Nişan Nişanlısının annesine bitürlü ANNE diyemeyen var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ayol ben iki buçuk yıllık evliyim birde kızım var ve halaaaaaaaa anne diyemiyorum kadıncağız arada sitem ediyo niye demiyosun diye ama çıkmıyoki

sositososito

söz kesılmeden 1 1.5 sene oncesi hep amca teyze dıyordum istemeye geldıklerınde ben kahvelerı dagıtırken babannem hadi hayırlı olsun kızım verdık senı öp annenle babanın elını dedı o zaman çok tuhaf olmuştum sositososito ellerını öptum tam mutfaga gıdıcem o sırada muhabbet edıyoruz anne yerıne ayla teyze dedım oda evet teyzecim diye karşılık verınce başladı herkez gülmeye :teytey: çok utanmıştım o an hemen mutfaga kaçtım
bi sure alışamadık 2 mizde ''anne'' '' kızım '' kelimelerıne '' ayla teyze '' teyzecım '' diye konuşurken zamanla alıştık bazen ben anne dedım o efendım teyzecım dedı bazen ben teyze dedım o efendım annecım dedı sözlüm ilk gunden öpim baba elını demiştı ondan sonrada sürekli babam babacım diye hitap etmeye başladı hiçte zorlanmadı bu ne rahatlıktır yahuuu :dance: bazensözlume babama baba deme diyesim geliyo yasakkelime kıskanıyorum valla o dedıkçe

off banada çok zor geliyor kızlar gerçi daha 5 günlük nişanlıyız ama
naparım nasıl derim hiç bilmiyorum :S

Bana da inanılmaz zor geldi anne demek. 2 yıla yakındır nişanlıyız, daha hala kendi anne-babamın yanında onlara anne-baba diyemem utanıyorum yaa :) Nişanlımın hiç böyle bir problemi yok çünkü beyefendi şimdiye kadar onlarla konuşurken hiç hitap sözcüğü kullanmamayı becerdi (anne ya da teyze hiç bir şey demedi) Nasıl yapabiliyor yaaa?

bende napcam bılmıom bı bucuk aydır sözlüyüzz ama hala cıkmadı anne lafı uzaktalar ztnnn telefonda derım nısandan sonraaaa gercı nısan guunu demeyı dusunuorm bakalım cıkarsahehe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…