• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nişanlısının Kıskançlığından Dolayı istediği gelinliği giyemeyecek Olan Gelinler :(

valla kaprisim bende ilk zamanalr analtırken yok olmaz giyemezsind emişti hatta nişan kıyafetimi straplez aldım üstüne bir bolerosu vardı onu giydirmişti laf ettirmem herkese diye sonra gelinliğim şöyle olcak dedim ve en sonunda benim istediğim gelinliği aldık straplez üstüne bolerosuda yoknişanda onun istediği oldu gerçi bende ailesini tanımadığım için bişey diyemedim şimdi napcakki beli ve göğsi açık sayılır örtsün neele örtecekse:roflol::roflol:

Bende malesef aynı dertteyim. 1 senedir ne zaman düğünden açılsa konu bunun tartışması oluyor. :(
Benim bir gelinliğim var resimini saklıyorum onu istiyorum diye resmini gösterdim gelinlik çok açıkda değil düşük kollu ve omuzları açık yine de giydirmem diyor en sonunda bir anlaşmaya vardık ben onu uzun kollu yaptıracağım omuzlarımı da saçımı topuz yaptırmayacağım için açık bıraacağımdan kapanır diye düşündük. Bakalım düğün vakti yine bir kriz yaşanmaz inş.

benim sorun bambaşka kızlar...nişanlım bana bırakıyo çok fazla karışmıyo ama babam açık giyinmemi istemiyo kendimi bi kere giyceğim gelinliğim için o kadar çok geriyo ve üzüyorumki anlatamam.düğünümüz temmuzda hala seçemedik sırf bu sebepten.gelinliğin gsini bile duymak istemiyorum yasenağlama

benim eşim bana ozaman demiştiki
hangi gelinliği istersen onu al
bende hep askılı ve straplez modelleri deniyordum
sonradan baktımkı hiç ama hiç yakıştıramadım
gelinlikten çok gecelik havası verdi bana
zaten günlük hayatdada çok aşırı açık giyinen biri değilim ailemde mutasıptır
ondan sonra bende daha kapalı modellere baktım
ne çok açık ne de çok kapalıydı gelinliğim
tam karardı en azindan göğüsüm vs. ortalarda değildi
çok hoş ve çekiciydim
tam gönlüme göre oldu
sonradan eşimde dedi zaten iyiki bunu diktirin öbürlerini giyseydin düğünde millet senin orana burana bakacak diye düğünümden hiç bişey anlamazdım millet senin göğüslerine yada orana burana bakiyor diye kafayi yerdim herhalde diye
unutmayın kizlar açık herzaman güzeldir anlamına gelmiyor
yakişiyorsa ve yakıştırıyorsanız giyin
ama o gün sizin gününüz hangi model olursa olsun kendinizi bir prenses gibi hissetmeniz önemli

benımkıde kıskancccccc gogus dekoltesı olmasında ne olursa olsun dıyorrrrrrrrrrrrrr bakalım ne olacakkkkkkkkkkkkkkkkkk

yavrup kaprisiim süper bi konu açmışsın canım
bende straplez istiyorum ama o göğüs çatalı gözükmeyecek diyo
bende gözüksün demiyorum ama modelini öyle beğenirsem bilmiyorum ne yapıcam

Ben kapalıyım o yüzden bende de sorun yok :)

ama önce açıktım şayet açıkken gelin olsaydım ve nişanlım istemeseydi açık gelinlik, straplez olmayan çokta güzel modeller beğeniyordum gelinlikçilerden :utangac: her türlü alternatifi düşünüyordum yani

tamam bir defa gelin olucazda ne bileyim ben nişanlımı da kırmak istemezdim açıkcası :1hug:

cumartesi günü gelinliğim için kataloglara baktık tam hayalimdeki gibi gelinlik buldum bu olcak bu dikilsin dedim basta baktı açık deilmi aşkım dedi sonra da bikere giyiceksin neyi istiosan o olcak dedi ve diktirmeye verdik 15 gün sonra gelck:)

vallah zuzum önce tebrik edeyim seni konun icin

sende ben gibi yap sec gelinligini ve ugursuzluk getirir diye ona gösterme :roflol: benimki tek faturayi gördü o kadar hahah :roflol: gelinligimi göstermedim,göstermemde.. gerci pekde karismaz, biliyor cünkü acik falan giymicemi..hee sunu da söylim memo ya slm söle bendenn, de ki ona sicakta sana öle ceketli meketli bisey aldirmasin,tansyonun falan düser :mymeka: allah korusun.. baktin hala olmuyor, ozaman cok igrenc bi tane gelinlik göster ben bunu istiyorum de bakarsin vazcayar tatlicadiarzu

