• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nişanlısının Kıskançlığından Dolayı istediği gelinliği giyemeyecek Olan Gelinler :(

dekoltede İstemiomm.Askılı yeter.ama. Oda Yasakk

ühühhühühhüü

senin gibi ayni derdi bence cekiyorum. sevgilim bir iki ay sonra falan istemeye gelcek, islerini yola koymaya calisiyor. gecenlerde gelinlik hakkinda konustuk. ben ona bir model gösterdim bir kac gün sonrasi ( askisiz bir elbise ama ne sirt nede gögüs dekoltesi var). cok sik tam hayalimdeki gelinlik ama iste bizimkisi beyenmedi. cok acik dedi. anlatmaya calistim, saclarim acik olucak duvak olucak, eldivende giyincem göze batmaz dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. kisilik olarak okadar asabi ki ay bazen delirtiyor insani. hep duygu sömürüsü yapiyor birde, neymis ben öyle acik gelinlik giyince o üzülürmüs üzgün üzgün dügünde otururmus diyor, durdum bende dedimki ki senin icin el vercekmi ben begenmedigim bir gelinlik giyince. ne o ben seni millete sergilicemmi o gece diyor. ne yapcam bilmiyor. onun istedigi gelinligin kollari yarim olucak. ama anlamiyor iste yarim kollu gelinlikle eldiven hos durmuyor, bence eldiven gelinligin olmazsa olmazi.

Benim erkek arkadaşımda göğüs dekoltesi takıntısı var o çatal görünmeyecek bende zaten okadarını sevmiyorum kendimde..E bide olmayıncakaydirigubbakcemile3

Ama %90 straplez giyerdim herhalde düğünümde ya hani şu aaa o açık askılı giy diyenler yok mu? Yahuu incecik 2 tane ip olsa ne olur,olmasa ne olur..Nereyi kapayacak o ince ip..CADIARZU

İnsanlar çok garip valla kısanında yarımını giyersin omuzunu biraz örten bişey denmez ama kolsuz giyersinaçık der..O yarım cm bez ne kadar da önemliymiş..:kızgın:

bu konuda onlara söz hakki vermemek lazim..
gelinligi önceden görmeleri ugursuzluk getirmiyomuydu?
dügün gününe kadar görmesinler,
sizde istediginiz modeli alin son anda degisttirecek hali yok:))kaydirigubbakcemile3
ben böyle yapmayi düsünüyorum yoksa veto yicem kesin..

eşim straplez giyme askısı oldun dedi,beğendiği askı kalınlığı da incecik varla yok arası birşeydi :roflol:

eşim kesinlikle askılı vb. giyimime karşıdır. ama kına gecesinde de düğünde de straplez giydim. gelinlik modellerine bakmaya başlayınca belli olur herşey. çünkü en beğendiğim hoş modeller straplezde vardı. çok severek aldık gelinliğimii :) :teytey:

Gelinlik diktirme aşamasındayım, sadece modeli gönderdim baksın diye. "Bunun göğüs kısmı çok açık, biraz kapattırırsın" dedi. "Tamam ben de transparan istiyordum, anlaştığımıza sevindim" dedim. Normalde dekolteden hoşlanmam, hem de oynanıp zıplanıp, el öpmeye bile 40 kere eğilinecek bir durumda ben de istemem ama demek ki anlatamamışım kendimi :) Eh transparan deneyeceğim gibi duruyor bu durumda ve bu inadımla :) Hayırlısı.

Gelinlik diktirme aşamasındayım, sadece modeli gönderdim baksın diye. "Bunun göğüs kısmı çok açık, biraz kapattırırsın" dedi. "Tamam ben de transparan istiyordum, anlaştığımıza sevindim" dedim. Normalde dekolteden hoşlanmam, hem de oynanıp zıplanıp, el öpmeye bile 40 kere eğilinecek bir durumda ben de istemem ama demek ki anlatamamışım kendimi :) Eh transparan deneyeceğim gibi duruyor bu durumda ve bu inadımla :) Hayırlısı.

Benim de amcamın kızı 96 yılında nikahında sutyen modeli-boyundan bağlamalı vücuda tam oturan elbise tarzı bir gelinlik,kasığa kadar yırtmacı var,boyundan bağlı,sırt kuyruk sokumuna kadar açık,tam göğüs dekolteli.Duvakta yok,bir çiçek saçta o kadar.Görmeniz lazımdı.Teşhiri sonuna kadar destekleyen bir modeldi.Nette baktım aynısına benzer bir model olsa buraya koyayım resmini ama yok o kadar açığı,yabancı forumlarda bile yok.Halamlar bile bu kadar olmaz,gelin masum olur deyip durdular.Geçen gün fotoğrafçının önünden geçerken seksi bir gelinlikli bir fotoğraf gördüm,sevgilime anlattım size tarif ettiğim kuzenimin geliniğini.Ben o kadarını giydirmem ama hafif bir dekolte olabilir dedi,haklı da bence.Damat herkese ben bu gördüğünüz şeylere bu gece sahip olacağım imajını çizmiş dedi.Ben de erkek olsam böyle düşünürdüm.Abartmadan,kararında açmak lazım bence.

eğer çok istediğim model açıksa kimseyi takmazdım çünkü bi kere giycem..
ama zaten benim de hayalimdeki model çok açık dekolteli değil, o yüzden sorun yaşamıcam sanırım..
sana önerim, hayalindeki modelden vazgecme, sadece bi kaç küçük değişiklik yap..sonra bi anlaşmaya varabilirsnz..

