Ya bence zaten ne gerek var ? Anne annedir, baba babadır yani 25 -30 seneden sonra birilerine daha denecek kelimeler değil bence bunlar.Abla abi değil ki, amca dayı da değil birden fazla olabilecek şeyler değil yani bunlar hayatta.İnsanın milyon tane teyzesi olabilir ama anne ve baba tektir.Neden kasıyoruz da bi polemik de buradan çıkarıyoruz toplum olarak hiç bilmiyorum CADIARZU Ben de diyemiyorum eşimin anne babasına, neyse ki sorun yapmıyorlar.Onlar yapmıyo da bizimkilere noluyosa, yok anne dersem daha samimi olurmuşuz, hadi bi kere deseymişim de duysaymış.Bunları diyen kendi annem yahuuuuu. Ben kızım başkasına da anne dese bi an düşünürüm, kadın annelik makamına yanına arkadaş arıyor :roflol: Birşey diyecegimde diplerine giriyorum , yüzlerine bakıyorum, selam söyleyecegimde de herkese selamlar diyerek geçiştiriyorum zemuszemus Cadı kardeşim de bana konuyla ilgili zor örnekler soruyor.Mesela kayınvalide hanım kayınpedere bir sözünü iletmemi isterse nasıl dicekmişim? X teyze şunu dedi mi dicekmişim. kafamçokkarıştı