Nişanlıyım ama onunla evlenmeli miyim ????

Ben aileni terk et demiyorum demem de zaten sadece otur Konuş bilsinler hatalarını ama ona göre davran ki biraz çeki düZen versinler kendilerine yüzüme karşı canım cicim arkadan neler çeviriyorlar biliyorum ben fazla iyi oldum onlara ondan kaynaklandı bugün ayrılalım dedim kapyı açmadım ama gitmedi ve ayrılmam dedi kimse bizi ayıramaz Allahtan başka dedi seni kimseye ezdirmem dedi ama yapar mı yapamaz mı bilmiyorum evlenirsek ailesiyle benim aramdaki dengeyi kurabilir mi bilemiyorum

ayrıl intihar etmek neyin nesi

Evladinizi dusunun genc guzel bir bayansiniz yazik etmeyin kendinize simdiden boyleyse bosverin derim sonucta bir anne ne yapar eder cocuguna bakar
Çocuğum kimseden öte olamaz zaten ama nişanlımı baba olarak kabul etmiş şimdi onun da bi Boşluğu var benim Kafamı kurcalayan tek şey annesi kardeşi evlenince beni huzursuz etmeye çalışırlar mı

Bir evlilik tecrube etmişsin, ailesiyle dengeleri kurabilecek olsa zaten kurardı şimdiye dek, bence bu adamla evlenmen sana sorundan başka bir şey getirmeyecek

Konu ne olursa olsun intihar etmeyi düşünecek kadar çaresizseniz ayrılın.
İleride bu düşüncenizi eyleme dökmeniz yüksek olasık.

Ben burasi kotu bi yer mi demisim iyi okuyun. En az alti yildir bu forumdayim ben kotu olsa niye uye olayim. Biz burda ne konular gorduk ifşa olup sorun yasayanlar vs. Hem de yargilamadjm ben sadece fikrimi soyledim bu gerginlikle zaten neyse

Ben burasi kotu bi yer mi demisim iyi okuyun. En az alti yildir bu forumdayim ben kotu olsa niye uye olayim. Biz burda ne konular gorduk ifşa olup sorun yasayanlar vs. Hem de yargilamadjm ben sadece fikrimi soyledim bu gerginlikle zaten neyse
Isteyen istediğini Görsün benim utanacak bişeyim ifşa olayım yine de kaldırdım resmi bidaga böyle bişey yazan Olmasın diye çünkü gerginim evet biraz rahatlamak için yazdım teşekkür ederim iyice gerdin

Buna sen karar veremessin konuya yorum yapacak uyeleri sen secemessin buraya konu aciyosan yoruma da acik olacaksin benimki sadece iyi niyetli bi tavsiyeydi ama o kadar gerginsinki uzata uzata suyunu cikardin alinti yapmayi birakip sorunlarinla ilgilen madem

Canım öncelikle kim olursa olsun ailesini bir kenara atmasını bekleyemezsin. Eğer birbirinizi gerçekten istiyorsanız ailelerin buna engel olma gibi bir durumu olamaz. Rızaları alındıktan sonra tabii. Evlendikten sonra eğer aileler sorun teşkil edecekse görüşmezsin olur biter, seni istemeyeni sende isteme, seni sevenler yanındayken hiç önemi yok bırak çatlasınlar, nişanlında herşeyin farkındaymış zaten, yanında olacağını düşünüyorum ama sakın intihardı bilmem neydi böyle şeyleri aklına getirme Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermez, özellikle bir kaynana, görümce için hiç değmez, hemde evlat sahibi iken. Ben son bir kez nişanlınla oturup eni konu her şeyi konuşma taraftarınım yinede son karar senin ama kötü şeyleri aklına getirmemek şartıyla :)

Ben profil resmine ne koymam gerekiyor diye konu açmadım dikkatini çekerim he bu arada Karadenizlisin sanırım bende Karadenizliyim Boşa laf Konuşma başka bi arkadaşta Yazmış ama senin gibi sivri dilli şekilde değil yok katliam çıkar yok bilmem ne neden çıksın açık saçık bi resim mi sanki o gıcığıma gitti yorum yaparsın ama konuyla alakalı yaparsın arkadasım anladın mı

