• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nişanlısının Kıskançlığından Dolayı istediği gelinliği giyemeyecek Olan Gelinler :(

benim de öyle bi derdim yok; çünkü evlenmeye niyeti yok erkek arkadaşımın bi 7-8 yıl daha.. ehh ben o zamana kadar yolun yarısına gelmiş olucam; dekolte yapsam neee yapmasam neeee-tatlicadiarzu-

benımkıde sımdıen bıdı bıdı otuyo olmaz molmaz ama nısanda gıycegım kıyafeete onay verdı sey cok celıskılı gordum benımını demekkıı alısverısdee kadının sozu gecıyoo :emir_bebek:

Benim nişanlım çok kıskançtır. ama gelinlik mevzusu olduğunda bir kere giyeceksin istediğini giy dedi. Sebde bu yöntemle yaklaşabilirsin. O gün geldiğinde daha olumlu bakacaktır.

valla arkadaşlar insan 1 kez evlenir.içinizde hiç bi şey kalmasın ne istiyorsanız,nasıl davranmak istiyorsanız onu yapın eşleriniz için kendinizden ödün vermeyin.evli bi bayan olarak kulak ardı etmeyin lafımı.

eşim gelinliğimi gördü ve beğendi çünkü sade ve açık bi model deildi.kına kıyafetimi görmemişti taki kına gününe kadar ip askılı uzun sırtı yarım açık bi elbise kına yakmaya geldiler adam beni görünce suratı asıldı tabii ben salak anlamadım benimle konuşşmuyor felan neyse bunu odaya çektim ne oldu dedim başladı bu nasıl elbise sırtı açık göğüs çizgin açık mıymıyda mıy mıy.tabii ben başşladım ağlamaya özür dileyeceği yerde tamam nişandaki giy o zaman demezmi varya o şokla noluyor be yeter ya beğendiysen bu beğenmediysen hadi yallah topla eşini dostunu evine git bu düğün burda biter dedim.tabii eşim böyle bi tepki beklemiyordu.o şokla tamam ya sakin ol felan dedi.neysem arayı düzelttik kışkandığından böyle davrandığı söyledi.demem oki 8 senelik evliliğimde 1 kez olsun elbiseme karışamadı korkusundan KARIŞAMAZ:))

akannehir benim kisi acaba sorun cikarirmi.... acik giyinmem aslinda dekolte falanda giyinmem pek... giyindigim zaman cok cok az.., ay bu konuda hic aramadim agzini , acaba karisirmi.. cok kiskanctir... akannehir hmm akannehir ins karismazzeyvahedigeldismile

wallaa ben straples istıorumm amaa bnmkii aslaaaa istemio oynarken yukarı yukarı çekştrcennn beni sinir etcen daha çoookk dkkat cekicen dio yalan bi kol taktr çekiştrme dıoo o sabit durucak cekştrmem diorummm hayyyııııııııırrrrrrrrrrr diooo babasıda hacı bnmkininn utanıo babasındannn offffooooooooooooofffffffffffffffff :////////

wallaa ben straples istıorumm amaa bnmkii aslaaaa istemio oynarken yukarı yukarı çekştrcennn beni sinir etcen daha çoookk dkkat cekicen dio yalan bi kol taktr çekiştrme dıoo o sabit durucak cekştrmem diorummm hayyyııııııııırrrrrrrrrrr diooo babasıda hacı bnmkininn utanıo babasındannn offffooooooooooooofffffffffffffffff :////////

bende straples istiyorum öyle alicam, askili maskili gelinlik bana cok tuaf geliyor... igrenc buluyorum acikcasi :S, straplesle harika öyle secicegim insalllah... karisirsada napalim tartisacagiz artik sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile:1shok:

bende straples istiyorum öyle alicam, askili maskili gelinlik bana cok tuaf geliyor... igrenc buluyorum acikcasi :S, straplesle harika öyle secicegim insalllah... karisirsada napalim tartisacagiz artik sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile:1shok:

işte öle iğrenç tuhaf bulmakla olmuo bazı şeyler şartlar ve koşullarr bazen istedn gibi olmayabılıoo inş.alabılırsın straples gelinlikkkk ve buradanda gösterırsın bizee yorum yaparısss bzdee :35:

işte öle iğrenç tuhaf bulmakla olmuo bazı şeyler şartlar ve koşullarr bazen istedn gibi olmayabılıoo inş.alabılırsın straples gelinlikkkk ve buradanda gösterırsın bizee yorum yaparısss bzdee :35:

evet haklisin canim.. bakalim insallah alabilirim.. yoksa bende mecbur askili bisi tercih etmek zorunda kalirim:(( of of insallah karismaz :S.... , gösteririrm tabi canim o gün bi gelsinde hehe :) hayirlisi.. amin:)

bende giyemicem.
açıklıkla şık olunmaz diyo.
aşırı kıskanç bide düğünde gözler üzerimizde olcak
bu niye bakıo diyip dalmasın birine :S:S
önü arkası kapalı olcak artık napim..
modeli şimdiden beğendik modelde askı eksik onuda biz diktircez:D

ewet bende giyemiceeem :(
straplez istedim istedim olmadı.tülldende olsa askı olsun diyo.eteğini değiştrmicem ama üst komple değişti malesef...:31::31::31:

