Nişanlısıyla sigara sorunu yaşayan kızlar:(

izmirhayal

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.834
24
40
kızlarr ben napcan yaaa.sorunumuz sigara ben sigara kullanıyorum nişanlım kullanmıyo.nişanlanmadan önce hiç sorun yapmıyodu şimdi içmemi istemiyo:KK43: onada hak veriyorum fakat bırakamıyorum:) acaba onumu sigaraya başlatsam:)))):nazar::kahve:

kızlarr ben napcan yaaa.sorunumuz sigara ben sigara kullanıyorum nişanlım kullanmıyo.nişanlanmadan önce hiç sorun yapmıyodu şimdi içmemi istemiyo:KK43: onada hak veriyorum fakat bırakamıyorum:) acaba onumu sigaraya başlatsam:)))):nazar::kahve:
:eek:klava::eek:klava:bırakmak için nerelerden yardım alabilirm demiyor da onu mu alıştırsam diyor..çok ayıppp:mymeka::mymeka:
canım şaka bir yana benim eşimde sigara kullanıyor..çıkmaya başladığımızda içmemesini rica etmiştim, o da bırakmıştı..meğer bir hafta dayanabilmiş, beni 5 ay ayakta uyutmuşş..hala da içiyor ve siz sigara içmeyenler bizi anlayamazsınız diyor..ama inan nişanlın bunu senden istemekte haklı çünkü içmeyen insana sigara içenin nefesi okadar kötü kokuyorkii, sabahları midem bulanıyor düşün yanii...bence bırakmayı dene..

Canım gerçekten böyle durumlarda bir kişinin sigara içmesi çok rahatsız edici.Hem kendin için hem nişanlın için bırakmaya çalış derim.

Çok şükür ne ben nede nişanlım sigara kullanmıyoruz.:1rolleyes:

Canım gerçekten böyle durumlarda bir kişinin sigara içmesi çok rahatsız edici.Hem kendin için hem nişanlın için bırakmaya çalış derim.

Çok şükür ne ben nede nişanlım sigara kullanmıyoruz.:1rolleyes:

suanlık az içmeye başladım kızlar ama işim gereği müşterilerle içli dışlıyım ve cogu içiyo:KK43:ama 1aydır mansallah paket almıyorum:) atlatcam insallahhhh pazar günü bütün gün beraberdik ve bitane bile içmedim:sm_cool:

güzelim bizde eşimle nişanlıyken ve evliyken de hala aynı sorunları yaşıyoruz
ben sigaradan nefret ederim eşimde o kadar bağımlısıki tabi günde bir paket içiyo artık yada bana öyle söylüyo bilmiyorum biz nişanlıyken bırakıcam söz dedi ama 2 yıl geçti hala bırakamadı nefret ediyorum hele gece yanıma gelip uzanıyo öpüyo falan tam tiksinti ağzı yüzü elleri ve saçları her yeri leş gibi izmarit kokuyo evet yıkandırmadan yatağa almıyorum ama ne kadar dişlerini fırçalarsa fırçalasın asla o izmarit kokusu çıkmıyo nefesiyle birlikte bana geliyo ve gerçekten çok itici bir durum bunu böyle düşün canım şahsen ben sex esnasında bile o kukuyo duyduğum anda bütün konsantirem gidiyo eminim benim gibi kullanmayanlarda aynı durumları yaşıyodur ve senin için eşin için sağlık açısından çok sakıncalı ve evde içersen evin batıyo yeni mis gibi eşyaların 1 ayda sigara klü kokuyo allahtan ben eşimle evlenmeden önce anlaşma yaptım madem bırakamıyosun asla evde içmiceksin dedim şimdi yaz aylarında balkonda kış aylarında da mutfakta içiyo gelen misafirler bile anlıyo evde sigara içilmediğini ya bu ein erkeği sigara içmiyomu bu ev mis gibi temizlik kokuyo diyolar tabi bu arada eşim içten bir ahhhh çekiyo :)) televisyon karşısında elinde çayla evlendi evleneli sigara keyfi yaşayamamışta o yüzde

Ben içmiyorum o içiyor:kızgın::mymeka:

Kaçkez bıraktırdım.Aramızda sorunalr yaşadık tekrar başladı:mymeka: birşey diyemedim.
Çünkü sebebi bendim:lepi:kafamçokkarıştı:kızgın:

Umarım şu ramazanda bırakırda:mymeka:
Kurtulurum:lepi:

bence sana kızmakta haklı. O içse sigara veya içki sende kızmazmıydınkaydirigubbakcemile

nişanlın senin iyiliğini düşünüyor seni seviyor ve zarar görmeni istemiyorr..Sen de onumu sigaraya başlatsam diyorsun pesss canım ya daha neler..
Azaltman iyi olmuş inşallah bırakırsın.
Ahhh bide ben bırakabilsemeşim hergün başımın etini yiyor bırak bırak diye haklı yani
İnşallah bırakırız kurtulmaya çalış canım
etrafındakiler içiyo diye içmek zorunda değilsin..

