kızlar ben nişanlı değilim henüz ama bu gelinlik konusunda kesin çıngar çıkacak die düşünüyorum. şöyleki normalde zaten ben açık giyinen bi insan değilim ama bizimkisi yine de kıskanır yok bu etek boyu yok şu tişört yarım kol da bik bik başımı ütüler.gelinlik konusunda da aynı olacak kesin. bi de bizim çıktığımızın 2. senesinde bir kuzeni evlenmişti, kızın gelinliğini kızın annesiyle benimkinin annesi dikmişti. o zaman müstakbel kayınvalidem bolero diktik üstüne bizim aileye gitmez açık gelinlik kızım demişti bana laf arasında. ben de bişey dememiştim. bolero diktik işte sonra arkadaşlarla oynarken çıkardı filan demişti.yani ailesi muhtemelen istemicek. benim amcam ve babanem de hacı (onlarda da dayı hacı sanrım) ama kimse kimseye kıyafet konusunda bişey dememiştir, ki bizim ailede etek de, kolsuz da, göğsü açık tişört de giyilir.yani olay dekoltede sınırı korumak ve nerede giyineceğini bilmek. neyse. daha gelinlik mevzusuna bi sene var ama bu olayda sıkıntı çıkacak die düşünüyorum.. erkek arkadaşımla gitmek istemiyorum gelinlik bakmaya, beni önceden görmesin die, ama kaynanam gelirse de fikrini dayatabilir. ne yapmalı ne etmeli? ben de gelinliğin çok dekolte olmaması, masum olması gerektiğini düşünüyorum, ama göğüslerin çatalını kapatan yüksek bi straplez dekolte de sayılmaz,giyilebilir. normalde hiç giymem straplez, ama gelinlikler de çoğunlukla o şekilde ve insan bi kere giyiyo. kimseyi kırmadan istediğimi almak için çareler düşünmeliyim:)