• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlısının annesine bitürlü ANNE diyemeyen var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
ya kızlar cidden sorun olmaya başladı 14 ağustosta nişanlandık ama hala söyleyemedim kadın bekliyo tabi ama bitürlü ağzıma gelmiyo o laf.sözlendiğimide nişanlanınca söz söyleriz diye şakalaşmıştık 20 günü geçti söyleyemiyorum:sinifsinif: nasıl yapılır nasıl bi bahane uydurmam lazım demek için ne bilim nasıl bi ortam da söylenir halbuki dünya tatlısı bi kadın ayyyyy kendi anneme ihanet ediyomuşum gibi hissediyorum mafoldumben

aslında olabilir telefonda söylemek mantıklı önümüzde bayram ilk gün görüşemezsek bahaneyle telefon açıp bi ihtimal kullanabilrim.bide hep ailecek görüşüyoruz yani herseferinde yanımda kendi annemde oluyo onun yanındada anne dersem kötü hissederim kendimi ya ANNE diyince ikisi birden bakarsa delikafadulden
kendi annemin yanımda olmasıda baskı yaratıyo biraz üzerimde galiba

:)) çok zorr .. bir hafta öncesine kadar bende diyemiyordum.. iki defa telefonda demeye çalıştım kekeledim ( çok iğrenç bir durumdu ) hayatımda unutmam. ama birkere ağzından çıkınca gerisi kolay çorap söküğü gibi geliyor.

evet canım arkadaşlara katılıyorum bende nasıl diyeceğim diye düşünüyordum

ama ilk telefonda söyledim çok zor oldu

sonra alışıyorsun emin ol hatta oda sana sevgiyle hitap ederse bak nasılda kolay oluyorrr :)

umarım dediğiniz gibi olur bayramı bekliyorum neyse artık belki bi ihtimal...

ha haa ay canım çok güzel bi konu :dance: aynı durumdayım ..ilk telefonda söyledim ama geveleyerek tam ne dediğim belli olmuyo:) ben de kendi annem yanımdayken diyemedim asla da diyemem yaa nasıl aşılcak bu sorun..zaten sadece telde diyorum :roflol:
onu da içimden gelerek değil, yani hiç samimi değilim ama müstakbel kocamın hoşuna gidiyo demem çünkü o beniim anneme diyo çok rahat bi şekilde:bbo:

bende aynı durumdayım 15 ağustosta nişanlandık telefonla konuştuğumzda nasıl hitap ediceğimi şaşırıyorum nasılsın kızım dediğinde iyiyim sizler de iyisiniz inş ailecek diyerek saçma sapan geveliyorum ağzımda :S
benim biraz uzun yıllar tanımamın yaratmış olduğu ayrı bi zorlukta olsa gerek,, teyze die hitap ede ede sanki hep öle kalcakmış gibi

ay ayyy birisi benim derdime parmak bastııı ...
bende diyemiyorum ama ben demeyi çok istiyorum çünkü gerçekten anne... çok iyi dünyalar tatlısı :nazar: ama işte diyemiyorum çok istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan annemde bana çok kızıyo de diyoo demen lazım diyo.. bende istiyorum ama zor bide ben nişanlanalı 8 ay olduuu aa birbirimizi gaza getirelim burda baride diyelimmmm

ay ayyy birisi benim derdime parmak bastııı ...
bende diyemiyorum ama ben demeyi çok istiyorum çünkü gerçekten anne... çok iyi dünyalar tatlısı :nazar: ama işte diyemiyorum çok istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan annemde bana çok kızıyo de diyoo demen lazım diyo.. bende istiyorum ama zor bide ben nişanlanalı 8 ay olduuu aa birbirimizi gaza getirelim burda baride diyelimmmm

:):):) 8 ay olmuşsa bencede artık demelisin cnm benim henüz yeni 20 gün oldu :):)
samimiseniz açıkça söle bazen ağzından teyze diye kaçırırsan mahzur görmesin alışkanlık filan dersin :):)
ama gerçekten zor bi durum benimkisi yarın ifraya gelicek şimdi sözleştik anne baba diyicekmiş hazırlamış kendini..o sölerse ben de onlara gidince sölicem önümüzdeki hafta bakalım artık :P

