Ergen, daha önce hic bi tecrübesi olmayan biri yazsa onu eleştirmem ama senin basından bir evlilik gecmis üstelik bi evladın varken bi erkek icin intiharımı düşünüyorsun? Ailesi cok karışıp, nişanlın ses etmiyorsa yapacağın tek Sey ayrılmak, bunlar ne çocuğuna nede sana rahat verir! Üstelik eşinde onların Ağzına bakarsa çocuğuna iyi davranacağını düşünmüyorum. Birde beni ilgilendirmez ama profildeki sizseniz bence değiştirin, burayı kimler kimler oluyor, benden sana tavsiye
Çaresizliğimi dile getirmek istedim onu seviyorum ama evin tek oğlu ve ailesine düşkün ailesine tepki koyamıyor evliliğimizi uZattıkları için bugün tepkimi koydum kapıyı açmadım kimse umrumda değil bana sen lazımsın gidelim evlenelim dedi ama ben güvenmiyorum ya ailesi evlendikten sonra da etkilerse diye düşünüyorumintihar etmek mi?
bir erkek yüzünden,geride bırakacağınız çocuğunuz ne olacak peki,
ilşkiyi kurtarmak adına bişeyler düşünürken bunu da düşündünüz mü?
Intihar tabiki De etmeyeceğim ama ben zor durumda olduğumu anlatmak istedim tavsiyen için çok teşekkürler arkadaşımEvladinizi dusunun genc guzel bir bayansiniz yazik etmeyin kendinize simdiden boyleyse bosverin derim sonucta bir anne ne yapar eder cocuguna bakar
Burası kötü bi yer değil öncelikle madem öyle bi yer sizde durmayın benim ailem yok birinin beni buraya resim koydum diye yargılamaya da Hakkı yok konumuz benim profil resmim değil edepsiz bi resim veya başka bir durum olsa amennaFotografinizi koymaya nasil cesaret ediyosunuz anlamiyorum ben bilgilerimi bile salliyorum aileden biri denk gelse faciaya neden olabilir
Hemen evlenmek istiyor ailesi benim yüzüme karşı çok iyi arkadan çeviriyorlar işleri bunu nişanlımda fark etti ama aradaki mesafeyi dengeyi koruyabilir mi bilemiyorum sonuçta ben ailesiyle iyi olamam bu durum da Arada tatsızlık çıkınca bununla başa Çıkabilir mi bilemiyorumHaklısınız sizin beyniniz durmuş !
İntihar etmek nedir , niye adamı ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz siz uzak olun ailesine mesafeli olun eşiniz sizinle olmak istedikten sonra ne yapabilirler ?