kızlar biz de bu konu yüzünden çok tartıştık
ben askılı istiyodum o uzun kollu içi göstermeyen bi model
şimdi uzun kollu kolları dantel bi model giyicem
orta yolu bulduk yani :))
zaten en önemlisi orta yolu bulmak
bi gün için bi ömür boyu yaşayacağımız kişiyi kırmamak en iyisi bence
tabi bu karşılıklı her iki kişininde zevkine ve isteğine uyan bi model illa ki bulunur diye düşünüyorum

ay bızım tosun pasa cok komık ya ben straptez bır model ıstıyorum olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz duıgunde herkes sana bakar dıoooooooo yaw zaten ben ne gıyersem gıyıyım gelın oldugum ıcın dogal olarak herkes bakacak ama gelde bunu anlata sankı ben kapalı gıysem dugunde kımse bana bakmıyacak kıskanclıktan delurdu buzum tosun pasa:)

Wallahi bu erkeklerin hepsi aynı evlenioruz ayol hala kapıcaklar die mi düşünüolar ne hahaha =) Bende çok açık giyemicem yoksa düğün günü falan dinlemez kaşıyla gözüyle o günü burnumdan getirir benimki. Bende straplez yada boyundan askılı bişiy düşünüorm bakalım. Zaten göğüsüm yok göğüsten dekolte falan veremem ama slikon taktırınca kimse tutmasın beni. Göğüsler foraaa yapıcam! Hıh.

KAPRÜSS BACIM VALLAHA BENİM AŞKIMDA ÇOK KISKANÇTIR AMA GELİNLİĞİ 1 KEZ GİYİNECEKSİN CANIM NASIL İSTİYORSAN ÖYLE DİKTİR DEDİ AMA SADECE TRANSPARAN OLMASIN DEDİ BİDE BENİ TEHDİT ETTİ EĞER SEN TRANSPARAN GELİNLİK DİKTİRİRSEN BENDE DÜĞÜNE ŞORTLA GELİRİM DEDİ HEMDE TWETTYLİ :bbo:ŞİMDİ GELİNLİĞİM DİKİLİYOR STRAPTEZ OLACAK DEDİM TAMAM AŞKIM DEDİ KAYNANAM ZATEN KARIŞTIRMADI O KONUDA VE BEN GELİNLİĞİMİ AŞKIMA HİÇ GÖSTERMEYECEM BENİ KUAFÖRDEN ALDIĞI ZAMAN GÖRECEK SADECE DAHA GÜZEL OLUR BENCE SENDE NİŞANLILA GİTME KAYNANAN VE ANNENİ AL YANINA SADECE TAMAMMIIII CANIMMMMMMMMMMMMMM Şeniz

ay benım herıfte cok kıskanc ya avatarımdakı nışanlık cok acıkmıs gıydrmıyo ama bulsam aynsını tabıkı gıyerım ama ustune bısey dıktrırım

Allah yardimciniz olsun kizlar valla :)
Ben gelinlik gerci daha bakmadim ama bakarsamda kendi annemle ve bir arkadasimla bakacam , baska olmuyor cunki kayinvalidem uzakta .
Mavinin dedigi gibi bende düsündüm kuaföre kadar göstermicem gelinligi hem süpriz olsun ...

Hiç göstermicenmii O nasıl oluyo kuzu.

Kocenle Gitmedinmi Gelinlik bakmaya ? CADIARZU

hayır canım kocişimle gitmedimmm kaynanam annem ve ablam geldi benimle zaten kocişim burda değil antepteee o da benim için şans oldu zaten kendide diyorki eğer sen görmemi istemiyorsan gelmem diyor ama kınalığımın resmini gösterdim canım ya belki batıl inanç diye çoğuna saçma geliyordur ama bende damadın görmemesi taraftarıyım yanii [/COLOR a.s
kuaförden beni almaya geldiği zaman görsün hem çok güzel olur bence ozaman :1rolleyes:

bende göstermeyi düşünmüyorum. Beni kuaförde alırken görsün ve evet işte bu kız benim karım olacak diye düşünsün istiyorum. Ona sürpriz yapmak istiyorum. :)

Back