Nişanlıyım ama onunla evlenmeli miyim ????

Sen nerden geldin acaba herkes mahalleden gelmiş doğmuş büyümüş senin uslübün dalgalı ama dalga denizde olur erkek tarafı benim gibi bi gelin bulamaz canım sen kendini sorgula tamam mi yorumu da kes gömmeyeyim seni oraya
nasıl gömeceksin acaba çok merak ettim :KK70:

Ailen yoksa biz varız, elimizden geldiğince yardimci olmaya çalışırız. Bencede zamana bırak biraz fazla takma ama konuşmayı da ihmal etme sakın.
Allah Razı olsun canım benim çok Sağol yarın hayırlı haberleri yazarım sana

En fazla ayrilirsin, cocugun varmis, sen kendini oldurursen onun gunahi ne soyler misin bana?
Biraz sorumluluk alin, en azindan bu dunyaya getirdiginiz cocuk icin...
Bir adam icin intihari dusunene kadar evladinizi dusunun.

Allah Allah!
Şimdi sanalda böyle atarlanan bir kadının gerçek hayatta kendini bu kadar ezikletmesinin psikolojik tanımı ne ola ki?:KK14:

Çocuğum kimseden öte olamaz zaten ama nişanlımı baba olarak kabul etmiş şimdi onun da bi Boşluğu var benim Kafamı kurcalayan tek şey annesi kardeşi evlenince beni huzursuz etmeye çalışırlar mı

Ederler canim benim :KK43: Senle neden ugrasiyorlar ki acaba :KK43: Baska sehre falan gitme imkaniniz yok mu?

Bu arada burada sadece siz fotograf koymuyorsunuz ki baya koyan bayan var yani ve minicik fotograf ustunde islem yapilacak kadar buyuk degil insanlari korkutmanin anlami yok sadece ifşa olabilirsiniz yani tanidik biri falan gorebilir

Olmuyorsa olmuyordur. .

İntihardan önce ayrılık daha mantıklı. .

Allah Allah!
Şimdi sanalda böyle atarlanan bir kadının gerçek hayatta kendini bu kadar ezikletmesinin psikolojik tanımı ne ola ki?:KK14:
Ne yapayım kaynanamı mı döveyim ben lafımı esirgemem söylerim ama o benim yüzüme zaten bişey demedi diyemezde biz öyle yüz göz olmadık işi uzatmaya Çalışıyor sinsice derdinin de beni istemediğini ve bunu oğlunu kırmamak için söyleyemediğini düşünüyorum ben hasta oldu lokma lokma koydum Ağzına öyle bi gelinim onlara karşı en ufak kusurum olmadı atarı hakedene Yaparım konuyla alakasız Şeyler yazıyorlar ukala ukala cevabını da alacaklar tabi

Ederler canim benim :KK43: Senle neden ugrasiyorlar ki acaba :KK43: Baska sehre falan gitme imkaniniz yok mu?

Bu arada burada sadece siz fotograf koymuyorsunuz ki baya koyan bayan var yani ve minicik fotograf ustunde islem yapilacak kadar buyuk degil insanlari korkutmanin anlami yok sadece ifşa olabilirsiniz yani tanidik biri falan gorebilir
Görecek olan Görsün kuzum burası arkadaşlık veya başka türlü bi site değil ki konuşur dururlar bence dertleri başka fotoyu çekememiş olabilirler boş ver

Görecek olan Görsün kuzum burası arkadaşlık veya başka türlü bi site değil ki konuşur dururlar bence dertleri başka fotoyu çekememiş olabilirler boş ver
Yarın konuşacağız canım nişanlımla beni ezdiermeyeceğine inandırırsa ailesine karşı evleneceğim ama inanmazsam olmaz

Arkadaşlar büyük bi derdim var nişanlıyım ikimizde daha önce evlenmiş çocuklu insanlarız yalnız nişanlımın annesi ve kız kardeşi sürekli bizim işi sinsi sinsi bozmak ve uzatmak peşindeler bu durum aylardır beni yıprattı bugün nişanlıma ayrılmak istediğimi söyledim geldi kapımdan gitmedi gerekirse silerim onları dedi ama benim ona da güvenim kalmadı çünkü bana verdiği sözleri tutmadı ailesine karşı tavır koyamadı beni ezmiş oldu yardım edin intihar edecek duruma geldim beynim durdu artık
Cocugunuz var ne intihari?? Bu konularda metanetli olun daha once basinizdan biseyler gecmis tecrubelisiniz bunlar sizi uzmesin

Cocugunuz var ne intihari?? Bu konularda metanetli olun daha once basinizdan biseyler gecmis tecrubelisiniz bunlar sizi uzmesin
Haklısınız canım sağ olun öneriniz için Yarını bekleyip konuşma yapacağım ailesiyle arasına bi mesafe koyup beni koruyacağına eminse ve beni güvendirirse kendine olacak yoksa hiç düşünmeyeceğim

X