bende gelinliğin bir masumiyeti olmasından yanayım transparan ve asırı dekolteden haz almıyorum...
en fazla acıklık straples seklinde olmalı bence gayet sınırlı bir ölçü...
acıkcası transparan gelinlikleri görünce agzım acık kalıyor bunların alıcısı var mı diye:53:

kızlar ben nişanlı değilim henüz ama bu gelinlik konusunda kesin çıngar çıkacak die düşünüyorum. şöyleki normalde zaten ben açık giyinen bi insan değilim ama bizimkisi yine de kıskanır yok bu etek boyu yok şu tişört yarım kol da bik bik başımı ütüler.gelinlik konusunda da aynı olacak kesin. bi de bizim çıktığımızın 2. senesinde bir kuzeni evlenmişti, kızın gelinliğini kızın annesiyle benimkinin annesi dikmişti. o zaman müstakbel kayınvalidem bolero diktik üstüne bizim aileye gitmez açık gelinlik kızım demişti bana laf arasında. ben de bişey dememiştim. bolero diktik işte sonra arkadaşlarla oynarken çıkardı filan demişti.yani ailesi muhtemelen istemicek. benim amcam ve babanem de hacı (onlarda da dayı hacı sanrım) ama kimse kimseye kıyafet konusunda bişey dememiştir, ki bizim ailede etek de, kolsuz da, göğsü açık tişört de giyilir.yani olay dekoltede sınırı korumak ve nerede giyineceğini bilmek. neyse. daha gelinlik mevzusuna bi sene var ama bu olayda sıkıntı çıkacak die düşünüyorum.. erkek arkadaşımla gitmek istemiyorum gelinlik bakmaya, beni önceden görmesin die, ama kaynanam gelirse de fikrini dayatabilir. ne yapmalı ne etmeli? ben de gelinliğin çok dekolte olmaması, masum olması gerektiğini düşünüyorum, ama göğüslerin çatalını kapatan yüksek bi straplez dekolte de sayılmaz,giyilebilir. normalde hiç giymem straplez, ama gelinlikler de çoğunlukla o şekilde ve insan bi kere giyiyo. kimseyi kırmadan istediğimi almak için çareler düşünmeliyim:)

Son düzenleme:
baskalarinin keyfi ve istekleri icin hayatta bir kez ve bir gece giyebildiginiz bir seyi kendi isteginize gore yapmiyorsaniz ben size diyecek bir sey bulamiyorum...
gelinlikte boyle parmakte oynuyorsaniz gercek hayatta vay halinize...
birakin baskalarinin isteklerini, karsi cikin, ne istiyorsaniz o sekilde yaptirin gelinliginizi...
sonra keske soyle olsaydi vah soyle giyinebilseydim diye icinizde kalir :19:

vallahi benim eşim kadar kıskanç görmedim ben 1 yıldır evliyim istanbulda merkezi biryerde yaşıyorum 1 kez bile kendi başıma dışarı çıkmadım hatta annem ve eşim haricinde hiçkimseyle çıkmadım giysi konusundada çok hassastır yazın ortasında sırf eve misafir geldiğinde üzerime giymek için uzun hırkalar aldı bana çok kalın değiller ama bayağı uzun kollu be uzunlar yani nişanlıyken durum daha da bir abartılıydı kısa kollu t-shrt bile giyemiyordum o yanmda yoksa

veeee yinede düğünümde straplez gelinlik aldım göğüslerimin yarısı dışarıdaydı dekoltesi bayağı fazlaydı sırtı tamamen açıktı falan ama ilk defa gelinlik giyeceğimden ve inş. son olur bu yüzden sesini bile çıkarmadı ne istiyorsan onu al dedi bence böyle olması gerekiyor

ben sözlüyüm aynı sorun bızde de var gösteriyorum dışarda gelınlık modellerını ya da netten resımlerı asla açık olmaz dıyor bende kızıyorum ne olcak bilmiyorum

vallahi benim eşim kadar kıskanç görmedim ben 1 yıldır evliyim istanbulda merkezi biryerde yaşıyorum 1 kez bile kendi başıma dışarı çıkmadım hatta annem ve eşim haricinde hiçkimseyle çıkmadım giysi konusundada çok hassastır yazın ortasında sırf eve misafir geldiğinde üzerime giymek için uzun hırkalar aldı bana çok kalın değiller ama bayağı uzun kollu be uzunlar yani nişanlıyken durum daha da bir abartılıydı kısa kollu t-shrt bile giyemiyordum o yanmda yoksa

veeee yinede düğünümde straplez gelinlik aldım göğüslerimin yarısı dışarıdaydı dekoltesi bayağı fazlaydı sırtı tamamen açıktı falan ama ilk defa gelinlik giyeceğimden ve inş. son olur bu yüzden sesini bile çıkarmadı ne istiyorsan onu al dedi bence böyle olması gerekiyor

ilkşahcım gelınlıgın çok guzel resımlerıne baktım da çok yakısmıs sen ne guzel gıyebılmıssın ıns bende gyebılırım

Benimde sorun olur gibi ya , hadi hayırlısı:78: çok kıskanç, kıyafetlerime karışır, istediğim gibi gelinlik giyemezsem çok üzülürüm o kesin:97:

Back