off offff, benimki de bu cinsten. daha söz yok nişan yok gelinlik kavgası yapıyoruz sempatiksalakcinni öyle dekolte falan zaten olmıcak ama kendisi kollarımın omuzlarımın da açık olmasını istemiyo. bazı dantel bolerolu modeller var beğendiğim onları göseriyorum bu seferde böle dantelli mantelli olmasın teni göstermesin, erkekler görmesin diyo sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı deli ediyo beni şakkıdı ama kararlıyım, onu yenicem kaydirigubbakcemile4

Sırf nişanlım olsa neyse bi şekilde kandırırım ama açık modellere ben de bakmıyorum çünkü ailemde karşı çıkar.Çok net hatırlıyorum bi kaç yıl önce bir akrabam gelinliğini açık seçmişti ve babam pek beğenmemişti.. çok açık olmamalı ama bolerolu bi model alırım bolerosu dantel olur :))) diye düşünüyorum ne milletin beğenmemesi gibi bi durum olmaz nede ben çok fazla taviz vermiş olurum :)

off offff, benimki de bu cinsten. daha söz yok nişan yok gelinlik kavgası yapıyoruz sempatiksalakcinni öyle dekolte falan zaten olmıcak ama kendisi kollarımın omuzlarımın da açık olmasını istemiyo. bazı dantel bolerolu modeller var beğendiğim onları göseriyorum bu seferde böle dantelli mantelli olmasın teni göstermesin, erkekler görmesin diyo sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı deli ediyo beni şakkıdı ama kararlıyım, onu yenicem kaydirigubbakcemile4

cnm benimkide istemiyor,askılı,kolsuz,kısa koluda vs. istemiyor sevmiyormuş :) ,bende gelinliğimi kolları uzun güpürlü düşünüyorum yada yarım kollu ,bolero istemiyorum

Benim de amcamın kızı 96 yılında nikahında sutyen modeli-boyundan bağlamalı vücuda tam oturan elbise tarzı bir gelinlik,kasığa kadar yırtmacı var,boyundan bağlı,sırt kuyruk sokumuna kadar açık,tam göğüs dekolteli.Duvakta yok,bir çiçek saçta o kadar.Görmeniz lazımdı.Teşhiri sonuna kadar destekleyen bir modeldi.Nette baktım aynısına benzer bir model olsa buraya koyayım resmini ama yok o kadar açığı,yabancı forumlarda bile yok.Halamlar bile bu kadar olmaz,gelin masum olur deyip durdular.Geçen gün fotoğrafçının önünden geçerken seksi bir gelinlikli bir fotoğraf gördüm,sevgilime anlattım size tarif ettiğim kuzenimin geliniğini.Ben o kadarını giydirmem ama hafif bir dekolte olabilir dedi,haklı da bence.Damat herkese ben bu gördüğünüz şeylere bu gece sahip olacağım imajını çizmiş dedi.Ben de erkek olsam böyle düşünürdüm.Abartmadan,kararında açmak lazım bence.

: ) ne güzelmiş

gelinlikten çok bir elbise seçmiş kendinesempatiksalakcinni

Kızlar bu bahsettiğiniz olayın ne kadar önemli olduğunun farkında mısınız?

Sizin evleneceğiniz kişiyle muhafazakarlık seviyeniz farklı, bu hayatın her alanında karşınıza gelecek. Bu işin sadece gelinlik modeliyle mi kalacağını düşünüyorsunuz?

Ben açık giyinmeyi kendim istemem, nişanlım da istemez diyen arkadaşlar yakalamış olayı. Olay bu olmalıdır işte. Ya da tam tersi, ben açarım nişanlım da umursamaz denmeli.

Yoksa çok başlar ağrır benden söylemesi...

Herkes nişanlısının kıskançlığından dolayı giyemeyeceğinden bahsetmiş. Bende durum çok daha farklı. Ailesi istemiyor benim beğendiğim gelinliği giymemi. Oysaki ben öyle çok abartı giyinen biri değilimdir. Daha ben gelinliklere bakmaya başlamadan anane kapalı olsun demeye başlamıştı bile. Nişanlım benim beğendiğim gelinliği açık bulmuyor hatta beğeniyor ve destekliyor da ama işte aile olmaz diyince her şey bir yere kadar. Ne yapacam bilmiyorum :1no2:

Benim nişanlım da çok kıskanç, karışmakta istiyo gelinliğime. Bazı konularda taviz veririm ama, bu gibi özel konularda taviz vermem. Gelinliği önceden göremeyeceğini ve bir kere gelinlik giyeceğim için istediğim şekilde yaptıracağımı söyledim. Normalde açık giyinmem zaten, ama gelinlikte straplez istiyorum, bi de sırtı birazcık açık. Öyle de yaptırıcam zaten. boshayallersmile

ben nişanlıma straplez alıcam dediğimde ''o ne demekse yok öle kesin açıktır'' demişti. gelinlikçide beğendiğim straplezi giydim beni öyle görünce çok güzel oldu aşkım bunu alalım dedi öyle mutlu oldum kiii....şimdi gelinliğim hazırlanıyor fotoğrafını gösterdik ailelere herkes onayladı aşkımı seviyorum

Back
X