nişanlın senin iyiliğini düşünüyor seni seviyor ve zarar görmeni istemiyorr..Sen de onumu sigaraya başlatsam diyorsun pesss canım ya daha neler..
Azaltman iyi olmuş inşallah bırakırsın.
Ahhh bide ben bırakabilsemeşim hergün başımın etini yiyor bırak bırak diye haklı yani
İnşallah bırakırız kurtulmaya çalış canım
etrafındakiler içiyo diye içmek zorunda değilsin..

evet canım yaa:KK43: acil bırakmam lazımmm hadi sizede söz vereyimm:) bırakcam busefer kesin zaten azalttım gunde 5 tane içiyodum artık onuda içmicem:1no2:

güzelim bizde eşimle nişanlıyken ve evliyken de hala aynı sorunları yaşıyoruz
ben sigaradan nefret ederim eşimde o kadar bağımlısıki tabi günde bir paket içiyo artık yada bana öyle söylüyo bilmiyorum biz nişanlıyken bırakıcam söz dedi ama 2 yıl geçti hala bırakamadı nefret ediyorum hele gece yanıma gelip uzanıyo öpüyo falan tam tiksinti ağzı yüzü elleri ve saçları her yeri leş gibi izmarit kokuyo evet yıkandırmadan yatağa almıyorum ama ne kadar dişlerini fırçalarsa fırçalasın asla o izmarit kokusu çıkmıyo nefesiyle birlikte bana geliyo ve gerçekten çok itici bir durum bunu böyle düşün canım şahsen ben sex esnasında bile o kukuyo duyduğum anda bütün konsantirem gidiyo eminim benim gibi kullanmayanlarda aynı durumları yaşıyodur ve senin için eşin için sağlık açısından çok sakıncalı ve evde içersen evin batıyo yeni mis gibi eşyaların 1 ayda sigara klü kokuyo allahtan ben eşimle evlenmeden önce anlaşma yaptım madem bırakamıyosun asla evde içmiceksin dedim şimdi yaz aylarında balkonda kış aylarında da mutfakta içiyo gelen misafirler bile anlıyo evde sigara içilmediğini ya bu ein erkeği sigara içmiyomu bu ev mis gibi temizlik kokuyo diyolar tabi bu arada eşim içten bir ahhhh çekiyo :)) televisyon karşısında elinde çayla evlendi evleneli sigara keyfi yaşayamamışta o yüzde

offfffffffff bizimde geleceğimz bu nefffffretttttt ediorum sigaradan yanıma bile gelse tiksinç kokuo sigara. sürekli kavga edioruz bu konuda. ya ben ya sigara bile dedim yok anam sökmediii offffffffffff

ben içiyorum eşim içmiyor ilk başlarda daha sevgiliyken çok karşıydı hatta sigaralarımı kırıyodu nişanlanınca devam etti surat yapıyodu şimdi sigaramı o alıp geliyo :))) sanırım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin prensibi şimdi sorun yok ama hamilelikde içmiceksin diyo o kadar alışır zamanla bende çok denedim alıştırmayı ama benim ki hep sigaraya verilen para benim için enayilik diyo:)) bi bakımada haklı:))

6 Yıllık bir beraberliğimiz var. 1,5 aydır da evliyiz.

Kocişim yaklaşık 7 ay önce sigarayı bıraktı. 6 yıl içerisinde defalarca ısrar etmeme rağmen geçtiğimiz kış bronşit oldu. Çok kötü hastaydı. "Daha kötü olursun, şöyle olur böyle olur" deyip durunca :) o da çok rahatsız oldu ve bıraktı. O günden beri içmiyor hiç.

Sigarasız bir hayat sürüyoruz beraber :asigim:

daha ilk konuşmamızdı sevdiğimizde
o sigara içiyordu ben içmiyordum istemiyordum da içmesini
birgün benimle daha uzun yıllar yaşamanı istiyorum
beni erken yaşta bırakıp gitme dedim
o zaman sigarayı şimdiden bırakıyorum dedi
16 aydır sigaraya dokunmadı eli
arkadşlarının arasında bazen al diyorum bensizken içme yalan söleme sakın
iki kere denedi ikisindede midesi bozuldu
şimdi sigarasız bir geleceğimiz var:eek:

Canim, bende kullaniyordum, o kullanmiyordu
flort doneminde hiç sorun etmedi, soz kesildi aniden bana birakacaksin bu illeti dedi
ben çok zor gunler geçirdim, onun stresi bana yetti
fakat baktim ki aramizda buyuk sorunlar yaratiyor bi ara biraktim.
tabi zor oldu ama hiç dokunmamistim..sonradan ikimizde sorunlar yasadik tek tuk derken ikimizde gunde bi kaç tane içmeye basladik, sonra yine biraktik, sonra yine içmeye basladik az ama
mesela gunde 3 tane...
simdi çok stresli olunca bi tane yakarim, yada o yakar
ama azalttik çok sukur
inan faydasini gordum, gerek nefesimde, gerek yemek istahimda, gerek spor yaparken
sende en kisa zamanda birak tatlim, sagligin soz konusu

canım bende nişanlımda içmiyoruz. ama ben içiyor olsaydım kendimi çok rahatsız hissededim kokuya karşı çok duyarlı olan bir nişanlımın olmasının yanısıra ayrıca içmeyene nasıl kötü kokuyor anlatamam. düşünsene senin nefesini duymamak için başını çeviren bir erkek. vallahi be düşüncesine bile katlanamıyorum. çok alınırdım doğrusu. ve benim annemde babamda içiyor bazen annem sigara içip beni öptüğünde midem bulanıyor ona bişiy demiyorum kalbi kırılmasın diye ama kokuyor işte... hele ki bence genç bir kıza böyle çirkin bir koku yakışmıyor şahsi fikrim. çiçek kokmak varken neden kötü kokalım ki tatlım... bence biran önce bırak... ubun hem kendi sağlığın hem nişanlın için başarabilirsin...

benim sevgilimin iki kötü alışkanlığı var... 1 kola, 2 sigara...
geçtiğimiz ay başında aniden rahatsızlandı, böbreğinde hem taş hem de kireçlenme varmış..hastanede çalıştığım için bir doktorumuza rica edip tetkiklerini gösterdim..taşın da başlıca sebebplerinden biri kola tüketimiymiş...Allah'tan laf dinliyor söylediğim dakikada bıraktı kola içmeyi, spor yapmaya falan başladı kendi çapında:emir_bebek:
şimdiki hedefimiz sigarayı tamamen bırakması...azaltacağım dedi; sözünü tuttu azalttı...ben de elimden gelen çabayı sarfediyorum inşallah bırakmayı başaracak..

sigaraya ve sigara içilmiş mekana hiç tahammülüm yok inşallah herkes bu illetten kurtulur:1ninca:

biara bizde bu sorunu yaşadık
nişanlamadan 1 ay önce sigarayi birakti.. ben yanında ictim ama cok rahatsız oluyordu sürekli bırak bırak bırak diye başımın etini yedi
bi süre önce yine başladı bu sorunumuzda ortadan kalktı
ben başlamamasını tercih ederdim orası ayrı :nazar:

bizdede en içmiyorum o içiyor. neyse şimdi askerde hasretlik falan var diye arada bişey demiyorum ama söz verdi geldikten sonra bırakacak.

ben içiyorum eşim içmiyor ilk başlarda daha sevgiliyken çok karşıydı hatta sigaralarımı kırıyodu nişanlanınca devam etti surat yapıyodu şimdi sigaramı o alıp geliyo :))) sanırım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin prensibi şimdi sorun yok ama hamilelikde içmiceksin diyo o kadar alışır zamanla bende çok denedim alıştırmayı ama benim ki hep sigaraya verilen para benim için enayilik diyo:)) bi bakımada haklı:))

ayy benimkinin bana sigara aldıgını düşünüyomda burnumdan sokar heralde:)

daha ilk konuşmamızdı sevdiğimizde
o sigara içiyordu ben içmiyordum istemiyordum da içmesini
birgün benimle daha uzun yıllar yaşamanı istiyorum
beni erken yaşta bırakıp gitme dedim
o zaman sigarayı şimdiden bırakıyorum dedi
16 aydır sigaraya dokunmadı eli
arkadşlarının arasında bazen al diyorum bensizken içme yalan söleme sakın
iki kere denedi ikisindede midesi bozuldu
şimdi sigarasız bir geleceğimiz var:eek:

ne romantik ya benim eşim de bana bu lafı söylese anında bırakırım bayıldım bu lafa kutlarım arkadaşım demekki metod önemli:eek:

Bizde de oldu böle bi sorun hemde daha liseye giderken
istemedi eşim içmemi küçükdümde zaten özenti işde
bırakıcaksın dedi bende tamam dedim bi süre kandırdım içmeye
devam ettim ama sonra çok yakın bi akrabasına yakalandım farkında
olmadan hemen sölemiş daha liseye gidiyoruz beni kandırdın dedi
ayrıldı benden senağlamasenağlamasenağlamabilseniz ne kadar üzülmüştüm
neyseki daha sonra gönlünü aldım.Anlıcanız ben daha lisede kocamı tercih ettim:lepi:

X