Nişanlıyım ama onunla evlenmeli miyim ????

Ne yapayım kaynanamı mı döveyim ben lafımı esirgemem söylerim ama o benim yüzüme zaten bişey demedi diyemezde biz öyle yüz göz olmadık işi uzatmaya Çalışıyor sinsice derdinin de beni istemediğini ve bunu oğlunu kırmamak için söyleyemediğini düşünüyorum ben hasta oldu lokma lokma koydum Ağzına öyle bi gelinim onlara karşı en ufak kusurum olmadı atarı hakedene Yaparım konuyla alakasız Şeyler yazıyorlar ukala ukala cevabını da alacaklar tabi
Kayınvalideyi döv diyen kim ayol?
Intihar düşüneceğinize hayatınızı düzene sokmaya cesaretiniz yok.
Oysa burada hep lo lo loooo!!!

Arkadaşlar büyük bi derdim var nişanlıyım ikimizde daha önce evlenmiş çocuklu insanlarız yalnız nişanlımın annesi ve kız kardeşi sürekli bizim işi sinsi sinsi bozmak ve uzatmak peşindeler bu durum aylardır beni yıprattı bugün nişanlıma ayrılmak istediğimi söyledim geldi kapımdan gitmedi gerekirse silerim onları dedi ama benim ona da güvenim kalmadı çünkü bana verdiği sözleri tutmadı ailesine karşı tavır koyamadı beni ezmiş oldu yardım edin intihar edecek duruma geldim beynim durdu artık
Görmüş gecirmis bir insansin anlattigina göre . Biri için böyle canını hiç edecek duruma gelme. Hem nedir bu eltilerin kV lerin derdi ogullarini alıp napacaklar hay allahım bırak ağırlığını koy

X