- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
ay ayyy birisi benim derdime parmak bastııı ...
bende diyemiyorum ama ben demeyi çok istiyorum çünkü gerçekten anne... çok iyi dünyalar tatlısıama işte diyemiyorum çok istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan annemde bana çok kızıyo de diyoo demen lazım diyo.. bende istiyorum ama zor bide ben nişanlanalı 8 ay olduuu aa birbirimizi gaza getirelim burda baride diyelimmmm
:):):) 8 ay olmuşsa bencede artık demelisin cnm benim henüz yeni 20 gün oldu :):)
samimiseniz açıkça söle bazen ağzından teyze diye kaçırırsan mahzur görmesin alışkanlık filan dersin :):)
ama gerçekten zor bi durum benimkisi yarın ifraya gelicek şimdi sözleştik anne baba diyicekmiş hazırlamış kendini..o sölerse ben de onlara gidince sölicem önümüzdeki hafta bakalım artık
bizimkisi dün iftara geldi söz vermiştik demiştim ya sözünde durdu nasılsın gülsen anne dedi
o değil ben kızardım resmen çok zor bi durum sıra bende artık((
ben bugün ilk defa dedim..iftara geldiler hoşgeldin berna anne dedim..hoşbulduk kızım dedi..nasılsın neler yapıyosun bakalım dedi iyiyim çalışıyorum berna teyze dedim...herkez koptuu :)))) alışına kadar şaşırıcaz artık ama gerçekten komik oluyo hiç kasmayın eğer karışınızdaki kişi de rahat bi insansa
benim o şansım var berna anne de istersen teyze de çocuğum dedi ohh dedim içimden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?