• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlısının annesine bitürlü ANNE diyemeyen var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende hala diyemiyorum yaaa, off.. sanirim hicbirzamanda diyemicm :))
cok zorrrrr..!

bizde 16 temmuzda nisanlanik ama hala bende tik yokk :) neyse bakalim belki ilerde derim.. diyemessemde amaaaaann dünyanin sonu degil ya kaydirigubbakcemile2

ayy çok zor yaa...bende söylemedim baştan kaç gün kadına hitap edicek kelime bulamadığım için konuşamamıştım teyze diycem olmuyo anne diycem olmuyo.isminin yanına anne eklemiştim...bi cesaret öyle dedim.sonra bana onu da kaldıralım canım dedi.sen bana sadece anne de dedi.baya bi zamandan sonra dedim. ama annemin yanında hala diyemiyorum yaa bayramda gelcekler napıcam puffffffffffi...

oooo ben bir yıllık evliyim hala anne demedim, niye kastınız ki bu kadar, genelde adıyla hitap ediyorum oluyor bitiyor...

ayy çok zor dimi yaa
bnde diyememiştim hep kadın die bahsederdim herkes gülerdi bana:kedi:
ona seslenirkende şişt derdim yada dürterdim kaydirigubbakcemile3

valla allah razı olsun bişide demedi evlenince demeye başladım anne baba die çok zor gelio insana ya :kedi:

ama varya birkez de gerisi gelio zaten önemli olan ilk söyleyişi atlatmak :lepi:

3 aylık nişanlıyım ilk telefonda söyledim rahatlıkla sonra yüzünede söyleyebildim.
ama kalbimi kırdı istesede diyemem artık. benim için zor bir kelime
ilk telefonda söyleyin sonra alışıyor insan

ayy çok zor yaa...bende söylemedim baştan kaç gün kadına hitap edicek kelime bulamadığım için konuşamamıştım teyze diycem olmuyo anne diycem olmuyo.isminin yanına anne eklemiştim...bi cesaret öyle dedim.sonra bana onu da kaldıralım canım dedi.sen bana sadece anne de dedi.baya bi zamandan sonra dedim. ama annemin yanında hala diyemiyorum yaa bayramda gelcekler napıcam puffffffffffi...

valla bende ayn dertten muzdaripim annemin yanındayken anne diyemem ona kendi annem bozulur gibi geliyo önümüzde bayram toplu görüşülcek ailcek yani bakalım artık

Kızlar siz yine kem küm de olsa söylemişsiniz ben 4 senelik evliyim 1 yılda nişannlıklık 5 sene bir kere bile ne anne ne baba dedim ( rahmetli kayınpederimede)
hayatta da diyemem annemden başkasına anne........ yapım bu konuşurken de direk dibine gidip söylüyorum teyze yenge mengede demiyorum düşünün bunca sene söylememe gerek kalmadı delikafadulden
ama eşim amann anneme bir anne der bin anne çıkar :))

bende diyemiyorum ve bunu ailesi sorun yapıyo!!!:oklava:
sürekli nişanlımı sıkıştırıyo annesi bana anne desin diye, aramızı bozuyo kadın!!!
o böyle üstüme geldikçe hiç diyesim gelmiyo

ben bennnnn ewet bende bı turlu anne baba dıyemıyorum. kendı anne babama ıhanet edıyomusum gıbı gelıyo :(( nısanlım sozlendıgımız gunden berı dıyo ama ben :(
bı cumlu kuruyorum gayet guzel solyuorum tam anne deme kısmı gelınce bende tık yok yada agzımın ıcınde oyle bı homurdanıp anne dıyorumkı ben duymuyorum kadın naısl duysın :)

Ya bence zaten ne gerek var ? Anne annedir, baba babadır yani 25 -30 seneden sonra birilerine daha denecek kelimeler değil bence bunlar.Abla abi değil ki, amca dayı da değil birden fazla olabilecek şeyler değil yani bunlar hayatta.İnsanın milyon tane teyzesi olabilir ama anne ve baba tektir.Neden kasıyoruz da bi polemik de buradan çıkarıyoruz toplum olarak hiç bilmiyorum CADIARZU Ben de diyemiyorum eşimin anne babasına, neyse ki sorun yapmıyorlar.Onlar yapmıyo da bizimkilere noluyosa, yok anne dersem daha samimi olurmuşuz, hadi bi kere deseymişim de duysaymış.Bunları diyen kendi annem yahuuuuu. Ben kızım başkasına da anne dese bi an düşünürüm, kadın annelik makamına yanına arkadaş arıyor :roflol: Birşey diyecegimde diplerine giriyorum , yüzlerine bakıyorum, selam söyleyecegimde de herkese selamlar diyerek geçiştiriyorum zemuszemus Cadı kardeşim de bana konuyla ilgili zor örnekler soruyor.Mesela kayınvalide hanım kayınpedere bir sözünü iletmemi isterse nasıl dicekmişim? X teyze şunu dedi mi dicekmişim. kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bende anne diyemiyorum aslında demiyorum benim bir tane annem var bir başka kadına nasıl anne diycem yahu 13 aydır nişanlıyız daha demediysem hiç demem herhalde.Nişanlım benimkine anne diyor benden de bekliyor hem kendi hem annesi ama bende tık yok hatta bayramda nişanlımla telefonda konuşuyorduk annesini verdi bayramını kutlamam için ben gayet resmi kutladım kapadım. Bir sonraki konuşmamızda annem bana hiç anne demedi bugüne kadar diyo dedi annesi de yanındaymış evet kızım hiç demedin diye çıkıştı. Bende aaaaa aşkolsun fln diyip saçmaladım. Demiyorum işte napıyım oda benimkine demesin ben istemedim ki demesini o kendi dedi.:olmaz:

ben de düşünüyordum nasıl diyeceğim hayatta diyemem diye.. sonra söz kesildi. bir iki kem küm arasında anne baba diye hitap ettim. aaa baktım sonrası geliyor, o kadar da zor değilmiş. hiç "o benim annem değil ki" diye düşünmedim. çünkü ona anne derken ya da baba derken sanki Ayşe ya da Ali diyormuşum gibi, yani anneme "anne" demekten farklı zaten.

ayrıca bu hitap sorunu ilerde yol su ve elektrik olarak dönebilir diye düşünüyorum. bir gün maazallah bir sorun olursa " zaten bana anne bile demedi, beni saymadı bıdı bıdı bıdı..." gibi lafları söylettirip ilişkileri gerebilir.

sözleneli 3 ay olmuştu. nişan alışverişine çıkmıştık. ve kayınvalidem dayanamayıp "bana ne zaman anne diyeceksin" dedi.:))))) bende kem kümmm eeeee deyip dedim en sonunda... şimdi hiç problem değil onada anne diyorum kendi annemede.... kayınvalideme anne demekle kendi annemin değeri düşmezki elbetteki herkezin bir tane annesi var..

Son düzenleme:
Back