:):):) 8 ay olmuşsa bencede artık demelisin cnm benim henüz yeni 20 gün oldu :):)
samimiseniz açıkça söle bazen ağzından teyze diye kaçırırsan mahzur görmesin alışkanlık filan dersin :):)
ama gerçekten zor bi durum benimkisi yarın ifraya gelicek şimdi sözleştik anne baba diyicekmiş hazırlamış kendini..o sölerse ben de onlara gidince sölicem önümüzdeki hafta bakalım artık :P

hahaa ay canım yarın aynı bizede iftara geliyolar ve benimde annem bana dediki yarın diyceksin çok ayıp falan filan :)))
tesadüfe bak :)
ben hiç teyze bişe demedim çünkü nişandan önce tanımıyordum kendisini yani bi hitap şeklinde hiç hitap etmedim aslında zor olmamalı ama işte çıkmıyo ağzımdan bu aralar uğraşacam olmadı bayramda artık demessem bana çüşşşşş

yaaaa işteee bende uzun zamandır tanıyorum hep teyze dedim iş ciddiye binince dumura uğradım :bbo:
bende geceliyorum siz falan diye 1 hafta önce hafiften bi söylenme hissettim iki anne birleşip nişanlımla bize taş attılar çaktırmadan laf soktular :mymeka: oda aynı durumda çünkü nişanlım 26 yaşında annem 41 aralarında az yaş olduğu için diyemiyo bende bişi demiyorum yırtıyo ya ben ? ben 25imdeyim annesi 55 yani anne denebilcek yaşta ama diyemiyorum herkes aaa ne kadar ayıp cık cık cık deyip duruyo yaa :tomato: ama napimki

Dün telefonda konuştuk..
Yine "Nasılsın Emine Teyze" dedim..
Diyemiyorum ya,kötülükten değil,çok iyi insan ama içimden gelmiyor..

bizimkisi dün iftara geldi söz vermiştik demiştim ya sözünde durdu nasılsın gülsen anne dedi
o değil ben kızardım resmen çok zor bi durum sıra bende artık :(((

bizimkisi dün iftara geldi söz vermiştik demiştim ya sözünde durdu nasılsın gülsen anne dedi
o değil ben kızardım resmen çok zor bi durum sıra bende artık :(((

sorma benimkide başladı mine anne demeye:) bu ne yaa dedim anlaşmada bu yoktu fisfisfis

beni güldürdün allah ta seni güldürsün canım yaaaaa alemsin valla....birden söle gitsin bende gülüyrm ama ben nasıl dicem bilmyrm oda varrr neyse zor olcak ama dicez artıkkkzemuszemus

ben bugün ilk defa dedim..iftara geldiler hoşgeldin berna anne dedim..hoşbulduk kızım dedi..nasılsın neler yapıyosun bakalım dedi iyiyim çalışıyorum berna teyze dedim...herkez koptuu :)))) alışına kadar şaşırıcaz artık ama gerçekten komik oluyo hiç kasmayın eğer karışınızdaki kişi de rahat bi insansa
benim o şansım var berna anne de istersen teyze de çocuğum dedi ohh dedim içimden :)))

ben bugün ilk defa dedim..iftara geldiler hoşgeldin berna anne dedim..hoşbulduk kızım dedi..nasılsın neler yapıyosun bakalım dedi iyiyim çalışıyorum berna teyze dedim...herkez koptuu :)))) alışına kadar şaşırıcaz artık ama gerçekten komik oluyo hiç kasmayın eğer karışınızdaki kişi de rahat bi insansa
benim o şansım var berna anne de istersen teyze de çocuğum dedi ohh dedim içimden :)))

sen baya dağıtmaşın ortamı yahu önce anne sonra teyze :roflol: ama kutluyorum arkadaşım bu da bir adım bravo alkisalkisalkis. darısı başımıza

ayy bendeeee nişandna sonra nsl diycem anneee yaa vallaaa zaten kalptennn gelerek anne diyememde ölesine anne demek bile zor gelio oyyyyyyyyyyyyyyyy:)

Back