaktı ne Müslümanlığımız işgal altında asimile olur giderdik.Osmanlı kelimesi beni neden ürkütsün bir tarihçiyim ben.Asıl siz önce anlayın sonra muhalefet olacaksanız olun bana.Laf olsun diye yazmayın.Birde yazım kurallarına azıcık dikkat etsek mesela Osmanlı,Atarürk,Türk yazarken büyük harf kullansak nasıl olur.osmanlı halkı türk halkı aynı şey. sanırsın ki atatürk başka yerden insanlar getirdi buraya . onlarla savaştı ve kazandı . aynı ülkeden bahsediyoruz .lütfen mantıklı olun biraz. ejdadımızı unutmayız . osmanlı demek sizi neden bukadar ürkütüyor anlamış değilim.
Kadındaki üslüba bak adamdaki üslüba bak.. O parmağını uzatarak adama doğrultması hiç hoş değil... Adamdaki sürekli tebbessüm de hoşuma gitti, hiç saygısını üslübunu bozmadı kadının o mimiklerine ve beden hareketlerine rağmen...
Çok güzel bir yorum,katılıyorum.
O zaten ayrı bir mevzu chelzy,sanki laik olan müslüman değilmiş gibi lanse edilmiş.Müslamanla laik karşı karşıya ne demek yahu?Herkes kadının üslubuna takılıyor ama çok şeyi kaçırıyor.Öncelikle bu başlığı ve içerdiği anlamı ardından adamın biz Osmanlıyız diyerek hala Osmanlı olduğunu ileri sürüp Türkiye Cumhuriyetini red etmesini.Haberi yapan gazete/kanal Sarıklı Müslüman derken karşısına Laikçi diyerek Laik'leri küçümsemeye kaç puan veriyoruz ?
Sarıklı ağabey haklıyken haberin üstüne atılan başlıkla ve açıklamasıyla gazetenin yaptığı,kadının sergilediği ayıp davranışın farkı yok gözümde.Al birini vur ötekine.
Haberi yapan gazete/kanal Sarıklı Müslüman derken karşısına Laikçi diyerek Laik'leri küçümsemeye kaç puan veriyoruz ?
Sarıklı ağabey haklıyken haberin üstüne atılan başlıkla ve açıklamasıyla gazetenin yaptığı,kadının sergilediği ayıp davranışın farkı yok gözümde.Al birini vur ötekine.
O zaten ayrı bir mevzu chelzy,sanki laik olan müslüman değilmiş gibi lanse edilmiş.Müslamanla laik karşı karşıya ne demek yahu?Herkes kadının üslubuna takılıyor ama çok şeyi kaçırıyor.Öncelikle bu başlığı ve içerdiği anlamı ardından adamın biz Osmanlıyız diyerek hala Osmanlı olduğunu ileri sürüp Türkiye Cumhuriyetini red etmesini.
Küçükkurbağa teşekkürler bunu burada yazıp hatırlatma yaptığın için canım.Laik insan olunmaz laik devlet olur.Ama gazeteye başlık atanlar bundan bir haber.Evet bu çok rahatsız edici.... Laikliği savunan bir insanım ama kadını eleştirdim... Bu arada laiklik kişilere değil devletlere özgü bir sıfattır..
Laikçi ne demek? Ömrümde ilk defa duyuyorum bu uydurma kelimeyi.![]()
Laik olmak demek dinsiz olmak demek değildir, mantıklı bakarsak aslında laiklik en çok dindar insanların savunması gereken bir kavram. Her neyse...
Başkasına karışmadığı sürece herkes istediği gibi giyinir, istediği gibi yaşar.
Acaba Osmanlı halkı zamanında biz Selçuklu'yuz, Büyük Hun'uz diye gezerler miydi onu merak ediyorum. Şu ülkeyi bir benimseyemedik gitti.![]()
Osmanlı lafını görünce değil o Türkiye Cumhuriyetinde hala Osmanlı olduğunu var sayanları görünce şaşıyorum ama şaşmamak gerek inatla latin harflerini red ettikleri için 1928 den sonraki hiçbir kaynağı okumamalarındandır o.biz göktürküz , hunuz, selçukluyuz , osmanlıyız , şuan da türkiyeyiz. bunları asla inkar etmedik etmeyiz. ama bazıları osmanlı lafını duyunca cin görmüş gibi oluyor bunu anlayamıyoruz
Tam üstüne denk gelene bak.Facebookta bir arkadaş bu videoyu paylaşmış hemen bir sonraki paylaşımı şu;
Facete sayfanın adı da Faşist Chp İslam ve Millet düşmanıdır :)
Eki Görüntüle 1138603
Gezide sokakları ateşe veren bu ne idüğü belirsiz tipler. asla Bu Milletten bizden değil. Utanmadan bu kılıkla sabotaj düzenledikleri metroya binmek için bekliyor çapulcu ibne, artık devletin eline sopasını almasını bekliyoruz yeter bu kadar müsammaha, Demokratik özgürlükler insan görünümlü şeytan'i hayvanların asla hakkı değildir.
Linkte burda.
https://www.facebook.com/photo.php?...64320962.62635.257115814331187&type=1&theater
Sarıklı bir insanın istediği yerde ne kadar gezme hakkı varsa bu kendi çapında marjinal insanın da istediği gibi metroya binme hakkı vardır!
Konudaki haberi paylaşıp sonrada bu fotografı paylaşmak..Bu bir çelişki değil midir ?(Facebook sayfasında iki haberde paylaşılmıştır )
aslında bunu saymakla bitmez. biz truvayız ,biz hittitiz ,biz frikiz,biz likyayız, biz urartuyuz.biz göktürküz , hunuz, selçukluyuz , osmanlıyız , şuan da türkiyeyiz. bunları asla inkar etmedik etmeyiz. ama bazıları osmanlı lafını duyunca cin görmüş gibi oluyor bunu anlayamıyoruz
Saçma ötesi bir haber. İslamcıları ve laikçileri birbirine düşürmek için hazırlanmışa benziyor. Güya laikçiler islamcıları yeriyormuş gibi hava kattılar. Bir laikçi olarak çarşaflıları türbanlıları sarıklıları sadece böyle giyindiler diye kınamam, kendi seçimleri. Çoğu arkadaşın da benimle aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum.
Haberi yapan gazete/kanal Sarıklı Müslüman derken karşısına Laikçi diyerek Laik'leri küçümsemeye kaç puan veriyoruz ?