Teşekkür ederim canım benim çok Sağol şu an çok sinirli Olduğum işin Konuşmayı yarına bırakmak istiyorum ailesi zaten yüzümüze karşı bişey diyemiyor nişanlımndan çekiniyorlar kaybetmekten korkuyorlar tabi ki de ailesi atamaz istemem zaten öyle bişey ama aradaki mesafeyi Koruması ve evlenirsek evlenince bizimle uğraşırlarsa gerekirse yuvayı kurtarmak adına onlara rest çekebilir mi bundan emin olmam Lazım yani benim demek istediğini bi sen anladın ya yemin ederim intihar etmeyi düşünmedim ama nefes almakta zorlandım öyle bi çaresizlik Zor bi durum kolay değil yarın konuşacağım ama önce ailesiyle konuşsun gerçek düşüncelerini öğrensin çünkü dediğim gibi yüzüme karşı çok iyiler benim ona evlendikten sonra bi sorun çıkarırlarsa bile beni koruyabileceğinden emin olmam Lazım bu da onun elinde

Haklısın tabiki, bak burda bir arkadaş daha yazmış daha önce evlilik yapmış bir insansın, az çok tecrübelerin olmuştur, eğer evlenince sana sahip çıkacağına dair iğne ucu kadar güvenin yoksa, yani sorunların devam edeceği, nişanlının arayı bulamayacağı düşüncesindeysen bırak gitsin. Seni de anlıyorum bir yandan çocuğun, bir yandan ikinci bir evliliğin getirdiği korkular ama dedigim gibi oturun bi sakince konuşun, sende burada yazılanlara fazla takılmadan sakince herşeyi koy önüne bir düşün, gerisi Allah kerim :)

Bizim nişanlımla tek bir sorunumuz bile olmadı bu durumdan Hariç bu zamana kadar ve uzun süredir beraberiz yoksa emin ol hiç düşünmezdim bile bulaşığıma kadar yardım eden bi erkek Çocuğum ona baba diyor ama bende huzursuzluktan korkuyorum aklımdaki soru işareti bu sadece yumuşak Başlı biraz sinirlense bile hemen yumuşuyor annesi bazen neler diyor bakıyorum yine aynı bana eziyet ederse ertesi gün hemen yumuşarsa annesine karşı yandık eziliriz yani o Kafamı kurcalıyor

Ne kadar da bos konusan bi konu sahibi
Uslubununz ne kadar cirkin ne kadar seviyesiz yazik erkek tarafina ya boyle mahalle agziyla konusan birinin beni anlamamasi yorumumun altinda bisey aramasi sasilacak bisey degil. Neyse intihar edecek kadar pskilojisi altust olmus birine daha fazla cevap vermjcem zaten altinda bisey arayip sabaha kadar bu sahane uslubunuzla devam edersiniz. Uzman destegi alin hatta yok uzman az gelir prof destedi alin.

Dediğim gibi bunları düşünmekte çok haklısın hele ki çocuğun bile babası bellemişken. Yapacağın tek şey her şeyi baştan aşağı konuşup bir orta yol bulmanız, herşey sizin elinizde yani. Nişanlında ailesini tanıyormuş ki silerim onları demiş anlayış göstereceğini düşünüyorum, başka sorunlarınız olmamış çünkü ama onun da ailesi sonuçta evlendikten sonra değişir mi bilemiyorum, en iyi tanıyan sensin

Sen nerden geldin acaba herkes mahalleden gelmiş doğmuş büyümüş senin uslübün dalgalı ama dalga denizde olur erkek tarafı benim gibi bi gelin bulamaz canım sen kendini sorgula tamam mi yorumu da kes gömmeyeyim seni oraya

Kötü olan şu ki benim danışabileceğim bi ailem yok ama illlaki yarın neyin ne olacağı belli olacak

Kötü olan şu ki benim danışabileceğim bi ailem yok ama illlaki yarın neyin ne olacağı belli olacak
Ailen yoksa biz varız, elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız. Bencede zamana bırak biraz fazla takma ama konuşmayı da ihmal etme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…